Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.702 resultaten

Intel SSD 335 240GB review: overstap naar 20nm

21 november 2012 - 05:59
Nieuwe 20nm flashchips maken SSD's in de toekomst potentieel goedkoper. Maar is er een impact op de prestaties?

Logitech t620 Touch Mouse & t400 Zone Touch Mouse review: speciaal voor Windows 8

20 november 2012 - 15:00
Logitech heeft recent twee muizen uitgebracht die speciaal zijn ontwikkeld om samen te werken met Windows 8. Wij gingen aan de slag met de t620 en t400.

Bitfenix Ghost review: stille verschijning

20 november 2012 - 05:59
Bitfenix' Raider behuizing kon ons al bekoren door zijn stilte, maar de Ghost belooft nog minder lawaai te maken. Kan dat?

Huawei Ascend P1 review: Eerste toestel van Chinese gigant

19 november 2012 - 05:59
De Chinese fabrikant van telecomapparatuur Huawei is al tijden actief op de Nederlandse markt met professionele en zakelijke apparatuur. Wij testen hun eerste Europese smartphone, de Ascend P1.

Dell Inspiron 14z: Ultrabook met DVD en SSD

18 november 2012 - 15:00
Wil je graag een laptop die niet al te zwaar is maar toch alles aan boord heeft, dan is de keuze beperkt. De Inspiron 14z van Dell verdient dan wellicht enige overweging.

HyperDrive iUSBport review: mobiele USB-aansluiting

17 november 2012 - 15:00
Mis je de mogelijkheid om bestanden op USB-sticks en externe harde schijven te benaderen vanaf je tablet? Dan is de HyperDrive iUSBport het overwegen waard.

Synology RS10613xs+ preview: gebruiksgemak in het groot

17 november 2012 - 05:59
Kleintjes worden groot. Synology's RS10613xs+ NAS voor de zakelijke markt kan maar liefst 106 schijven aansturen.

Point of View Protab 3 XXL review: 10 inch, IPS, Jelly Bean, 240 euro

16 november 2012 - 15:00
Point of View timmert al enige tijd aan de weg met tablets die een goede balans bieden tussen prijs en prestaties. Met de Protab3XXL heeft het bedrijf nu een 10-inch tablet met IPS-paneel en Jelly Bean op de markt gebracht. Wij be...

Synology DS213+ review update: aanmerkelijke snelheidsverbetering

15 november 2012 - 15:00
Een tijdje terug hebben we uitgebreid aandacht besteed aan de Synology DS213+, een NAS op basis van een FreeScale P1022 dual-core processor. Na een firmwareupdate zijn de prestaties aanmerkelijk verbeterd.

6 e-readers review: lezen voor een prikkie

15 november 2012 - 05:59
Leken e-readers een jaar geleden nog de strijd met tablets te verliezen, het huidige aanbod laat een ander plaatje zien.

2.211 t/m 2.220 van 4.702 resultaten
*