MaxICT.nl ervaring door petertje2

petertje2 17 september 2010 16:17
1.5 van de 5

Ik hen een Palit GRA PCX Palit GTX460 Sonic 2GB besteld (op 31-08-2010) omdat deze op voorraad zou zijn en binnen 1-3 dagen leverbaar.

dit was niet het geval, na 2 dagen stond er verzonden naar externe leverancier. en verder hoor je niks.
na gebeld te hebben met een medewerker kwam er een vaag antwoord, ongeveer morgen moest het pakket bij me binnen komen.
4-9-2010 kwam het pakket binnen, netjes verpakt, maar het duurde iets langer dan belooft, maar ja vooruit.

Toen de kaart binnen was ben gelijk aan de slag gegaan, de kaart bleek zeet instabiel,
en werkte in verschillende PC's niet goed (AMD 3)
ook een schone installatie hielp niet. drivers updaten.
zelfs bij youtube liep ie vast.
het vreemde is dat een ASUS ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5 wel naar behoorden werkte, maar die was tijdelijk in mijn gebruik.

hierover heb ik contact opgenomen met MAX ict,
dat ik de kaart graag wou terug sturen(op 6-9-2010)
volgende dag had ik al een mail dat het mogelijk was(7-9-2010)
(stukje uit de mail van MAX ict):
---------------------------mail------------------------------
In gebruik genomen kaarten nemen wij eigenlijk niet retour.

Om te kijken of wij voor u mogelijk een uitzondering kunnen maken, verzoeken wij u aan ons door te geven of de kaart in nieuwstaat is, de verpakking helemaal compleet is en zowel de verpakking als de kaart geen gebruikerssporen bevat.
--------------------------------------------------------------------
prima dus,
ik stuur een mail dat alles nog netjes is, maar dat de doos geopend is geweest en dat de 2 stikkers aan de zijkant netjes open zijn gesneden.

Dan krijg ik een mail terug op er gebruikerssporen op zitten, (8-9-2010),
ik heb een mail gestuurd dat er geen sporen op zitten. (8-9-2010)
ik hoorde na een poosje niks hub heb ik weer exact dezelfde mail gestuurd (13-9-2010)
Weer geen antwoord, op (15-9-2010) heb ik een mail gestuurd naar info.maxct
Nog geen reactie gehad.

wel staat er op hun website:
Backorders: Palit GRA PCX Palit GTX460 Sonic 2GB
U heeft voor deze orderregel al een informatieverzoek lopen
Zendingen: (Nog) niet beschikbaar voor deze order

Vandaag (17-9-2010) heb ik gebeld naar MAX ict meer dan 1,5 uur lang was ik de 1ste volgende wachtende, en toen viel de telefoon weg. ik heb inmiddels klacht gestuurd, wan het schiet zo voor geen meter op. (een klacht via de mail )

dus even de plus en min punten op een rij:


Pluspunten

- duidelijke site
- pakketje was netjes verpakt

Minpunten
- Maxict heeft zelf niet producten op voorraad. wat ze wel aangeven (had ik ook met een eerdere bestellingen)
- Levertijden kloppen niet (had ik ook met een eerdere bestellingen)
- Eerst goede reacties en snel antwoord op mijn mail, en ineens lijkt het daar dood te zijn

Conclusie:
Dit was voor mij echt de laatste keer voor Max ict, ik vind ze de HWI prijsvergelijker op het moment niet waardig
laat ze eerst maar alles op orde en kloppend maken.

ik heb er vaker wat besteld en overal had ik het probleem, dat de levertijd te lang was.
en ook 1x bestelling eerder gehad met een mededeling, Order verzonden naar externe leverancier terwijl het product leverbaar moest zijn.

Aangezien er meer van zulke ervaringen zijn vraag ik HWI om een steekproef(en) te doen
en max ict desnoods tijdelijk uit de Prijsvergelijker te halen.

mvg,
Peter

Nieuwe aankoop
Waarom heb je dit product gekocht bij de shop? (meerdere opties mogelijk) Uit voorraad leverbaar
Hoe heb je het product betaald? iDeal
Welke beoordeling geef je de werking van de site van de shop? Zeer goed
Wat vond je van de informatie die de shop over het product toonde, zowel kwalitatief en kwantitatief? Redelijk
Is de bestelling uiteindelijk verstuurd of afgehaald? Ja
Was het product volgens de shop op voorraad? Ja
Heb je vóór de aankoop e-mailcontact met de shop gehad? Nee
Heb je voor aanschaf van het product telefonisch contact met de shop gehad? Nee
Heb je een bestelbevestiging ontvangen? Ja, via email
Heb je een verzendbevestiging ontvangen? Ja, anders
Na hoeveel werkdagen heb je het product thuis ontvangen, dan wel was het beschikbaar om op te halen? Binnen twee weken
Kwam de levertijd overeen met de belofte van de shop? Nee, het duurde langer dan beloofd
Hoe vind je dat het product is verpakt? Zeer goed
Geef een waardering voor de bestelling bij de shop Slecht
0
*