Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.516 resultaten

AMD Radeon Adrenalin 2019 review: dit zijn de nieuwe features van AMD's vernieuwde drivers

13 december 2018 - 15:00

AMD brengt vandaag zijn hernieuwde drivers uit met talloze nieuwe en verbeterde features voor de beste game-ervaring met je videokaart. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Radeon Software Adrenalin 2019 Edition!

Dit zijn de nieuwe Intel CPU en GPU architecturen - alles van Intel Architecture Day 2018

12 december 2018 - 15:00

Een nieuwe CPU- én een nieuwe GPU-architectuur, gestapelde chips, een big.LITTLE-tegenhanger en nog veel meer. Intel toonde veel nieuwe technologieën tijdens haar 2018 Architecture Day. Hardware.Info is erbij en doet verslag.

Budget monitor update: wat is het verschil tussen de LG 24MK400, 24MK430 en 24MK600?

12 december 2018 - 06:10

Een monitor voor 100 euro of toch voor 150 euro - en IPS, of toch TN? Dat soort vragen beantwoorden we in deze review van drie nieuwe budget beeldschermen van LG.

Tussen smartphone en printer: Xerox Versalink C405 DN review

11 december 2018 - 14:00

Telefoons met apps zijn de gewoonste zaak van de wereld. Waarom heb je ze dan niet op een multifunctional? Dat is precies wat ConnectKey op de nieuwe Versalink C405 DN van Xerox doet. Dat vraagt om een uitgebreidere blik.

802.11ax preview: eindelijk weer snellere wifi

11 december 2018 - 05:59

Eindelijk is het zo ver: 802.11ax heeft het testlab van Hardware.Info bereikt! Asus stelde ons zijn eerste ax-router ter beschikking, de RT-AX88U. Wij testen deze router in een speciale opstelling en konden onze ogen bijna niet ge...

Fotoverslag: AOC monitor experience event 30 november

10 december 2018 - 19:30

Op de laatste dag van november togen zo'n 40 lezers van Hardware.Info naar Amsterdam-Noord om in de wereld van monitoren te duiken bij een uniek evenement in samenwerking met AOC. Een fotoverslag.

Dit zijn de beste SSD's van dit moment - december 2018

10 december 2018 - 05:59

Hardware.Info heeft vrijwel alle SSD's op de markt getest en vertelt je op basis van de resultaten welke SSD jij moet hebben voor jouw budget en gebruiksdoel.

Zo wordt een smartphone gemaakt: op bezoek bij Oppo

9 december 2018 - 05:59

Smartphonefabrikant Oppo opende recent de deuren en gaf een tour van zijn toestellenfabriek in Dongguan. Daarbij mochten we ook uitgebreid foto's maken, zodat we je een bijzonder kijkje achter de schermen kunnen geven.

Battlefield V benchmarks: de vuurdoop voor RTX raytracing

8 december 2018 - 05:59

De meestbesproken shooter van dit najaar is uiteraard Battlefield V, de eerste game op de pc met raytracing. Hoe presteert dat? Wij werpen licht op de zaak met een hele reeks benchmarks.

Hardware.Info Vrijdagmiddagdeals

7 december 2018 - 12:01

Een overzicht van aanbiedingen uit de Hardware.Info Prijsvergelijker waarbij de prijs minstens 12,5% lager is dan de laagste prijs vorige week.

1 t/m 10 van 5.516 resultaten
*