Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.400 resultaten

Nvidia GeForce GTX 670 review incl. SLI en 3-way SLI

10 mei 2012 - 14:58
De GeForce GTX 670 is het goedkopere broertje van GeForce GTX 680. Wij testten nVidia's nieuwe kaart los, maar ook in 2-way, 3-way en 4-way SLI. Daarnaast testten we de GTX 670 kaarten van ASUS, Point of View en Zotac.

Nokia Lumia 710 review

10 mei 2012 - 05:59
Nokia heeft voor zijn high-end modellen gekozen voor Windows Phone als besturingssysteem, met de Lumia 800 en de aangekondigde 900 als voorlopige hoogtepunten. De Lumia 710 is het meer betaalbare familielid.

Eerste generatie Ultrabooks: de balans

9 mei 2012 - 05:59
Ultrabooks beloven veel: hoge prestaties in een compacte form factor. Hardware.Info testte een groot aantal modellen en maakt de balans op. Welke Ultrabook moet je hebben – of kan je ze beter helemaal links laten liggen?

6 SSD's in RAID 0: Intel vs AMD. Welke chipset schaalt het beste?

8 mei 2012 - 05:59
Met de dalende prijzen van SSD's worden RAID 0 configuraties een optie, voor wie niet genoeg lees- en schrijfbandbreedte kan hebben. Maar hoe goed schaalt RAID 0 bij Intel en AMD als je meer dan twee schijven plaatst?

MSI R7970 Lightning & R7870 Hawk review: getest & overgeklokt

7 mei 2012 - 05:59
Sinds een maand of twee heeft MSI een Lightning-kaart op basis van de Radeon HD 7970 beschikbaar en afgelopen week introduceerde MSI daarnaast een Hawk-versie van de Radeon HD 7870. Mogen overklokkers opnieuw gaan likkebaarden? Ha...

Corsair Carbide 300R: compacte windtunnel

6 mei 2012 - 05:59
Net als concurrent Antec heeft Corsair met de Carbide 300R een voordelige kast die toch alle moderne gemakken biedt. Hoe brengt deze het er in de praktijk vanaf?

Build4Power: systemen als concept cars

5 mei 2012 - 05:59
Build4Power bracht ons twee systemen die het hoogst haalbare moeten vertegenwoordigen op het AMD en Intel platform. Uiteraard voelden we deze 'concept systems' uitgebreid aan de tand.

HP Pavilion dm4-2100ed: 2 kilo licht

4 mei 2012 - 12:59
HP levert met de dm4-2100ed een laptop van slechts 2 kilo, een Core i5-processor en een aparte videokaart. Dat klinkt op zich best goed. De vraag is uiteraard hoe goed het in de praktijk is.

Samsung ES8000 review: de volgende stap in Smart TV

3 mei 2012 - 12:59
Zoals gewoonlijk introduceren fabrikanten in het voorjaar hun nieuwe televisies. Wij bekijken het nieuwe topmodel, de 55 inch variant van de ES8000 die nu ook met spraak en gebaren bediend kan worden.

Hitachi 7K4000 / 5K4000 4 TB review: een nieuwe mijlpaal in datadichtheid

3 mei 2012 - 05:59
Er is een nieuwe mijlpaal in de wereld van harde schijven bereikt: Hitachi levert sinds kort de eerste schijven met een capaciteit van maar liefst 4 TB. Hardware.Info voelde twee schijven van Hitachi uitgebreid aan de tand.

2.211 t/m 2.220 van 4.400 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.