Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 5.629 resultaten

Asus VG279Q review: "de eerste 1 ms 144Hz IPS gaming monitor"

9 maart 2019 - 05:59

De Asus VG279Q claimt de eerste 1 ms 144Hz IPS-monitor te zijn. Wij voelden hem aan de tand.

LG 34WK95U review: deze 5K ultrawide is (niet alleen) voor Apple-gebruikers bijzonder interessant

8 maart 2019 - 05:59

Thunderbolt, HDR en 5120x2160 pixels: momenteel is de LG 34WK95U een uniek beeldscherm. Is dit de perfecte monitor voor Apple-gebruikers die de breedte in willen?

Cooler Master MK850 review: Topmodel met analoge toetsen

7 maart 2019 - 05:59

De MK850 is het nieuwe topmodel mechanisch toetsenbord van Cooler Master. Volgens de fabrikant zouden de analoge toetsen van dit exemplaar nauwkeuriger werken dan die van Wooting. Klopt dat - en tikt de MK850 bovendien ook lekker?

Asus Zenbook Pro UX480 review: één notebook, twee schermen

6 maart 2019 - 05:59

Wil je een laptop met rappe hardware aan boord, dan moet je bij Asus bij de Zenbook Pro-reeks wezen. De Zenbook Pro 14 trekt aandacht met zijn 'Screenpad' en dunne ontwerp. Is het daarmee ook een goede koop?

Western Digital WD Black SN750 review: betere firmware als nieuw wapen?

5 maart 2019 - 05:59

De nieuwe WD Black SN750 NVMe SSD moet zich met flink verbeterde firmware onderscheiden van zijn voorganger. Zijn de ingrepen genoeg om relevant te blijven tussen de moordende concurrentie?

Synology MR2200ac review: router van buiten, mesh van binnen

4 maart 2019 - 05:59

Wie Synology hoort denkt eerder aan NAS'sen, maar deze fabrikant begeeft zich ook op aanpalende terreinen. Zo heeft het bijvoorbeeld twee routers in het assortiment en recent kwam het zelfs met een eigen mesh-systeem: de Synology...

Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari Edition review: maakt deze headset je race-ervaring compleet?

3 maart 2019 - 05:59

Thrustmaster heeft heel wat producten met een Ferrari licentie geproduceerd, maar een headset was er nog niet. Nu wel: wij zetten de T.Racing Scuderia Ferrari Edition op en trokken veel bekijks.

Asus RoG Ryuo en Ryujin waterkoelers review: de hele dag staren naar je systeem

1 maart 2019 - 05:59

Recent introduceerde Asus zijn eerste waterkoelers. Met de RoG Ryuo en Ryujin zet het hoog in: deze all-in-one waterkoelers bevatten zelfs een oled-scherm! Maar hoe koelen ze eigenlijk?

Is dit de toekomst van de laptop? HP Spectre Folio review

28 februari 2019 - 05:59

Van buiten een lederen map, van binnen een superdunne laptop: we testten de HP Spectre Folio.

21 t/m 30 van 5.629 resultaten
*