Negen 150n routers review

Half zo goed?

Door


SMC WBR14S-N4

Zoals vaker is ook deze SMC router wit van kleur. De SMC lijkt op het eerste gezicht meer te zijn van hetzelfde. Zo gaat het opslaan van veranderde instellingen tergend langzaam en lijkt dit haast iets kenmerkends te zijn voor 150n routers. Daarentegen lof voor de eenvoud van het menu, dit maakt navigeren gemakkelijk.

Kijken we naar de gemeten snelheid dan zijn die voor n150 routers goed te noemen. Zelfs al is de SMC niet overal de snelste, het verschil bedraagt dan hooguit enkele Mbit/s. Ofwel, gemiddeld genomen is dit de snelste router van deze test. De bedrade doorvoer is eveneens precies wat we verwachten. Voor gemiddeld 36 euro gaat de SMC over de toonbank en daarmee is het naast de snelste ook een van de goedkoopste routers. Bovendien is dit model gemiddeld ook maar een fractie minder zuinig dan de Sitecom. Vergelijken wij dit model met een volwaardige 300N router dan is het verschil niet eens zo groot, al moet de SMC wel het onderspit delven. Desondanks toch een interessante router voor deze prijs.

SMC Barricade 150-N Wireless Broadband Router

SMC Barricade 150-N Wireless Broadband Router 


Lees ook deze router artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

*