Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

61 t/m 70 van 5.232 resultaten

Kingdom Come: Deliverance benchmarks deel 2: hoeveel cores heb je nodig?

6 maart 2018 - 15:00

Kingdom Come: Deliverance heeft flinke systeemeisen, en uit onze eerdere review bleek dat vier threads niet de beste ervaring opleveren. Hoe zit het met de processorbelasting, en welke invloed heeft het op de frametimes?

Laptop van 940 gram: Acer Swift 5 review

6 maart 2018 - 05:59

940 gram zwaar en toch de kracht van een heuse quad-core i5-processor? Ja, dat kan: het is de Acer Swift 5 met Kaby Lake R-processor en zelfs een 14 inch scherm. Dat klinkt ideaal, maar heb je moeten inboeten op comfort?

De eerste Volta: Nvidia Titan V review

5 maart 2018 - 05:59

Eindelijk bereikte hij afgelopen week het Hardware.Info-testlab: de eerste Nvidia Volta-videokaart. De Titan V is extreem in alle opzichten - zeker ook wat prijs betreft. Hoe ultiem zijn de prestaties van deze € 3100 kostende vide...

Zo gaan chipfabrikanten op weg naar 7nm

4 maart 2018 - 14:00

Hoe gaan Globalfoundries, Intel, Samsung en TSMC hun chips nóg een stapje kleiner bakken? In dit artikel nemen we een diepe duik in de wereld van de kleinste chips. Inclusief de stand van zaken rondom EUV en roadmaps voor de komen...

Laser all-in-one met cloudaspiraties: Brother MFC-L2570DW review

4 maart 2018 - 05:59

Brother is een van de belangrijkste specialisten in de printermarkt. Onlangs introduceerde het bedrijf een nieuwe lijn betaalbare multifunctionals. Is de nieuwe MFC-L2570DW ook weer een aanrader? Tijd voor een test!

Corsair HS50 headset review: de Cloud achterna

3 maart 2018 - 14:00

Je hoeft niet heel veel verbeeldingsvermogen te hebben om te zien dat het design van de Corsair HS50 lijkt op dat van de befaamde HyperX Cloud van Kingston. Toch is hij goedkoper - kan hij de strijd ook op andere vlakken aan?

De beste Intel X299-moederborden

3 maart 2018 - 05:59

Wil je een nieuw X299-moederbord kopen? Weet je niet op welke specificaties je moet letten voor jouw gebruiksdoel? Lees dan onze nieuwe X299-moederborden koopgids, met aanraders op basis van onze testresultaten.

Zware jongens: Vijf gamelaptops met GTX 1060 getest

2 maart 2018 - 05:59

Wil je onderweg gamen, maar heb je geen oneindig groot budget? In deze vergelijkende roundup bekijken we vijf midrange gaming notebooks met Intel Core i7 7700HQ en Nvidia GTX 1060. Welke fabrikant bouwt daarmee de beste laptop?

Fractal Design Meshify C Mini review: Klein(er) maar net zo fijn

1 maart 2018 - 16:00

Vandaag introduceert Fractal Design de Meshify C Mini TG, een kleinere variant van de Meshify C, met dezelfde opzet en hetzelfde uiterlijk, maar dan bedoeld voor micro-ATX moderborden. 

64 3,5-inch harde schijven round-up: opslag verdiend?

1 maart 2018 - 05:59

Voor opslag van veel data is een harde schijf voorlopig de beste optie, zeker nu ssd-prijzen eerder stijgen dan dalen. Tijd voor een nieuwe vergelijkende test met niet minder dan 64 harddisks van Seagate, Toshiba en WD.

61 t/m 70 van 5.232 resultaten
*