MaxICT.nl ervaring door Lykele87

Lykele87 7 april 2010 17:14
2.5 van de 5


Shopervaring MaxICT

Bestelling gedaan op vrijdag: 26-03-10

Eerste pakketje ontvangen op maandag: 29-03-10

- DVD Brander
- Hardeschijf

Tweede pakketje ontvangen op dinsdag: 30-03-10

- ATI HD5850

Derde pakketje ontvangen op woensdag: 31-03-10

- Corsair H50
- Dominator memory

Vierde pakketje ontvangen op Donderdag: 01-04-10

- Samsung Monitor

Mijn ervaring met MaxICT was altijd uitstekend.

Tot deze bestelling, vanaf dat de eerste 2 pakketjes zijn geleverd werden de statusen van de orders in Mijn Max, op de webshop niet meer geupdate.

Dit is erg frustrerend omdat je niet meer weet wat er aan de hand is.

Woensdag 31ste van maart, heb ik telefonisch contact opgezocht.
Toen kreeg ik te horen wanneer ik de resterende pakketjes zou ontvangen.

Resterend: EVGA mobo & GeiL geheugen.

Dit zou zijn Vrijdag 02-04-10,

Ook hoorde ik dat het moederbord dat ik had besteld de EVGA X58 Sli Micro niet op voorraad was, en pas over 1/2 weken leverbaar zou zijn tot mijn grote verbazing.

Hier wou ik natuurlijk niet op wachten, en heb ik besloten om een ander moederbord uit te kiezen. Namelijk de Rampage II Gene.

Helaas, Vrijdag 02-04-10 nog geen pakketje, Ik nogmaals telefonisch contact opgenomen,
en door wat problemen met de externe leverancier zou het dus dinsdag 06-04-10 worden.

In de tussentijd werd er nog niks geupdate op de site, en ook geen verzendbevestiging ontvangen van het laatste pakketje.

Dus ik op de dinsdag 06-04-10 wederom aan de telefoon, Na de eerste keer in de wacht te hebben gestaan, en de verbinding verbroken werd heb ik nogmaals gebeld.

Deze keer kreeg ik gelukkig ene meneer X aan de lijn ( noem geen namen )
Waar ik al eerder een tijd email contact mee heb gehad over verschillende producten van de site, En een toekomstige bestelling. Deze dus.

Mijn verhaal werd goed aangehoord, en ik werd in de wacht gezet zodat meneer X dit kon uitzoeken. Wederom kwam er een conclusie dat dit aan de externe leverancier lag,

Er werd mij verteld dat nu alles zou worden geregeld met een optie dat ik op de dinsdag voor half 4 werd gebeld met de mededeling dat het langer duurt met de bestelling, En dus dat ik het geld kon terug krijgen van de openstaande levering. Of natuurlijk langer wachten.

Anders kreeg ik een verzendbevestiging per email. wat dus betekent dat ik het woensdag 07-04-10 zou binnenkrijgen.

Nu eenmaal woensdag heb ik de resterende 2 onderdelen ontvongen. Zoals afgesproken.

Uiteindelijk wil ik Meneer X bedanken voor de professionele behandeling van een klant, En snelle aanpak.

Ik neem hen niet kwalijk dat het mogelijk aan de externe leverancier lag, Maar wat ik iedereen kan mededelen:

Waar je ook besteld, neem eerst telefonisch contact op met de webshop of het product wel echt op voorraad is !

Nieuwe aankoop
Waarom heb je dit product gekocht bij de shop? (meerdere opties mogelijk) Goedkoop / Laagste prijs
Uit voorraad leverbaar
Eigen goede ervaringen met deze shop
Hoe heb je het product betaald? iDeal
Welke beoordeling geef je de werking van de site van de shop? Goed
Wat vond je van de informatie die de shop over het product toonde, zowel kwalitatief en kwantitatief? Goed
Is de bestelling uiteindelijk verstuurd of afgehaald? Ja
Was het product volgens de shop op voorraad? Ja
Heb je vóór de aankoop e-mailcontact met de shop gehad? Ja
Hoe snel werd(en) je mail(s) gemiddeld beantwoord? Binnen twee werkdagen
Werd je vraag naar tevredenheid beantwoord? Ja
Heb je voor aanschaf van het product telefonisch contact met de shop gehad? Ja
Hoe snel werd je gemiddeld telefonisch te woord gestaan? Binnen twee minuten
Werd je vraag naar tevredenheid beantwoord? Ja
Heb je een bestelbevestiging ontvangen? Ja, via email
Heb je een verzendbevestiging ontvangen? Nee
Na hoeveel werkdagen heb je het product thuis ontvangen, dan wel was het beschikbaar om op te halen? Binnen twee weken
Kwam de levertijd overeen met de belofte van de shop? Nee, het duurde langer dan beloofd
Hoe vind je dat het product is verpakt? Matig
Geef een waardering voor de bestelling bij de shop Goed
Vergelijk   Product Prijs
Asus Rampage II Gene

Asus Rampage II Gene

  • Micro ATX
  • Socket 1366
  • Intel X58
  • DDR3
Niet verkrijgbaar
Club 3D Radeon HD 5850 1GB

Club 3D Radeon HD 5850 1GB

  • ATI Radeon HD 5850
  • 1024 MB
Niet verkrijgbaar
Corsair Hydro Series H50

Corsair Hydro Series H50

  • All-in-one waterkoeling
Niet verkrijgbaar
Geil 6GB DDR3-1600 CL7 triple kit

Geil 6GB DDR3-1600 CL7 triple kit

  • 6 GB
  • 3 x
  • DDR3
  • 1600 MHz
  • DIMM
  • CL7
  • 1.65 V
Niet verkrijgbaar
Samsung SH-S222A Black

Samsung SH-S222A Black

  • Intern
  • Atapi IDE
Niet verkrijgbaar
Samsung Spinpoint F3 500GB

Samsung Spinpoint F3 500GB

  • Harddisk
  • 0.5 TB
  • 7200 rpm
  • Serial ATA 300
  • 3.5 inch
Niet verkrijgbaar
0
*