Shopervaring bij Bax-Shop van AaSt

Alle ervaringen bij Bax-Shop

Datum ervaring: 10 november 2017
Datum aanschaf: september 2014

Beoordeling

2 sterren
Ervaring
Wanneer is het product defect geraakt? In de eerste twee jaar
Viel het product binnen garantie? Ja
Heb je voor de behandeling van de RMA e-mailcontact met de shop gehad? Ja
Hoe snel werd(en) je mail(s) gemiddeld beantwoord? Langer dan twee werkdagen
Heb je voor de behandeling van de RMA telefonisch contact met de shop gehad? Ja
Hoe snel werd je gemiddeld telefonisch te woord gestaan? Langer dan een half uur
Werd je vraag bij het contact met de shop naar tevredenheid beantwoord? Nee
Moest je zelf betalen voor het terugsturen van het product? Nee
Is de RMA inmiddels afgehandeld? Nee
Hoe is de afhandeling van de RMA gegaan? Slecht

Toelichting

- 24-09-2014 een hoofdtelefoon ter waarde van 1469.00,- Euro aangeschaft. Goed onvtangen.

- 25-02-2016 een verzoek geplaatst voor 2 paar vervangende oorkussens omdat de originele al versleten waren ondanks zorgvuldig gebruik.

- 27-02-2016 gewoon moeten betalen voor 2 paar oorkussens ter waarde 39.00,- Euro was niet mogelijk om foto te sturen als bewijs en te laten vallen onder garantie. Diezelfde week heb ik maar 1 paar oorkussens ontvangen ondanks dat ik voor 2 had betaald. Na contact opgenomen te hebben bleken ze niet in staat te zijn een tweede paar te leveren en zelfs niet de helft van het geld te kunnen vergoeden ondanks dat dit hun fout is dat gewoon te zien is op de betaal- en leverfacturen.

- 06-07-2017 een retour aanvraag moeten doen. De oorkussens wederom versleten, de hoofdband versleten, een van de oorcups kon 360 graden ronddraaien, en de bevestigingen tussen de oorcups en de hoofdbanden was geknakt dus de hoofdtelefoon was niet meer bruikbaar. Volgende dag op de post gedaan en netjes verpakt en verzonden.

- 11-07-2017 een ontvangstbevestiging gekregen plus bevestiging voor actie tot reparatie.

- 15-08-2017 (meer dan een maand later) heb ik een vraag gestuurd omdat ik nog niks gehoord had.

- 16-08-2017 bericht terug dat de onderdelen binnen 1.5 weken zouden arriveren en het dan zo gemaakt zou zijn.

- 14-09-2017 (twee maanden later) nog niks gehoord dus opnieuw een bericht gestuurd. Bericht terug gekregen dat de reparatie was misgelopen en de onderdelen voor de hoofdtelefoon van een ander klant met hetzelfde model waren gebruikt. De onderdelen zouden nu een week later binnen komen.

- 30-09-2017 (3 maanden na retouraanvraag) nog niks, wederom bericht gestuurd.

- 03-10-2017 bericht terug dat onderdelen volgende week zullen binnen komen!

- 27-10-2017 ik heb geprobeerd te bellen maar na 20 minuten aan de lijn te hebben gehangen werd er opgehangen omdat er een storing bleek te zijn. Een mailtje heb ik wederom maar moeten sturen.

- 28-10-2017 ze zouden contact opnemen met de leverancier.

- 01-11-2017 eind deze week zouden de onderdelen binnen komen en ik zou zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden.

- 10-11-2017 (4 maanden na retour) niet op de hoogte gebracht, en dit is wederom het eind van de week dus in ieder geval alweer twee weken verder na de vorige belofte.

Tot dusver heb ik dus nog steeds mijn hoofdtelefoon waar ik 1469 + 39 Euro in heb gestoken nog niet terug. En de hoeveelheid tijd die ik hier in heb moeten steken is zeer jammer. Hopelijk met deze review heb ik iemand anders een vergelijkbare frustratie kunnen besparen.

*