Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 4.877 resultaten

Samsung Galaxy Tab S3 review: niet alleen voor de leuk

23 augustus 2017 - 05:59

Tablets gebruik je vooral voor entertainment: lekker op de bank internetten, films en series kijken. Met de Galaxy Tab S3 wil Samsung je meer luxe en meer mogelijkheden bieden. Vandaar de meegeleverde stylus, een verrassend handig...

AOC Agon AG241QG & AG241QX review: bijzondere wqhd gaming monitoren

22 augustus 2017 - 05:59

Voor sommige games is een compacte monitor wenselijk, voor andere wil je juist een hoge resolutie. Alles in één oogopslag en toch veel detail, dat is wat de G-Sync AOC Agon AG241QG en FreeSync AG241QX beloven. Wij voelden beide aa...

Intel 8ste generatie Core processor (p)review: eerst Ultrabooks, desktops later

21 augustus 2017 - 09:00

Intel introduceert vandaag de eerste modellen van haar 8e generatie Core processors: vier nieuwe Core i5 en Core i7 8xxxU processors maken voor het eerst quad-core processors in Ultrabooks mogelijk.

Seagate IronWolf Pro 10 TB Review: Vlotte NAS-specialist

20 augustus 2017 - 05:59

De capaciteit van de grootste harde schijven die beschikbaar zijn bedraagt op dit moment 10 TB. In dit artikel kijken we naar de nieuwe IronWolf Pro 10 TB van Seagate

HP 15-ba027nd review: AMD voor een prikkie

19 augustus 2017 - 05:59

We gingen aan de slag met de HP 15-ba027nd, een betaalbare laptop met een A8-processor aan boord. Voor 449 euro is hij de jouwe. Weet deze Full HD AMD-laptop ons te overtuigen?

ASUS Radeon Strix RX Vega 64 preview: sneller en vooral stiller

18 augustus 2017 - 16:01

Nu de RX Vega eindelijk is uitgebracht, kunnen de fabrikanten hun eigen ontwerp met deze GPU ook presenteren. Wij ontvingen van ASUS twee testexemplaren om zelf aan de tand te voelen. Is het beest dat Vega heet wel te temmen?

AMD Blockchain driver en Vega mining-optimalisatie in de praktijk

18 augustus 2017 - 05:59

Dat het minen van cryptocoins de afgelopen maanden een hot topic is, hoeven we niemand te vertellen. AMD komt nu met een speciale Blockchain driver.

Epson EH-TW9300W home cinema projector review: Tussen 2K en 4K

17 augustus 2017 - 05:59

Epson biedt met den EH-TW9300W een projector die 4K signalen kan weergeven in bijna 4k-kwaliteit, maar met een relatief lage prijs. Wij zochten uit wat de projector in zijn mars heeft.

Wooting One review: toetsenbordrevolutie van Nederlandse bodem

16 augustus 2017 - 08:29

De Nederlandse startup Wooting haalde via Kickstarter ruim 135 duizend euro op voor de ontwikkeling van hun Wooting One toetsenbord. Dit zou met zijn analoge functionaliteit zou dit wel eens toetsenbordrevolutie kunnen betekenen.

Samsung T5 Portable SSD review: snel hebbeding

15 augustus 2017 - 16:00

De meest luxe optie voor een snelle back-up is een externe SSD. Samsung is een van de weinige merken die hiermee consequent aan de weg timmert. Na de T1 en de T3 konden we nu de T5 testen: nog kleiner, nog lichter, nog sneller.

1 t/m 10 van 4.877 resultaten
*