Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.813 resultaten

HP Pavilion Sleekbook b14-B000ed review: net geen Ultrabook

26 januari 2013 - 05:59

Wanneer het net geen Ultrabook mag heten, noemt HP het een Sleekbook. Wij gingen met een exemplaar aan de slag.

3 instap Samsung Galaxy-smartphones review: Mini 2, Pocket en Y

25 januari 2013 - 15:00

De Galaxy-lijn van Samsung is natuurlijk hoofdzakelijk bekend van de modellen in de hogere klasse. Er zijn echter ook instappers in deze lijn. Wij testten er drie.

Acer T272HLbmidz en Dell S2340T review: de prijs van aanraken

24 januari 2013 - 05:59

Windows 8 brengt aanraakbediening naar tablets en notebooks, maar ook naar de desktop. Dan heb je wel een geschikt beeldscherm nodig. Hardware.Info testte touch-monitoren van Dell en Acer.

Synology DS213air review: NAS met WiFi

23 januari 2013 - 05:59

Een instap NAS met WiFi aan boord: handig of niet?

Dell XPS 12 Review: Ultrabook met kantelscherm

22 januari 2013 - 05:59

Met de XPS 12 zet Dell een Ultrabook neer met uitstekende specificaties én een draaibaar Full HD IPS-scherm.

ASUS VivoTab Smart ME400C Review: een pure Windows 8 tablet

21 januari 2013 - 05:59

De prijzenslag is begonnen op het gebied van de Windows 8 tablets. ASUS heeft er eentje uitgebracht met 64 GB opslag die slechts €499 kost.

Novatron Cocktail Audio X10 review: eigenzinnig orkestbakje

20 januari 2013 - 18:00

Eén kastje om al je muziek mee te beheren, dat is de Cocktail Audio X10. Hardware.Info testte deze muzikale duizendpoot.

Betaalbare DDR3-2400 kits review: Corsair Vengeance vs. Kingston HyperX Beast

20 januari 2013 - 05:59

Was supersnel geheugen vroeger nog onbetaalbaar, de laatste tijd zijn de prijzen gigantisch gezakt. Wij testten twee DDR3-2400 geheugenkits, van Corsair en Kingston.

De Hardware.Info PC Adviezen in 2013

19 januari 2013 - 15:00

De oplettende lezer had al gemerkt dat de PC Adviezen even op hiaat waren en sinds deze maand weer gepubliceerd worden. Wat kan je nog meer van ons verwachten op dit gebied?

Brother MFC-J4510DW: printen in landschapmodus

19 januari 2013 - 05:59

Brother heeft met de MFC-J4510DW een all-in-one op de markt gebracht die wordt aangeduid met de term Print 3.0. Daar wilden we uiteraard meer van weten.

2.211 t/m 2.220 van 4.813 resultaten
*