Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 5.560 resultaten

Nooit meer warme oren: HP Omen Mindframe review

5 januari 2019 - 05:59

Vrijwel elke pc-fabrikant heeft tegenwoordig eigen randapparatuur, maar HP introduceerde een wel heel bijzondere headset: de Omen Mindframe heeft ingebouwde koeling voor je oren. Klinkt dat alleen goed op papier, of ook in de prak...

9 AMD Threadripper CPU-koelers vergelijkingstest: hoe houd je een 32-core koel?

4 januari 2019 - 05:59

Zo'n 32-core processor is natuurlijk supersnel, maar verbruikt ook héél veel stroom. Wij testten negen cpu-koelers (lucht én water) die speciaal zijn bedoeld voor de AMD Threadripper-processors.

HP Spectre x360 13-ap0400nd review: Juweeltje met Whiskey Lake

3 januari 2019 - 05:59

Met zijn glimmende hoekige kanten moet HP's Spectre x360 13 herinneren aan een diamant. Gelukkig biedt HP's luxe convertible meer dan uiterlijk vertoon. Zo is het een van de eerste apparaten die we binnenkregen met nieuwe Whiskey...

Knooppunt voor kabels: 24 adapters en docks met USB-C en Thunderbolt getest

2 januari 2019 - 05:59

Bezitters van een kleine en lichte laptop gaan tegenwoordig maar al te vaak gebukt onder een gebrek aan aansluitingen. We testen 24 dockjes en adapters die je verbindingsmogelijkheden verruimen.

10 tips om je PC fluisterstil te maken: Stilte zonder storm

1 januari 2019 - 05:59

In sommige delen van de wereld moet een high-end pc nou eenmaal gepaard gaan met bruut koelgeluid, zo horen we soms in discussies met hardwarefabrikanten. Maar heb jij liever een zo stil mogelijke pc? Dan is dit artikel voor jou!

2019 preview: de hardware van volgend jaar!

31 december 2018 - 05:59

Traditiegetrouw kijken we op oudjaarsdag vooruit naar een nieuw jaar in hardware. Van processors tot smartphones, van videokaarten tot monitoren en televisies: alles wat je in 2019 mag verwachten, vind je in deze vooruitblik!

23x Nvidia GeForce RTX 2070, RTX 2080 & RTX 2080 Ti videokaarten roundup

30 december 2018 - 05:59

Nvidia bracht met zijn RTX-videokaarten niet alleen een nieuwe stap in prestaties en ray tracing, ook hebben de nieuwe GeForces een stevige prijs. Des te belangrijker om de juiste te kiezen: Hardware.Info testte er 23!

Top-notch: de beste 12 smartphones van 2018

29 december 2018 - 05:59

Wat betreft smartphones viel er in 2018 zeker wat te kiezen. Wij verzamelden twaalf vlaggenschepen van tien fabrikanten om de balans op te maken: wat was de beste smartphone van 2018?

Betaalbare bordjes: 11 Intel H310-moederborden getest

28 december 2018 - 05:59

Een Coffee Lake-systeem hoeft helemaal niet duur te zijn, dat bewijzen de elf Intel H310-moederborden die we hebben getest. Wel zijn er grote verschillen in waar de fabrikanten op beknibbelen om een scherp prijspunt te behalen.

Corsair Vengeance 650M (2018) voeding review

27 december 2018 - 15:33

De Vengeance-serie voedingen van Corsair was altijd een buitenbeentje, maar dat houdt de fabrikant niet tegen om met een opvolger te komen - die dit keer wel officieel verkrijgbaar is in de Benelux!

21 t/m 30 van 5.560 resultaten
*