MaxICT.nl ervaring door Smoris

Smoris 21 juni 2010 17:58
0.5 van de 5

Begin dit jaar was ik op zoek naar een oplossing voor een mod. Vereist was een zeer klein moederbord wat wel wat prestaties kan leveren, maar niet te summier is qua aansluitmogelijkheden. In deze zoektocht kwam ik uiteindelijk uit bij een moederbord van Zotac, de H55ITX-A-E.
In deze zoektocht had ik totaal niet gelet op het aanbod van het product. Ik kwam er jammer genoeg snel achter dat er op dat moment vrijwel geen enkele webshop was die het moederbord leverde. Om de hoop niet op te geven had ik met enkele webshops e-mailcontact gezocht, met de vraag of ze het product konden leveren. Van verschillende webshops kreeg ik een positieve reactie en heb uiteindelijk bij een shop met de laagste prijs mijn bestelling gedaan. Na wat mail verkeer tussen mij en de shop, vier weken wachten en nog geen uitsluitsel over de verwachte levertijd of uberhaupt de mogelijkheid van leveren, heb ik mijn bestelling bij deze shop gecanceld.
Enkele dagen later zag ik in de prijsvergelijker van HWI dat Maxict het moederbord op voorraad had en heb toen direct een bestelling gedaan.

11-2-2010:
Email contact gehad betreft de mogelijkheid van leveren. Positieve reactie vanuit Maxict.

1-03-2010 - 26-03-2010:
Eerste bestelling van het moederbord.
Order gecanceld, door geen zekerheid te kunnen geven over de (uberhaupte) levertijd.

30-03-2010:
Zotac H55ITX-A-E op voorraad bij Maxict, 5 stuks. De aangegeven levertijd betrof 4-7 dagen.
Direct een bestelling gedaan en via iDeal betaald.

31-03-2010:
Orderstatus werd gewijzigd in 222, "order verzonden naar externe leverancier".
Hierop heb ik een email gestuurd met de vraag wat dit betekend voor de levertijd.

1-04-2010:
Reactie op mijn email:
Hartelijk dank voor uw email. Het moederbord is inderdaad bij onze leverancier in Duitsland besteld en we verwachten deze volgende week binnen.
Zodra het moederbord bij ons binnen is zal dit direct aan u worden verzonden per DPD. Hier ontvangt u tzt een mail met tracking informatie voor.

16-04-2010:
Gezien ik nog niets had vernomen, email contact gezocht met de vraag hoe het met de bestelling staat.

19-04-2010:
Reactie op mijn email:
Helaas is dit moederbord nog niet op voorraad gekomen bij onze toe leverancier.
Dit zal helaas ook pas aan het einde van deze week gebeuren, wanneer binnen bij onze leverancier word het direct naar u door gestuurd.

28-04-2010:
Tijdens een van mijn dagelijkse checks naar een status verandering van de bestelling, trof ik tot mijn verbazing op de site van Maxict aan dat de voorraad van het moederbord gestegen was naar 47 stuks, met een levertijd van 1-3 dagen. Maar de orderstatus van mijn bestelling was nog steeds niet veranderd.
Om het voordeel van de twijfel te geven, niet direct contact opgenomen, maar een dag gewacht.

29-04-2010:
De website van Maxict gaf aan dat de voorraad 29 stuks was, met nog steeds een levertijd van 1-3 dagen. En ook geen verandering van de orderstatus.
Wederom e-mailcontact opgenomen. Uitgelegd wat ik vernomen had, aangevuld door de vraag waarom ik nog niets ontvangen had.

5-05-2010:
Reactie op mijn email:
Naar verwachting zal de H55ITX-A-E morgen of overmorgen op voorraad komen bij onze toe toeleverancier. Dit bord zal dan bij ontvangst direct verstuurd worden richting u.
Er is inderdaad een voorraad getoond op onze website, echter was dit een voorraad bij onze toeleverancier die deze niet op voorraad had. Hierdoor is wellicht wat verwarring ontstaan.

