Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.656 resultaten

AMD 'Vishera' review: FX-8350, FX-8320, FX-6300 getest

23 oktober 2012 - 05:59
AMD introduceert vandaag haar tweede generatie FX-processors. Wat opvalt is de zeer scherpe prijsstelling. Zet AMD zich daarmee terug op de kaart?

LG 55LM760S TV review: hogere middensegment

22 oktober 2012 - 05:59
Met de LM760-serie biedt LG veel van de functionaliteit van het topmodel, de LM960V, maar tegen een veel schappelijkere prijs. Wij testten de 55LM760S.

Packard Bell EasyNote LE11BZ-1143NL review

21 oktober 2012 - 16:00
Snel is hij niet, goedkoop wel. De Packard Bell EasyNote LE11BZ-1143NL met AMD E1-1200

Mini-ITX moederborden review - Deel 1: Geïntegreerde CPU

21 oktober 2012 - 05:59
Waarom zou je een groot moederbord met dito behuizing kopen, wanneer alle functionaliteit die je nodig hebt ook op een klein ITX-bordje past? Hardware.Info vergelijkt 19 moederborden in het mini-formaat.

Smart TV: de stand van zaken

20 oktober 2012 - 15:00
Alle fabrikanten bieden tegenwoordig wel een vorm van Smart TV aan. Wij hebben de verschillende toepassingen hiervan wat beter bekeken en met elkaar vergeleken.

Toshiba Satellite U840-10M: betaalbare 14 inch Ultrabook

19 oktober 2012 - 15:00
De Toshiba Satellite U840-10M is al vanaf € 699 euro te koop is. Wij gingen aan de slag met het € 799 kostende model.

Samsung Galaxy Note II: Groter, sneller, beter

18 oktober 2012 - 06:59
We geven het graag toe: Toen Samsung vorig jaar de Galaxy Note introduceerde waren wij niet direct dolenthousiast. De 5,3 inch smartphone was immer véél te groot en zou slechts een zeer beperkte doelgroep aantrekken!? Een jaar lat...

Adata HV610, HD710 en HE720 externe harde schijven review

17 oktober 2012 - 05:59
Adata zullen de meeste lezers van Hardware.Info waarschijnlijk voornamelijk kennen van SSD's en geheugenmodules, maar ze maken ook externe harde schijven. Wij testten er drie.

Alcatel One Touch 991D review: full-touch voor 130 euro

16 oktober 2012 - 15:00
De recent besproken Alcatel One Touch 995 beviel ons erg goed. Nog een stapje lager treffen we van hetzelfde merk de One Touch 991D aan. Weet die ook te overtuigen?

ASUS Matrix HD 7970 Platinum review: 1,4 kilo aan videokaart

16 oktober 2012 - 05:59
De nieuwste telg in de lijn Republic of Gamers videokaarten van ASUS is de Matrix HD 7970 Platinum. Wij hebben de kaart getest én overklokt.

2.211 t/m 2.220 van 4.656 resultaten
*