Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.699 resultaten

Intel Core i5 9400F review: bommetje onder de 2600(X)?

20 juni 2019 - 05:59

Intels KF-processors konden ons niet bekoren, maar het merk heeft nog een paar F-modellen zonder iGPU. We testten de 9400F en werden blij verrast.

LG Ultrafine 5K-display: beste beeldscherm voor Apple tot de 6K er is?

19 juni 2019 - 05:59

Apple kondigde onlangs zijn peperdure 6K-monitor aan, maar hoe doet het voor Mac ontworpen Ultrafine 5K-display van LG het?

Nokia 9 Pureview review: Meer camera's, betere foto's?

18 juni 2019 - 05:59

Op voorhand is de Nokia 9 Pureview een bijzonder toestel. Achter zitten niet minder dan vijf camera's, wat betere foto's moet opleveren. Lukt dat - en is Nokia's nieuwe topmodel ook in andere opzichten geslaagd?

Oppo Reno review: Prima midranger valt tussen wal en schip

17 juni 2019 - 05:59

Smartphonemaker Oppo komt dit voorjaar met twee nieuwe toestellen. Daarvan springt de Reno 10x Zoom het meest in het oog, maar er is ook een 'normale' Reno zonder zoomlens. Is die het aanschaffen waard?

Maak een punt van snelle wifi: 9 betaalbare 802.11ac access points getest

16 juni 2019 - 05:59

Voor wie een wifi-netwerk tot in de uiterste krochten van een woning wil brengen zijn draadloze access points een uitstekende optie. Wij testen negen betaalbare 802.11ac toegangspunten.

Eindelijk OLED op de PC: net zo'n revolutie als voor de TV?

15 juni 2019 - 05:59

Een oled-scherm is voor een smartphone al lang niks nieuws meer, en ook oled-tv's zijn inmiddels ingeburgerd. Binnenkort verschijnen eindelijk oled-schermen en notebooks. Wat betekent dat?

Hardware.Info Vrijdagmiddagdeals

14 juni 2019 - 12:03

Een overzicht van aanbiedingen uit de Hardware.Info Prijsvergelijker waarbij de prijs minstens 12,5% lager is dan de laagste prijs vorige week.

13 midrange smartphonecamera's vergeleken: Mooie foto's voor minder

13 juni 2019 - 05:59

Wil je goede foto's maken met je smartphone, dan hoef je geen kapitalen uit te geven aan een topmodel. Ook een middenklasse smartphone, geprijsd tussen 250 en 400 euro, schiet prima kiekjes. Welk model scoort het best?

AMD 3e generatie Ryzen en Zen 2 architectuur preview: tot 16 cores op Socket AM4

11 juni 2019 - 01:18

Pakt AMD, net als aan het begin van deze eeuw, met zijn nieuwe processors de winst in de desktopmarkt? In dit diepgravende artikel blikken we vooruit en lees je alles over de technologie van de komende AMD Ryzen 3000 cpu’s.

AMD Radeon RX 5700 (XT) “Navi” preview: heeft AMD de GPU sweet spot te pakken?

11 juni 2019 - 01:18

AMD heeft deze week tijdens de E3 beurs de eigenschappen van de eerste lang verwachte “Navi” videokaarten bekend gemaakt. De Radeon RX 5700 en RX 5700 XT moeten in juli in de winkel liggen en het opnemen tegen Nvidia’s GeForce RTX...

1 t/m 10 van 5.699 resultaten
*