Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

11 t/m 20 van 5.627 resultaten

Another Fine Mesh: elf multiroom wifi-systemen getest

15 maart 2019 - 05:59

In 2018 konden multiroom wifi-systemen rekenen op de nodige populariteit. Ook in 2019 zal dat naar verwachting niet anders zijn. Wij testten elf nieuwe multiroom wifi-systemen.

Nvidia GeForce GTX 1660 review: voor een dubbeltje op de eerste rang?

14 maart 2019 - 14:00

De Nvidia GeForce GTX 1660 komt kort na de GTX 1660 Ti uit, en brengt 1080p-gaming naar een nog betaalbaarder niveau. Voor 229 euro zegt Nvidia hiermee de GTX 1060 3GB te vervangen. Wat krijg je precies voor dit geld?

Xiaomi Black Shark review: Gaming smartphone én goede deal

14 maart 2019 - 05:59

Razer en Asus betraden afgelopen jaar de markt voor gaming smartphones met fraaie maar prijzige toestellen. Wil je niet zo veel betalen, dan heeft Xiaomi een aantrekkelijk alternatief.

Honor View 20 review: Honor doorbreekt stilte met innovatief design

13 maart 2019 - 05:59

Honor lijkt zich weer serieus te gaan roeren op de Nederlandse markt. Dat illustreert het nieuwe vlaggenschip, de scherp geprijsde Honor View 20.

Corsair Carbide 678C en Crystal 680X review: Conventioneel versus excentriek

12 maart 2019 - 14:00

Vandaag introduceert Corsair twee nieuwe, luxe en geheel verschillende behuizingen. Wij testten de Carbide 678C en de Crystal 680X.

Apple iPad Pro (2018) versus Samsung Galaxy Tab S4 versus Microsoft Surface Pro 6: Wat is de ideale high-end tablet?

12 maart 2019 - 05:59

De nieuwste high-end tablets beloven dezelfde mogelijkheden als laptops, in een veel handzamer formaat. Aan de hand van drie apparaten bekijken we of dat klopt.

Wacom Bamboo Slate Large review: mooi concept met scherpe randjes

11 maart 2019 - 05:59

Onze wereld wordt in rap tempo gedigitaliseerd, maar iedereen maakt nog wel eens een lijstje of vertrouwt een doodle aan een vel papier toe. De Bamboo Slate van Wacom moet jouw creaties in een handomdraai in een digitale versie om...

Netatmo Smart Smoke Alarm review: deze slimme rookmelder belooft 10 jaar lang brandveiligheid

10 maart 2019 - 05:59

Netatmo mag dan niet bij iedereen even bekend zijn, de Franse fabrikant timmert al geruime tijd aan de weg met diverse smarthome producten. Wij bekeken de rookmelder waar je 10 jaar geen omkijken naar hebt: het Netatmo Smart Smoke...

Asus VG279Q review: "de eerste 1 ms 144Hz IPS gaming monitor"

9 maart 2019 - 05:59

De Asus VG279Q claimt de eerste 1 ms 144Hz IPS-monitor te zijn. Wij voelden hem aan de tand.

LG 34WK95U review: deze 5K ultrawide is (niet alleen) voor Apple-gebruikers bijzonder interessant

8 maart 2019 - 05:59

Thunderbolt, HDR en 5120x2160 pixels: momenteel is de LG 34WK95U een uniek beeldscherm. Is dit de perfecte monitor voor Apple-gebruikers die de breedte in willen?

11 t/m 20 van 5.627 resultaten
*