25-05-2010:
Nog geen verandering.
Gebeld naar Maxict. Na het hele verhaal voorgelegd aan de medewerker, waarop hij reageerde het vreemd te vinden dat er nog niets geleverd was en met de leverancier ging bellen.
Na contact met de leverancier kwam het volgende verhaal: De prijs van het moederbord was verhoogd. Hierdoor had de leverancier de order van Maxict geannuleerd omdat de webshop er anders verlies op zou maken. Dit was echter niet terug gemeld naar Maxict waardoor ze dit niet wisten.
Vervolgens kwam de grootste verbazing. In de uitleg rekende de medewerker uit wat de verhoogde prijs was geworden, maar deze was lager dan wat ik er voor had betaald! Na het bekijken van de factuur en het ontdekken dat ook de huidige prijs niet overeen komt met de prijs die op de site vermeld stond, ging de medewerker overleggen met een collega.
Na afloop kwam het volgende: De prijs van het moederbord was nogmaals verhoogd, waardoor deze nu wel hoger lag dan wat ik betaald had. Dit verschil zou echter bij Maxict in rekening gebracht worden. Omdat er echter een nieuwe order gemaakt moest worden was de enige vraag nog, of ik hier op wilde wachten?
Dit vond ik goed, indien het moederbord binnen een week geleverd kon worden. De medewerker reageerde dat dit "te doen moest zijn", waarop ik het gesprek tevreden beëindigde.

21-06-2010:
Nadat de week levertijd wederom zonder iets van Maxict vernomen te hebben voorbijging. Nogmaals opgebeld.
Aan de reagerende medewerker kort uitgelegd wat er gebeurt was, dat de order binnen een week geleverd zou zijn, maar nog niets te hebben ontvangen of vernomen. Na wat gemompel kwam het verhaal dat mijn bestelling in een order bij de externe leverancier stond en dat deze binnen een week verwacht werd.
Dat was dan de vijfde keer dat het binnen een week verwacht werd. Ik vond het mooi geweest en heb de bestelling gecanceld.

Mijn ervaring:
Heb het gevoel niet echt serieus genomen te worden als klant. De reacties op email zijn telkens het zelfde en mondelinge afspraken zijn blijkbaar ook niets waard. Telkens als er iets beloofd wordt en dit niet nagekomen wordt moet je er zelf achteraan gaan om te horen te krijgen wat er aan de hand is. Het lijkt mij normaal dat je de langst lopende bestellingen het eerst er uit wilt werken.
Wil je niet eindeloos op je bestelling wachten zonder ook maar iets vanuit de webshop te vernemen, neus even verder!

Nieuwe aankoop
Waarom heb je dit product gekocht bij de shop? (meerdere opties mogelijk) Uit voorraad leverbaar
(Vrijwel) enige leverancier van het product
Hoe heb je het product betaald? iDeal
Welke beoordeling geef je de werking van de site van de shop? Slecht
Wat vond je van de informatie die de shop over het product toonde, zowel kwalitatief en kwantitatief? Slecht
Is de bestelling uiteindelijk verstuurd of afgehaald? Nee, wegens te lange levertijd heb ik de bestelling geannuleerd
Heb je vóór de aankoop e-mailcontact met de shop gehad? Ja
Hoe snel werd(en) je mail(s) gemiddeld beantwoord? Langer dan twee werkdagen
Werd je vraag naar tevredenheid beantwoord? Nee
Heb je voor aanschaf van het product telefonisch contact met de shop gehad? Nee
Heb je een bestelbevestiging ontvangen? Ja, via email
Geef een waardering voor de bestelling bij de shop Slecht
Vergelijk   Product Prijs
Zotac H55ITX-A-E

Zotac H55ITX-A-E

  • Mini ITX
  • Socket 1156
  • Intel H55
  • DDR3
Niet verkrijgbaar
0
*