Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

11 t/m 20 van 5.561 resultaten

Ubiquiti Amplifi Instant Mesh System review: compact tegen een prijs

16 januari 2019 - 05:59

Ubiquiti is vooral bekend van zijn zakelijke oplossingen, maar recent introduceerde het alweer zijn tweede mesh-product voor consumenten: Amplifi Instant. Wij testten dit compacte multiroom wifi-systeem.

Low-profile mechanische toetsenborden review: Corsair K70 MK.2 versus Roccat Vulcan 120 AIMO

15 januari 2019 - 05:59

Net nu wel een beetje besloten leek hoe het ideale mechanische toetsenbord eruit moest zien, steekt een nieuwe hype de kop op: mechs met low-profile toetsen. Ziet het er alleen leuk uit, of typt het ook lekker: how low can you go?

Seasonic Prime Ultra & Prime SnowSilent voedingen review: maakt een dure voeding verschil?

14 januari 2019 - 05:59

Mid-range voedingen zijn anno 2019 al zo goed, dat je je kunt afvragen wat je nog aan een duurder high-end model hebt. Dat is precies wat we uitzochten met vrijwel het complete high-end gamma van Seasonic.

OpenWRT op je router: custom firmware onder de loep

13 januari 2019 - 05:59

OpenWRT is het grootste open source project voor custom router firmware. Hoe zit het met de features en prestaties ten opzichte van wat de fabrikant zelf biedt? Wij zochten het voor je uit.

Razer Phone 2 review: het speelkwartier is voorbij

12 januari 2019 - 05:59

Begin vorig jaar kwam de Razer Phone op de markt. Hoewel niet iedereen hier geloofde in de potentie van mobiele gaming, ziet Razer er wel brood in. Nu al is het merk terug met een tweede versie. Een must voor de mobiele gamer?

Vier ultra hd-televisies rond 600 euro getest

11 januari 2019 - 05:59

Wie op zoek is naar een betaalbare ultra hd televisie heeft inmiddels redelijk wat keuze. Wij testen vier modellen met een diagonaal van 49 of 50 inch en een winkelprijs van ongeveer 600 euro.

43 PCI-Express SSD’s vergelijkingstest: Snel wordt mainstream!

9 januari 2019 - 05:59

Lange tijd was het voor de meesten van ons een onbereikbare luxe: een PCI-Express ssd met nvme-interface. Nu dalen de ssd-prijzen en is de meerprijs ten opzichte van sata soms nog maar klein. Tijd voor een nieuwe test!

Acer Nitro XV273K review: de eerste 4K 144Hz-monitor met Freesync

8 januari 2019 - 14:00

Als 2500 euro voor een 4K 144Hz-monitor je wat veel is, levert Acer sinds kort een model dat 'iets' minder duur is. Wij voelden de Nitro XV273K aan de tand.

Corsair M65 RGB Elite, Ironclaw RGB & Harpoon RGB Wireless muizen review

7 januari 2019 - 20:00

Vanavond introduceert Corsair niet één, niet twee maar drie nieuwe gamingmuizen. Ze kosten allemaal 60 à 70 euro, maar zijn toch heel verschillend. We hebben ze nu al getest!

Nvidia GeForce RTX 2060 review: moderne mid-ranger met pittig prijskaartje

7 januari 2019 - 15:00

Vandaag brengt Nvidia zijn GeForce RTX 2060 uit. Deze middenklasser tilt mid-range gaming naar een hoger niveau, maar moet ook ray tracing naar een lager prijspeil brengen. Is dit de betaalbare kampioen waar iedereen op zit te wac...

11 t/m 20 van 5.561 resultaten
*