Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.954 resultaten

Acer Aspire V3-571G review: mat Full HD IPS

28 april 2013 - 15:00

IPS, Core i7-quad core processor, 8 GB geheugen en een GeForce GT640M: een interessant recept

Kobo Glo e-reader review: de beste tot dusver

28 april 2013 - 05:59

Kobo timmert flink aan de weg met zijn e-readers. De Glo was de eerste reader die in Nederland verkrijgbaar was met ingebouwde verlichting. Tijd voor een goed boek!

Drie 7-inch tablets review: Acer, ASUS en Prestigio

27 april 2013 - 15:00

Kleine tablets waren vaak wat ondergeschoven kindjes. Met de Nexus 7 van ASUS werd ook dat segment plotseling serieus genomen. Wij bekijken drie budget-modellen.

Scythe Ashura / Katana 4 CPU-koelers review

26 april 2013 - 15:00

Scythe stuurde ons twee CPU-koelers die we nog niet getest hebben: de gloednieuwe Ashura, die sinds eind maart verkrijgbaar is, en de Katana 4, die al ongeveer een jaar op de markt is, maar we niet eerder onder handen hebben genom...

ASUS GTX650-E-2GD5 review: GeForce GTX 650 zonder stroomstekker

25 april 2013 - 05:59

De ASUS GTX650-E-2GD5 is volgens de ontwerpers de snelste videokaart ter wereld die puur via de PCI-Express bus gevoed kan worden. Voldoende reden voor ons om deze kaart aan een test te onderwerpen.

De "iPhone 6" renders: het verhaal van de artiest

24 april 2013 - 18:00

Enige weken geleden publiceerden we, met de nodige waarschuwingen, beelden van een mogelijk iPhone prototype. De waarschuwingen bleken terecht, want al snel werd bevestigd dat het om renders ging. Een blik achter de schermen van d...

AMD Radeon HD 7990 "official" review: snelste videokaart ter wereld?

24 april 2013 - 05:59

AMD lanceert vandaag de "officiële" Radeon HD 7990, naar eigen zeggen "de snelste videokaart ter wereld". Of dat inderdaad zo is onderzoeken we in deze uitgebreide review.

Dell Inspiron One 23 / 2330 review: álles in één?

23 april 2013 - 15:00

Vanaf 729 euro, maar toch bijzonder?

Hands-on met de BlackBerry Q10

22 april 2013 - 17:21

BlackBerry kondigde afgelopen januari niet alleen de Z10 aan, maar ook de Q10. We hadden vandaag de mogelijkheid om er even mee te spelen.

Kyocera FS-1061DN laserprinter review: klein en zakelijk

21 april 2013 - 15:00

Laserprinters hebben vaak als nadeel dat ze nogal lomp zijn. De FS-1061DN is dat zeker niet. Wij gingen ermee aan de slag.

2.211 t/m 2.220 van 4.954 resultaten
*