Dell Vostro 460 Mini Tower review

Kleinzakelijk met Sandy Bridge

Door


Van binnen

Behalve de eerder genoemde schijfposities die van de buitenkant toegankelijk zijn, heeft Dell in de Vostro 460 ook een schijvenkooi in het kastje geplaatst. Daar is ruimte voor twee harde schijven. In één positie is een 500 GB harde schijf van Western Digital geplaatst. De andere is leeggebleven. Om een schijf te plaatsen heb je speciale beugeltjes nodig, een extra setje levert Dell helaas niet mee.

Dell Vostro 460 Mini Tower

Het moederbordje is gebaseerd op de Intel H67-chipset. In ons geval was het nog een B2-variant, maar als je nu een Vostro 460 Mini Tower aanschaft, krijg je hem met een B3-chipset uitgeleverd. Het moederbordje is voor Dell ontwikkeld, maar voldoet aan de Micro ATX-norm. Het biedt grotendeels de standaardmogelijkheden die je van een bord als dit mag verwachten.

Weinig spannends, maar ook niet in negatief opzicht. Het bord heeft vier DIMM-slots, een PCI-Express x16-aansluiting en drie keer PCI-Express x1. Opvallend is de mogelijkheid om ook een PCIe MiniCard op het bord te plaatsen. Dat zijn de modules die ook in laptops worden toegepast. Zo zou Dell makkelijk een draadloze module in het systeem kunnen plaatsen, al moeten dan ook ergens nog de antennes in het systeem verwerkt worden. Ook is op het bord een header te vinden waarmee met een optionele module PS/2 en een seriele poort op het systeem aangebracht kunnen worden.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Dell Vostro 460 Mini Tower

Desktop, Intel Core i5 2500, 4 GB, ATI Radeon HD 5450, 500 GB, Microsoft Windows 7 Professional

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze systeem artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

*