Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

11 t/m 20 van 4.912 resultaten

AMD Radeon RX 560 review: RX 460 aan de steroïden

14 september 2017 - 05:59

Met al het recente geweld van AMD's high-end videokaarten en diverse nieuwe processorplatforms zou je bijna vergeten dat AMD ook een aantal producten voor het lagere segment heeft geïntroduceerd. Wij voelen de RX 560 aan de tand.

8 34- & 35-inch wfhd-monitoren review: widescreen gamen

13 september 2017 - 05:59

Wil je een echt meeslepende ervaring in racegames of flight sims, dan is een wide full hd superbreedbeeld monitor iets waar je zeker aan moet denken. We testten acht van deze grote jongens, inclusief LG's gloednieuwe 34UM69G-B.

Biostar Racing X370GT3 review: pole position?

12 september 2017 - 05:59

Biostar staat minder op de voorgrond als het op moederborden in Europa aankomt. Met de komst van Ryzen heeft het merk echter een reeks borden gereed, waaronder de Biostar Racing X370GT3. Komt er nieuwe concurrentie uit onverwachte...

Inno3D GeForce GTX 1050 Ti Single Slot review: zo plat als een dubbeltje

11 september 2017 - 05:59

Kaarten uit de GTX 1050-serie hebben we al vaak voorbij zien komen. De Inno3D GeForce GTX 1050 Ti Single Slot is toch weer anders dan de rest: een videokaart die slechts één uitbreidingsslot in beslag neemt.

ASUS ROG interview: Hardware.Info lezers vragen, ASUS antwoordt

10 september 2017 - 12:00

Vorige week was Hardware.Info op de IFA aanwezig. Daar hadden we de kans om de mensen achter de Republic of Gamers in gesprek te gaan. Deze keer waren het niet onze vragen, maar jullie vragen. Bij dezen: de antwoorden!

Kurio 8.9i 32 GB tablet review: mooi roze is niet lelijk

10 september 2017 - 05:59

Tijd voor iets anders, tijd voor roze. We hebben het over de betaalbare Kurio 8.9i 32 GB tablet. Voor minder dan 200 euro is hij de jouwe, maar weet hij ons als kritische testers ook voor zich te winnen?

8 (smart)watches voor hardlopers getest: perfectie bestaat niet

9 september 2017 - 05:59

Gezocht; een horloge dat geschikt is voor hardlopen en fitness, maar dat idealiter ook dienst kan doen als smartwatch. Bestaat zo'n gouden combinatie? Wij testten 8 uiteenlopende modellen.

ASRock Fatal1ty AB350 Gaming ITX/ac & X370 Gaming ITX/ac review: meer keuze op AM4 ITX

8 september 2017 - 05:59

Een tijd geleden bespraken we het eerste Mini-ITX-bordje voor socket AM4 dat ons testlab bereikte. ASRock is de tweede met een ITX-aanbod voor AMD Ryzen en leverde gelijk een duo aan.

F1 2017 review: getest met 21 videokaarten

7 september 2017 - 12:00

Racen alsof je Max Verstappen bent? In F1 2017 kun je plaatsnemen in de Red Bull-bolide en bewijzen dat jij wél elke race kan finishen. Maar welke hardware heb je daarvoor nodig? Wij testten de game met 21 videokaarten.

MSI B350 Gaming Pro Carbon review: schot in de roos

7 september 2017 - 05:59

De MSI B350 Gaming Pro Carbon is een van de mooiste betaalbare moederborden voor AMD's AM4-platform die we tot dusver hebben gezien. In dit artikel vertellen we je waarom we dat vinden.

11 t/m 20 van 4.912 resultaten
*