MaxICT.nl ervaring door RonaldMa

RonaldMa 11 maart 2010 10:54
2.5 van de 5

Algemeen
Ik was op zoek naar een NAS en kwam uit bij de LG N2R1D. Via de Tweakers.net Pricewatch heb ik gekozen voor de laagste prijs en dus Max ICT. De shopreviews op diverse sites maakte het wel spannend, maar toch.

- 17-2-2010 bestelling geplaatst: 2x WD Caviar Green 1.5TB en de LG N2R1D
- betaald via iDEAL
- 17-2-2010 bevestiging van betaling en een verzendbericht. Te volgen via de website met een link naar de pakketservice DPD.
--------------------------------------------------------------------------------
Verzending
Zoals in meerdere reviews aangegeven hebben ze bij Max ICT niet alles in voorraad en maken ze gebruik van externe leveranciers. Daar gaat het naar mijn idee ook steeds mis:

- 19-2-2010 staat de DPD al voor de deur met pakket, de twee harde schijven, netjes verpakt en snel geleverd. Helemaal top!

Maar nu de LG N2R1D, online status: Order verzonden naar externe leverancier. *Vanwege deze directe levering ontvangt u geen verdere updates of verzendbericht.*
- 24-2-2010 e-mail verzonden met statusverzoek (geen reactie!)>
- 26-2-2010 telefonisch contact op genomen, vriendelijk te woord gestaan, excuses met de toelichting dat de verkeerde leverancier was aangestuurd en de order opnieuw zou worden geplaatst.
- 5-3-2010 nog maar eens telefonisch contact opgenomen, weer excuses en dit keer waren de voorraadgegevens niet juist maar zou de NAS vandaag worden verzonden.
- 8-3-2010 eerste bezorgpoging DHL van de LG N2R1D!

Door de slechte communicatie en orderbewaking van Max ICT en de externe partijen is mijn oordeel slecht. Als je de andere reviews leest gaat het daar heel vaak mis en dat is heel jammer. De potentie is er en het personeel lijkt nog enthousiast en stond mij steeds vriendelijk te woord. Men moet echt gaan werken aan de relatie met de externe partijen en de orderbewaking (= minder calls en e-mail), dit gaat ten koste van het imago van Max ICT en moet echt beter kunnen!

Nieuwe aankoop
Waarom heb je dit product gekocht bij de shop? (meerdere opties mogelijk) Goedkoop / Laagste prijs
Hoe heb je het product betaald? iDeal
Welke beoordeling geef je de werking van de site van de shop? Goed
Wat vond je van de informatie die de shop over het product toonde, zowel kwalitatief en kwantitatief? Goed
Is de bestelling uiteindelijk verstuurd of afgehaald? Ja
Was het product volgens de shop op voorraad? Ja
Heb je vóór de aankoop e-mailcontact met de shop gehad? Nee
Heb je voor aanschaf van het product telefonisch contact met de shop gehad? Nee
Heb je een bestelbevestiging ontvangen? Ja, via email
Heb je een verzendbevestiging ontvangen? Ja, via email
Na hoeveel werkdagen heb je het product thuis ontvangen, dan wel was het beschikbaar om op te halen? Langer dan twee weken
Kwam de levertijd overeen met de belofte van de shop? Nee, het duurde langer dan beloofd
Hoe vind je dat het product is verpakt? Zeer goed
Geef een waardering voor de bestelling bij de shop Redelijk
Vergelijk   Product Prijs
LG N2R1

LG N2R1

  • 2 bay(s)
  • 0 GB
  • 3.5 inch
  • 1000 Mbit/s
Niet verkrijgbaar
Western Digital Caviar Green 1.5TB (SATA2, 64MB)

Western Digital Caviar Green 1.5TB (SATA2, 64MB)

  • Harddisk
  • 1.5 TB
  • 5400 rpm
  • Serial ATA 300
  • 3.5 inch
Niet verkrijgbaar
0
*