Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 5.098 resultaten

Kingston HyperX Cloud Flight review: draadloos de lucht in

8 januari 2018 - 17:15

Weinig headsets maakten de laatste jaren zoveel furore als de HyperX Cloud. Op CES dit jaar introduceerde Kingston de draadloze Cloud Flight, en wij konden die al testen.

AMD in 2018: 2e generatie Ryzen, Vega op 7nm en meer

8 januari 2018 - 06:00

AMD heeft gisteren aan de vooravond van de CES 2018 beurs een inkijkje gegeven in haar plannen voor het nieuwe jaar. In dit artikel zetten we al het nieuws voor je op een rij.

Intel Kaby Lake G-preview: Intel integreert AMD GPU

8 januari 2018 - 03:01

Na de nodige geruchten heeft Intel ze nu echt aangekondigd: nieuwe processors met een geïntegreerde gpu van AMD. We zetten op een rijtje wat je mag verwachten van deze chips.

EVGA GTX 1070 Ti FTW Ultra Silent Gaming review

7 januari 2018 - 14:00

Na eerdere 1070 Ti-kaarten is het nu de beurt aan EVGA om onder de loep te worden gelegd. De koeler van de FTW Ultra Silent is dikker maar ook korter dan we gewend zijn. Doet de kaart zijn naam eer aan of blijft het enkel bij mooi...

Eerste blik op ASUS AiMesh: maak een mesh van je router

7 januari 2018 - 05:59

Nieuwe hardware nodig om een modern mesh-netwerk op te bouwen? Met de op de CES gepresenteerde ASUS AiMesh-firmware kan je met bestaande producten van dit merk een slim draadloos netwerk op te bouwen. Dat hebben we getest.

Omen X by HP review: de top voor sjieke gamers

6 januari 2018 - 14:00

De Omen X by HP is het topmodel van dit merk voor gamers. Wat heeft het te bieden en word je zo verwend dat hij de het prijskaartje van 4499 euro waar weet te maken?

AOC Q3279VWF review: mooi én waar

6 januari 2018 - 05:59

Een 32-inch monitor met va-paneel en wqhd-resolutie (2560x1440 pixels) - voor 199 euro. Te mooi om waar te zijn? Onze test geeft je het antwoord.

Gigabyte X299 Aorus Gaming 7 Pro review: versie 2 is nóg beter

5 januari 2018 - 05:59

In onze round-up waren we al enthousiast over de Gigabyte X299 Aorus Gaming 7, maar inmiddels heeft de fabrikant een nieuwe versie uitgebracht voor de HCC Skylake-X-cpu's. Kan de X299 Aorus Gaming 7 Pro ons net zo bekoren?

Alles wat je moet weten over de processorbug

4 januari 2018 - 18:00

Gisteren doken er geruchten op over een potentieel desastreuze bug in veel moderne processors. We zetten alles voor je op een rij: wat is er nou precies aan de hand en heeft de patch echt invloed op de prestaties?

Benq PD3200U review: monitor voor ontwerpers

4 januari 2018 - 15:00

Benq's nieuwe professionele monitor lijn wordt aangevoerd door de PD3200U, een stevig geprijsd 32-inch ultra hd scherm. Wij onderwierpen het aan een uitvoerige test.

21 t/m 30 van 5.098 resultaten
*