Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.751 resultaten

LG Optimus L9 review: in balans

17 december 2012 - 05:59
Een tijdje geleden bespraken we de L7, waar we niet heel erg enthousiast over waren. Weet de L9 ons wel te overtuigen?

Tt Esports Saphira gaming mouse review

16 december 2012 - 15:00
In samenwerking met White-RA heeft Tt eSports de Saphira gaming muis gemaakt, voorzien van een 3500 DPI sensor en extra bedieningsmogelijkheden. Wij onderwerpen hem aan een uitgebreide test.

22 23- & 24-inch monitoren review: beeldschermenbal

16 december 2012 - 05:59
Als de keuze aan monitoren je doet duizelen, is deze vergelijkingstest ideaal om het juiste beeldscherm te kiezen.

Corsair Carbide 200R review: geen 300R

15 december 2012 - 15:00
Corsair breidde de Carbide-lijn onlangs uit met de 200R. Wij kijken of de 300R nog bestaansrecht heeft.

Intel Core i7 3970X review: de snelste sneller

15 december 2012 - 05:59
Neem een Core i7 3960X, voeg 200 MHz toe en je krijgt een 3970X. Hoe presteert Intels nieuwe topmodel?

ASRock Z77 Extreme11 review: op de workstation tour

14 december 2012 - 15:00
Een onboard 8-poorts LSI RAID-controller maakt de ASRock Z77 Extreme11 sowieso uniek. Maar wat heeft dit bord nog meer te bieden?

Apple iMac 21,5 inch 2012 (MD093N/A) review: superslank

13 december 2012 - 16:39
Als je de nieuwe iMac van de zijkant bekijkt, dan zie je direct het verschil: de nieuwe is superslank. In dit artikel kijken we naar de instapuitvoering: de 21,5 inch iMac (MD093N/A).

Logitech K810 Bluetooth keyboard review: voor drie apparaten

13 december 2012 - 15:00
Speciaal ontworpen voor Windows 8 tablets, maar ook geschikt voor Android en iOS, zelfs tegelijkertijd. Hoe bevalt het Logitech K810 Bluetooth keyboard?

Iiyama ProLite XB2485WSU vs. XB2380HS review: 1920x1200 vs. 1920x1080

13 december 2012 - 05:59
Iiyama stuurde ons een zeer vergelijkbaar 16:10 en 16:9 scherm op. Vergelijken zijn we goed in, dus daar gaan we dan!

Western Digital WD RE 4TB review: eerste 4TB schijf van WD

12 december 2012 - 05:59
Na Hitachi heeft nu ook Western Digital een harde schijf met een capaciteit van 4TB. De WD RE 4TB is gericht op servergebruik, maar is de schijf ook geschikt voor consumenten?

2.211 t/m 2.220 van 4.751 resultaten
*