Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 5.696 resultaten

Samsung Galaxy Tab A 2018 review: Betaalbare Android-tablet

23 mei 2019 - 05:59

Samsung blijft stug nieuwe Galaxy Tab-modellen uitbrengen. De vorig jaar zomer verschenen Galaxy Tab A (10,5) wordt nu alweer opgevolgd door de Galaxy Tab A 10.1 (2019). Toch is het oudere model nog steeds interessant.

Samsung 950R review: 2e generatie 8K mét HDMI 2.1

21 mei 2019 - 05:59

Twee maanden geleden testten wij Samsung's eerste 8K televisie, vandaag bekijken we meteen ook al de opvolger van die tv. De nieuwe Q950R lijkt sterk op zijn voorganger, maar is op een aantal punten wezenlijk verbeterd

Samsung 970 Evo Plus 2 TB review: de snelste grote SSD van dit moment?

19 mei 2019 - 05:59

We testten de Samsung 970 Evo Plus al in diverse capaciteiten, maar onlangs ontvingen we de 2TB-uitvoering. Is dit de beste optie als je een grote SSD zoekt?

Dell UltraSharp U2719D review: maakt UltraSharp zijn status nog waar?

18 mei 2019 - 05:59

Dell heeft een naam hoog te houden met zijn UltraSharp-monitoren, en ook de U2719D belooft heel wat. De vraag is: maakt hij het ook waar?

OnePlus 7 Pro review: Het beste Android-toestel voor de power-user?

16 mei 2019 - 15:27

OnePlus presenteerde deze week zijn nieuwe toestellen voor 2019. Het nieuwe topmodel OnePlus 7 Pro is duurder dan ooit. Wat kan OnePlus zijn fanatieke gebruikers voor dit bedrag leveren?

MSI Prestige PS63 review: Laptop voor creatievelingen met GTX 1650

16 mei 2019 - 05:59

Met de Prestige PS63 wil MSI laten zien dat het ook laptops kan leveren die de wat serieuzere gebruiker aanspreken. De dunne en lichte laptop is voorzien van de nieuwe Nvidia GTX 1650 voor de nodige grafische rekenkracht.

Huawei P30 review: In de schaduw van de 'Pro'

14 mei 2019 - 08:37

De Huawei P30 Pro krijgt met zijn vernieuwende camerasysteem alle aandacht. Je zou bijna vergeten dat het merk ook een 'gewone' P30 verkoopt. Hoe verhoudt die zich tot het topmodel?

Dit zijn de beste mechanische toetsenborden (mei 2019)

11 mei 2019 - 05:59

Meer dan 40 mechanische toetsenborden legden we voor dit artikel op de testbank. Waarop tik je het best?

Asus RoG Strix XG49VQ gaming monitor review: de strijd op 49-inch brandt los

9 mei 2019 - 05:59

Asus introduceerde onlangs de 49-inch XG49VQ, waarmee het de strijd aangaat met de Samsung C49HG90. Kan hij deze grootbeeld overtreffen?

Cooler Master SK621 review: plat, compact, draadloos en toch mechanisch - het ultieme toetsenbord voor onderweg?

7 mei 2019 - 15:15

Voor een mechanisch gaming toetsenbord heeft de Cooler Master SK621 haast schattige afmetingen. Toch zijn alle noodzakelijke features volgens de fabrikant aanwezig. Tikt het lekker?

21 t/m 30 van 5.696 resultaten
*