Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.872 resultaten

Fujitsu X23T-1 MHL monitor review: gemiste kans

5 maart 2013 - 05:59

De Fujitsu X23T-1 MHL lijkt aanraakbediening in de naam te impliceren, maar die heeft het niet. Wel heeft het de nodige andere interessante kenmerken, waaronder een uitstekende kleurweergave.

Apple iMac 27 inch 2012 review: met Core i7, GTX 680MX en Fusion Drive

4 maart 2013 - 05:59

De iMac 27 nu in een high-end uitvoering uitgebreid getest.

TP-Link TL-WDR4900 review: TP-Link verlaat bronzen tijdperk

3 maart 2013 - 15:00

De laatste paar routers van TP-Link die we hebben getest, bevielen ons behoorlijk goed. We waren dan ook benieuwd naar de nieuwste telg, de TL-WDR4900

Xigmatek Talon review: schuine kast

3 maart 2013 - 05:59

De Xigmatek Talon is een kast die in een hoek van 2,5 graden voorover helt. Leidt dat ook echt tot betere koeling, zoals de fabrikant belooft?

Nvidia GeForce GTX Titan 3-way/4-way SLI review incl 5760x1080 en frametimes

2 maart 2013 - 05:59

Gisteren publiceerden we onze uitgebreide review van de nieuwe Nvidia GeForce GTX Titan. Zoals beloofd kijken we in dit artikel naar de prestaties van meerdere Titans in SLI

Nvidia GeForce GTX Titan review incl. 5760x1080 en frame times

1 maart 2013 - 05:59

Vorige week introduceerde Nvidia de GeForce GTX Titan. Inmiddels hebben we de nieuwe monsterkaart uitvoerig getest, inclusief multi-monitor en frametime benchmarks

Nokia Lumia 620 vs. HTC 8S vs. Huawei Ascend W1 review

28 februari 2013 - 05:59

Er verschijnen steeds meer betaalbare Windows Phones waarmee je voor minder dan 300 euro met het nieuwste OS van Microsoft aan de slag kunt. Wij testen de Nokia Lumia 620, de HTC 8S en Huawei Ascend W1.

Iomega Storcenter ix4-300d review: goedkoop van EMC

27 februari 2013 - 05:59

Een zeer compacte instap 4-bay NAS van Iomega met veel voorzieningen

Microsoft Surface RT review: de eerste Microsoft tablet

26 februari 2013 - 15:00

Eindelijk is hij op de Nederlandse markt: de Surface RT, de eerste tablet van Microsoft

2.211 t/m 2.220 van 4.872 resultaten
*