Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 4.625 resultaten

X99 refresh moederborden review: platform voor Broadwell-E

7 januari 2017 - 13:00
Nu de nieuwe Broadwell-E processors op de markt zijn, hebben fabrikanten besloten hun line-up aan X99-moederborden te vernieuwen. In deze test kijken we naar vijftien modellen die speciaal zijn uitgebracht voor Broadwell-E.

Vijf betaalbare projectoren full hd projectoren review

7 januari 2017 - 05:59
Projectoren zijn door de opkomst van grote televisies een beetje in de vergetelheid geraakt, maar dat is niet terecht. Voor ruim minder dan 1000 euro kan je met een projector levensgrote full hd beelden creëren.

HP Envy 15 review: specs om jaloers van te worden?

6 januari 2017 - 15:00
Geen gamer, maar wel op zoek naar een snelle, mooie laptop? Dan kun je bijvoorbeeld naar een ASUS N-serie kijken, maar ook deze HP Envy 15-AS031ND is een interessante kandidaat.

AMD Vega preview: eerste details van architectuur bekend

5 januari 2017 - 15:00
Later in 2017 mogen we AMD's nieuwe generatie Radeon-videokaarten, codenaam Vega, verwachten. De eerste technische details heeft AMD inmiddels bekend gemaakt. In dit artikel lees je de details.

18 kleine powerbanks review

5 januari 2017 - 05:59
Vorig jaar testten wij een groot aantal powerbanks met een capaciteit van 4000 mAh of hoger, ditmaal nemen we juist kleine, lichte apparaatjes met een lagere capaciteit onder de loep.

4TB 2,5 inch externe harde schijven review: WD versus Seagate

4 januari 2017 - 15:00
We verbazen ons met z'n allen regelmatig over de hoeveelheid data die er tegenwoordig op zaken als geheugenkaartjes en usb-sticks past. Wil je echt veel data meenemen, dan kom je nog altijd niet onder een externe harde schijf uit....

Intel Z270 moederborden review: 19 Kaby Lake borden getest

3 januari 2017 - 18:00
Net als Intels zevende generatie Core processors zelf is het bijbehorende platform maar minimaal veranderd. De moederbordfabrikanten hebben er meer werk van gemaakt; we bekijken het eerst dozijn borden dat ons bereikte.

Intel Core i7 7700K / i5 7600K 'Kaby Lake' processors review

3 januari 2017 - 17:59
Deze maand introduceert Intel Kaby Lake, de opvolger van de Skylake-architectuur. Dit keer geen grote vernieuwing, maar een refresh met 'optimalisaties'. We testten de Core i5 7600K en Core i7 7700K.

14 DDR4-geheugenkits van 8 tot 32 GB review: DDR4 voor iedereen

3 januari 2017 - 05:59
Zowel het high-end als het mid-range platform van Intel zijn nu over op DDR4, AMD volgt eind dit jaar. Hoog tijd om een flink aantal setjes te vergelijken: waar moet je op letten en welke moet je hebben?

[Pro] Intel Xeon E5-2640 v4 review: 10-core voor 1000 euro

2 januari 2017 - 05:59
Met de introductie van Broadwell-E bracht Intel voor het eerst een 10-core consumentenprocessor op de markt, maar die bleek nog prijziger dan de 1000 euro die je normaal gesproken betaalt voor het Intel topmodel. Een alternatief h...

21 t/m 30 van 4.625 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.