Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.482 resultaten

CM Storm Trigger review: mecha keyboard

17 juli 2012 - 15:59
De CM Storm Trigger biedt verlichting, macro's, een afneembaar koord en uitgebreide software, maar werkt het ook een beetje lekker?

Acer D241Hbmi: snel scherm met veel extra's

17 juli 2012 - 05:59
Acers D241Hbmi is alweer wat ouder, maar inmiddels een stuk vriendelijker geprijsd dan bij introductie. Dat maakt hem interessant om nader te bekijken.

Cooler Master HAF XM review: betaalbare blazer

16 juli 2012 - 05:59
De Cooler Master HAF XM staat in een fameuze lijn. Doet de relatief betaalbare XM zijn luxere voorgangers eer aan?

IP-camera's vergelijkingstest: camera's met nachtzicht

15 juli 2012 - 05:59
Als je overal vandaan een oogje in het zeil wilt houden bij je thuis, is het tijd voor een IP-camera. Hardware.Info testte er 10, in verschillende prijsklassen.

Enermax DreamBass Genie: geniaal of niet?

14 juli 2012 - 16:00
Enermax belooft met de DreamBass Genie bijzondere geluidskwaliteit met een nadruk op de lage tonen. Wij legden ons oor te luister.

Sony VAIO T13 review: Ultrabook volgens Sony

14 juli 2012 - 05:59
Een Ultrabook van Sony? Wij zijn benieuwd naar wat ze er in Japan van gemaakt hebben.

High-end Android: HTC One S en X, LG 4X HD en Samsung Galaxy S3 review

13 juli 2012 - 10:10
Nadat HTC en Samsung eerder hun nieuwe high-end telefoons voor 2012 lanceerden is LG deze maand de laatste grote fabrikant die een écht krachtig toestel op de markt bracht. Want met de 4X HD hebben de Koreanen nu ook weer een tele...

Xerox ColorQube 8700/8900 review: solid ink in actie

12 juli 2012 - 05:59
Naast laser en inkjet is er nog een derde printtechnologie op de markt, namelijk solid ink. De ColorQube 8700/8900 van Xerox is daar een voorbeeld van.

8 Intel H77 moederborden review: Ivy Bridge, maar dan goedkoop

11 juli 2012 - 05:59
De Intel H77 is een goedkopere chipset voor Ivy Bridge moederborden. Wij vergelijken acht borden met deze chipset.

Acer Iconia Tab A700 review: Full HD tablet voor 500 euro

10 juli 2012 - 05:59
Na ASUS is Acer de tweede tabletfabrikant met een Full HD Android-tablet, de Iconia Tab A700. Wat krijg je bij Acer voor 499 euro?

2.211 t/m 2.220 van 4.482 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.