Acer Predator Triton 500 & 900 gaming notebooks review

1 reactie

De Acer Predator Triton 500 is een fraaie, relatief dunne en lichte gaminglaptop die het moet opnemen tegen machines als de Asus Zephyrus S en de MSI Stealth GS65, of de Lenovo Legion Y740. Acer introduceert binnenkort bovendien ook de Triton 900, een veel grotere gaming laptop met een ultra hd beeldscherm en - in de uiteindelijke uitvoering - met een negende generatie Intel Core processor. Wij testen de Triton 500 en een pre-productiemodel van de Triton 900 en vertellen je over onze bevindingen.


5 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Acer Predator Triton 500 PT515-51-700C

Acer Predator Triton 500 PT515-51-700C

  • Intel Core i7 8750H
  • 16 GB
  • 15.6 inch
  • 1920x1080
  • Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q Design
  • 1024 GB
  • Qwerty
  • 2.1 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Predator Triton 500 PT515-51-704W

Acer Predator Triton 500 PT515-51-704W

  • Intel Core i7 8750H
  • 16 GB
  • 15.6 inch
  • 1920x1080
  • Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q Design
  • 1000 GB
  • Azerty
  • 2.1 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Predator Triton 500 PT515-51-766B

Acer Predator Triton 500 PT515-51-766B

  • Intel Core i7 8750H
  • 16 GB
  • 15.6 inch
  • 1920x1080
  • Nvidia GeForce RTX 2060
  • 512 GB
  • Qwerty
  • 2.1 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Excellent Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618

Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618

  • Intel Core i7 8750H
  • 16 GB
  • 15.6 inch
  • 1920x1080
  • Nvidia GeForce RTX 2060
  • 1024 GB
  • Qwerty
  • 2.16 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Predator Triton 900 PT917-71-750T

Acer Predator Triton 900 PT917-71-750T

  • Intel Core i7 8705H
  • 32 GB
  • 17.3 inch
  • 3840x2160
  • Touchscreen
  • Nvidia GeForce RTX 2080
  • 1024 GB
  • Qwerty
  • 4.14 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
0

Hardware Info maakt gebruik van cookies

Hardware Info plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Hardware Info relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie.

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Hardware Info contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht.

    janee

    Hardware Info genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Hardware Info gevolgd worden. Deze data wordt maximaal 2 weken bewaard. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden.

    janee