Cdromland.nl ervaring door NieuwRetroGamer

NieuwRetroGamer 29 januari 2019 11:21
5 van de 5

Er was eens een PC waarvan de videokaart kapot ging, dus had ik een nieuwe nodig. En dat werd de GT 730. De 1 van de enigste niet teveel stroom slurpende low profile videokaart voor Windows vista.

Op 06-01-2019 had ik een bestelling geplaats bij CD-ROM-LAND. Eenmaal geplaats kreeg ik bijna direct een email met daarin de informatie dat mijn order in goede orde is ontvangen.
De leverdatum was 11-01-2019. Dit omdat er ook op de site stond dat het desbetreffende product niet uit eigen voorraad leverbaar was.

Op 8-1-2019 om 18:03 kreeg ik een email dat mijn videokaart op 21-01-2019 in het magazijn aan zou komen, en op 22-01-2019 bij mij thuis geleverd zou worden.

Op 14-1-2019 om 18:02 kreeg ik een email dat mijn videokaart op 25-01-2019 in het magazijn aan zou komen, en
op 26-01-2019 bij mij thuis geleverd zou worden.

Op 17-1-2019 om 18:00 kreeg ik een email dat mijn videokaart op 30-01-2019 in het magazijn aan zou komen, en op 31-01-2019 bij mij thuis geleverd zou worden.

Op 21-1-2019 om 18:02 kreeg ik een email dat mijn videokaart op 24-01-2019 in het magazijn aan zou komen, en op 25-01-2019 bij mij thuis geleverd zou worden.

Op 24-1-2019 om 16:58 kreeg ik een email dat mijn bestelling was overgedragen aan PostNL en kreeg ik ook een track & trace code.

Op 25-1-2019 om 00:17 kreeg ik van PostNL een email dat mijn pakket was ontvangen en onderweg was en dat hij tussen 15.45 - 18.15 uur bezorgd zou worden

Op 25-1-2019 12:06 kreeg ik een email van PostNL dat mijn pakket onderweg was dat hij tussen 16.10 - 18.10 uur bezorgd zou worden.

En op 25-01-2019 om 16:01 was mijn pakket bezorgd(:
Ingebouwd (past maar net in mijn Acer Aspire X3200!:-O) en draait nu als een zonnetje(:

Ze houden je zo te zien super goed op de hoogte over de status van je bestelling:)

Nieuwe aankoop
Waarom heb je dit product gekocht bij de shop? (meerdere opties mogelijk) Goedkoop / Laagste prijs
Eigen goede ervaringen met deze shop
Hoe heb je het product betaald? iDeal
Welke beoordeling geef je de werking van de site van de shop? Zeer goed
Wat vond je van de informatie die de shop over het product toonde, zowel kwalitatief en kwantitatief? Goed
Is de bestelling uiteindelijk verstuurd of afgehaald? Ja
Was het product volgens de shop op voorraad? Nee
Heb je vóór de aankoop e-mailcontact met de shop gehad? Nee
Heb je voor aanschaf van het product telefonisch contact met de shop gehad? Nee
Heb je een bestelbevestiging ontvangen? Ja, via email
Heb je een verzendbevestiging ontvangen? Ja, via email
Kwam de levertijd overeen met de belofte van de shop? Ja, het was er in de beloofde periode of sneller
Hoe vind je dat het product is verpakt? Zeer goed
Geef een waardering voor de bestelling bij de shop Zeer goed
Vergelijk   Product Prijs
Asus GeForce GT 730 LP 2GB

Asus GeForce GT 730 LP 2GB

  • Nvidia GeForce GT 730
  • 2048 MB

€ 90,70

1 winkel
0
*