Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.559 resultaten

D-Link ShareCenter Quattro DNS-345 review

27 augustus 2012 - 15:00
Een beetje eigenwijs is hij wel, deze 4-bay NAS van D-Link, die verkrijgbaar is vanaf 300 euro.

ARM: de stand van zaken

27 augustus 2012 - 05:59
ARM-processortechnologie staat niet stil. Iets meer dan een jaar geleden waren dual-core en 1280x720 het neusje van de zalm. Inmiddels hebben we quad-core SoC’s en schermen met meer dan full hd. Tijd voor een update!

17 gaming monitoren review - welke is de snelste?

26 augustus 2012 - 05:59
Voor snelle games heb je een snelle monitor nodig, zonder ghosting of input lag. Wij testen 17 modellen om de snelste te vinden.

Trust Wireless Digital TV & Radio on your iPad review

25 augustus 2012 - 17:00
Trust heeft een DVB-T (Digitenne) ontvanger speciaal voor de iPad 2 en nieuwe iPad uitgebracht. Hardware.Info zocht uit of het apparaatje goed functioneert.

Transcend SSD720 128GB SSD review: moderne SandForce

25 augustus 2012 - 13:00
Transcend heeft een nieuwe generatie SandForce-gebaseerde SSD's: zonder RAISE en gebruik makend van Sandisk flashgeheugen. Wij testen hoe snel het 128GB exemplaar is.

Virtu MVP test: magisch meer FPS?

25 augustus 2012 - 05:59
Bij vrijwel alle luxe moederborden met Intel Z77-chipset moederbord wordt de Virtu MVP software van Lucid gebundeld. Deze belooft de prestaties van games aanzienlijk te verbeteren. Is dat ook zo? En wat doet Virtu MVP nu precies?...

Toshiba Satellite P875-105 review: luxe in onbalans

24 augustus 2012 - 15:00
Blu-ray brander, Hybride HDD in een dure laptop?

Fujitsu Stylistic Q702 preview: Windows 8 tablet én notebook

24 augustus 2012 - 07:50
Windows 8 moet Microsofts plaats in de tabletmarkt veiligstellen. Wij bekeken een tablet met Core i5, een slimme dock en Windows 8.

OCZ Agility 4 256GB SSD review: strijd om 200 euro

23 augustus 2012 - 15:00
De Agility 4 is het goedkope broertje van de Vertex 4, gebaseerd op dezelfde Everest 2 chip. Voor zo'n € 200 koop je het 256 GB model al. Goeie deal of zijn er betere keuzes?

Zalman CNPS12X vs. Be Quiet Dark Rock Pro 2: koel en stil

23 augustus 2012 - 05:59
In the blue corner: de nieuwe Zalman CNPS12X. In the red corner: de Be Quiet Dark Rock Pro 2. Welke presteert het best?

2.211 t/m 2.220 van 4.559 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.