Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

61 t/m 70 van 4.394 resultaten

MSI GeForce GTX 1070 Gaming X review: de eerste custom 1070

10 juni 2016 - 16:00
Vandaag is de officiële launchdatum van de GeForce GTX 1070 kaarten. We hebben de GTX 1080 Gaming X al eerder getest, en die bleek een indrukwekkende kaart. Lees verder voor de benchmarks.

Synology DS216j review: Instapper met mogelijkheden

9 juni 2016 - 15:00
Een NAS-apparaat van Synology hoeft niet per se duur duur te zijn. Althans, als je voor een model in de j-serie gaat. In dit artikel staan we stil bij de nieuwe DS216j, de opvolger van de DS215j. Een NAS met ruimte voor twee schij...

Intel Core i7 6900K / 6850K / 6800K Broadwell-E review: de betaalbaardere modellen

9 juni 2016 - 05:59
Eind mei kwam Intel met de nieuwe Broadwell-E generatie van high-end desktop CPU's. Vandaag testen we hiervan de twee 6-core en de enkele 8-core variant.

Nvidia GeForce GTX 1070 review: de goedkopere GP104

8 juni 2016 - 15:00
Naast de dure GTX 1080 brengt Nvidia nog een betaalbaardere videokaart uit op basis van de nieuwe Pascal-architectuur, namelijk de GTX 1070. We hebben hem uitvoerig getest en in deze review lees je onze bevindingen.

AOC Q2577PWQ review: slimme keuze

8 juni 2016 - 05:59
Het aanbod aan 25" beeldschermen met wqhd-resolutie breidt gestaag uit. AOC's Q2577PWQ is nog wat voordeliger dan de concurrentie - en de kwaliteit is ook nog eens prima.

Shuttle SZ170R8 review: alternatief voor Mini-ITX

6 juni 2016 - 15:00
Op zoek naar een compacte basis voor een krachtig systeem? De Shuttle SZ170R8 is dan wellicht een interessante optie - wij testten deze barebone uitvoerig.

Plextor M7V 512GB SSD review: met nieuwe controller

6 juni 2016 - 05:59
Met de nieuwe M7V-reeks wil Plextor zijn eigen unieke features op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid naar een laag prijspunt brengen. Wij zijn benieuwd!

MicroSD geheugenkaartjes review: 48 modellen vergeleken

4 juni 2016 - 05:59
De dataoplsag van smartphones kan je meestal uitbreiden door er een MicroSD kaartje in te plaatsen. In deze review bekijken we de grotere en snellere modellen met minimaal de UHS-I bus en een capaciteit van 32GB.

Doom (2016) review: benchmarks van 24 videokaarten

3 juni 2016 - 15:00
Wij hebben Doom (2016) uitgebreid getest met maar liefst 24 videokaarten, inclusief de GeForce GTX 1080, op verschillende kwaliteitsinstellingen en resoluties.

MSI GeForce GTX 1080 Gaming X review: de eerste custom GTX 1080

2 juni 2016 - 05:59
Na de release van de Nvidia GeForce GTX 1080 was het natuurlijk wachten op de eerste custom videokaarten. Is de MSI GeForce GTX 1080 Gaming X de GTX 1080 die je wil hebben?

61 t/m 70 van 4.394 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.