Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.703 resultaten

Koopgids: Welk mechanisch toetsenbord moet je hebben?

27 juni 2019 - 05:59

De afgelopen tijd testte Hardware.Info tientallen mechanische toetsenborden. In deze koopgids bekijken we al die data in vogelvlucht. Welke ramplank kun je het beste kopen?

Gigabyte Aorus RGB AIC review: deze verlichte insteek SSD's presteren prima

25 juni 2019 - 14:59

Gigabyte pakt flink door met Aorus ssd's. Dit keer testten we twee van RGB-verlichting voorziene insteekkaarten van het merk.

Dit zijn de beste smartphones tussen de 100 en 175 euro (juni 2019)

23 juni 2019 - 05:59

We mogen bij Hardware.Info graag grote vergelijkende tests maken, waaronder koopgidsen. Thans voor je ligt zo'n koopgids van betaalbare smartphones, waarmee je het ideale toestel tussen de 100 en 175 euro voor jou kan vinden.

MSI Raider GE75 8SG review: Racemonster met RTX 2080

22 juni 2019 - 05:59

De nieuwe GE75 Raider 8SG is uiterlijk niet de meest bijzondere gaming laptop die we ooit hebben gezien. Kijken we verder, dan zien we een RTX 2080 in het vooronder - en dan geen geknepen Max Q-editie. Welke prestaties levert dat...

Hardware.Info Vrijdagmiddagdeals

21 juni 2019 - 12:01

Een overzicht van aanbiedingen uit de Hardware.Info Prijsvergelijker waarbij de prijs minstens 12,5% lager is dan de laagste prijs vorige week.

Intel Core i5 9400F review: bommetje onder de 2600(X)?

20 juni 2019 - 05:59

Intels KF-processors konden ons niet bekoren, maar het merk heeft nog een paar F-modellen zonder iGPU. We testten de 9400F en werden blij verrast.

LG Ultrafine 5K-display: beste beeldscherm voor Apple tot de 6K er is?

19 juni 2019 - 05:59

Apple kondigde onlangs zijn peperdure 6K-monitor aan, maar hoe doet het voor Mac ontworpen Ultrafine 5K-display van LG het?

Nokia 9 Pureview review: Meer camera's, betere foto's?

18 juni 2019 - 05:59

Op voorhand is de Nokia 9 Pureview een bijzonder toestel. Achter zitten niet minder dan vijf camera's, wat betere foto's moet opleveren. Lukt dat - en is Nokia's nieuwe topmodel ook in andere opzichten geslaagd?

Oppo Reno review: Prima midranger valt tussen wal en schip

17 juni 2019 - 05:59

Smartphonemaker Oppo komt dit voorjaar met twee nieuwe toestellen. Daarvan springt de Reno 10x Zoom het meest in het oog, maar er is ook een 'normale' Reno zonder zoomlens. Is die het aanschaffen waard?

Maak een punt van snelle wifi: 9 betaalbare 802.11ac access points getest

16 juni 2019 - 05:59

Voor wie een wifi-netwerk tot in de uiterste krochten van een woning wil brengen zijn draadloze access points een uitstekende optie. Wij testen negen betaalbare 802.11ac toegangspunten.

1 t/m 10 van 5.703 resultaten
*