Coolblue.nl ervaring door Foritain

Foritain 4 oktober 2018 17:55
5 van de 5

Algemeen
Ik bestel veel bij Coolblue, voor tal van redenen:
- Nimmer was een late bestelling een probleem voor next-day levering, zelfs 5 minuten voor middennacht.
- Voorraad status vooralsnog altijd correct
- Nooit gezeur gehad wanneer ik gebruik wilde maken van de zichttermijn. Dat mag dan wel een recht zijn, maar gelijk hebben en gelijk krijgen is bij sommige shops niet hetzelfde.

Maar gezien bijna elke shop wel dozen kan schuiven vind ik reviews om dat te bevestigen overbodig. Wanneer een shop, zoals nu, een RMA aanvraag op uitstekende wijze afhandelt is dat m.i. wel reden voor een zichtbaar compliment. Had een probleem, Coolblue heeft dat uitstekend opgelost na een zeer proactief traject, zie hieronder.

Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar de meerwaarde van een goede, proactieve service heeft zich inmiddels meermaals bewezen.

Verzending
In tientallen bestellingen nooit problemen gehad. Tegenwoordig stoppen ze producten wel in dozen zonder verdere vulling, en in mijn optiek voelt dat minder chic. Echter gezien het nooit tot problemen lijdt en zij wat inpak ervaring hebben ga ik van het beste uit

Klantenservice
3/10/16 een scherm aangeschaft.
25/8/18 RMA aangemeld, scherm technisch defect
1e week Sept ergens scherm fysiek bij Coolblue afgegeven, was toch in de buurt. Netjes te woord gestaan, geen rompslomp,
13/9/18 update dat zij het niet zelf kunnen fixen en het scherm naar fabrikant is teruggestuurd voor reparatie.
23/9/18 update dat ze nog niks van fabrikant hebben gehoord en om een update gevraagd hebben. Ik reageer dat het niet urgent is en ik het wel hoor
26/9/18 update dat ze nog geen reactie hebben en het over een week zelf op gaan lossen als er geen reactie komt
30/9/18 update dat zij mij een nieuw product toesturen
2/10/18 nieuw scherm ontvangen

Gezien ik geen haast had liet ik het aan hun over. Feit dat zij mij constant uit eigen beweging up to date hielden was ik al erg tevreden. Geboden oplossing ook gewoon netjes. Paar weken geduurd, maar dat zij in eerste instantie ook bij de fabrikant aankloppen snap ik.

Ik teken ervoor als alle RMA afhandelingen op deze manier verlopen, hier wordt ik gewoon gelukkig van

Nieuwe aankoop
Waarom heb je dit product gekocht bij de shop? (meerdere opties mogelijk) Uit voorraad leverbaar
Eigen goede ervaringen met deze shop
Hoe heb je het product betaald? iDeal
Welke beoordeling geef je de werking van de site van de shop? Zeer goed
Wat vond je van de informatie die de shop over het product toonde, zowel kwalitatief en kwantitatief? Zeer goed
Is de bestelling uiteindelijk verstuurd of afgehaald? Ja
Was het product volgens de shop op voorraad? Ja
Heb je vóór de aankoop e-mailcontact met de shop gehad? Nee
Heb je voor aanschaf van het product telefonisch contact met de shop gehad? Nee
Heb je een bestelbevestiging ontvangen? Ja, via email
Heb je een verzendbevestiging ontvangen? Ja, via email
Na hoeveel werkdagen heb je het product thuis ontvangen, dan wel was het beschikbaar om op te halen? Dezelfde of volgende werkdag
Kwam de levertijd overeen met de belofte van de shop? Ja, het was er in de beloofde periode of sneller
Hoe vind je dat het product is verpakt? Zeer goed
Geef een waardering voor de bestelling bij de shop Zeer goed
Vergelijk   Product Prijs
Excellent Iiyama ProLite B2783QSU-B1

Iiyama ProLite B2783QSU-B1

  • 27 inch
  • 2560x1440
  • 109 ppi
  • TN
  • AMD FreeSync
  • 70 Hz
  • HDMI
  • DisplayPort
  • 1 ms
  • 350 cd/m²
  • 1000 : 1
Niet verkrijgbaar
0
*