Acer Swift 3 2018 modelserie video review

9 reacties

Op zoek naar een laptop zal je al snel tegen vele versies van de Acer Swift 3 aanlopen. Wij testten de afgelopen tijd een flink aantal Swift 3 varianten, en in deze uitzending vertellen we je wat de onderlinge verschillen zijn en wat je van deze laptops mag verwachten.


9 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Acer Swift 3 SF314-51-763V

Acer Swift 3 SF314-51-763V

  • Intel Core i7 7500U
  • 8 GB
  • 14 inch
  • 1920x1080
  • Intel HD Graphics 620
  • 512 GB
  • Qwerty
  • 1.56 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Swift 3 SF314-52-32BR

Acer Swift 3 SF314-52-32BR

  • Intel Core i3 7130U
  • 8 GB
  • 14 inch
  • 1920x1080
  • Intel HD Graphics 620
  • 128 GB
  • Qwerty
  • 1.64 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Swift 3 SF314-52-37D3

Acer Swift 3 SF314-52-37D3

  • Intel Core i3 7130U
  • 4 GB
  • 14 inch
  • 1920x1080
  • Intel HD Graphics 620
  • 128 GB
  • Qwerty
  • 1.64 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Swift 3 SF314-52-58PR

Acer Swift 3 SF314-52-58PR

  • Intel Core i5 8250U
  • 4 GB
  • 14 inch
  • 1920x1080
  • Intel UHD Graphics 620
  • 256 GB
  • Qwerty
  • 1.66 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Swift 3 SF314-52-584J

Acer Swift 3 SF314-52-584J

  • Intel Core i5 7200U
  • 4 GB
  • 14 inch
  • 1920x1080
  • Intel HD Graphics 620
  • 256 GB
  • Qwerty
  • 1.64 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Swift 3 SF314-54-54LB

Acer Swift 3 SF314-54-54LB

  • Intel Core i5 8250U
  • 8 GB
  • 14 inch
  • 1920x1080
  • Intel UHD Graphics 620
  • 256 GB
  • Qwerty
  • 1.43 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Swift 3 SF314-54-58YL

Acer Swift 3 SF314-54-58YL

  • Intel Core i5 8250U
  • 8 GB
  • 14 inch
  • 1920x1080
  • Intel UHD Graphics 620
  • 1256 GB
  • Qwerty
  • 1.6 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Acer Swift 3 SF315-41-R1H4

Acer Swift 3 SF315-41-R1H4

  • AMD Ryzen 5 2500U
  • 8 GB
  • 15.6 inch
  • 1920x1080
  • AMD Radeon Vega 8 Graphics
  • 1256 GB
  • Qwerty
  • 2.14 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
Excellent Acer Swift 5 SF514-52T-565H

Acer Swift 5 SF514-52T-565H

  • Intel Core i5 8250U
  • 8 GB
  • 14 inch
  • 1920x1080
  • Touchscreen
  • Intel UHD Graphics 620
  • 256 GB
  • Qwerty
  • 0.94 kg
  • Windows
Niet verkrijgbaar
0

Hardware Info maakt gebruik van cookies

Hardware Info plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Hardware Info relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie.

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Hardware Info contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht.

    janee

    Hardware Info genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Hardware Info gevolgd worden. Deze data wordt maximaal 2 weken bewaard. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden.

    janee