Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.455 resultaten

7 pico-projectoren review: neem je bioscoop mee

21 oktober 2018 - 05:59

We testten zeven handzame beamers, voor de bioscoopervaring onderweg.

Apple Watch Series 4 review: Bigger is better?

20 oktober 2018 - 11:00

In de smartwatch-markt mag tegenwoordig nog weinig gang zitten, Apple brengt nog steeds ieder jaar een nieuw klokje uit. De vierde generatie heeft voor het eerst een nieuw design plus een forser scherm. Is groter ook beter?

Intel Core i9 9900K / i7 9700K / i5 9600K review: met 8 cores AMD voorbij?

19 oktober 2018 - 15:00

Intels 9e generatie Core-processors met tot 8 cores zijn vanaf vandaag beschikbaar. Wij testten drie cpu's: de Core i9 9900K, Core i7 9700K en Core i5 9600K, en in deze review vind je onze bevindingen.

Hardware.Info Vrijdagmiddagdeals

19 oktober 2018 - 12:29

Een overzicht van aanbiedingen waarbij de prijs ofwel minstens 15% lager is dan de de prijs van de één na goedkoopste aanbieder ofwel de prijs minstens 15% lager is dan de laagste prijs vorige week.

Zo worden RTX 2080 Ti videokaarten en Trident X desktops gemaakt: een blik achter de schermen bij MSI

19 oktober 2018 - 05:59

Deze week hadden we de mogelijkheid om mee te kijken hoe MSI in een van zijn twee grote fabrieken in China videokaarten en systemen vervaardigt. Die kans grepen we natuurlijk met beide handen aan.

Negen powerline adapters met access point getest

18 oktober 2018 - 05:59

Eind vorig jaar besteedden we aandacht aan gigabit powerline adapters. Deze keer testten we 9 sets die naast de bedrade gigabitverbinding ook een draadloos access point bieden, waarmee je je wifi tot in de uithoeken van je woning...

Corsair Force MP510 SSD review: kan nieuwe Phison-controller mee in het high-end segment?

17 oktober 2018 - 05:59

Phison kondigde recent zijn nieuwste high-end ssd-controller aan. De Corsair Force MP510 is de eerste ssd die daar gebruik van maakt en claimt flinke prestaties. Kan de MP510 zich meten met de high-end concurrentie?

Nvidia GeForce RTX 2070 review: de betaalbare Turing?

16 oktober 2018 - 15:00

Recentelijk bracht Nvidia zijn GeForce RTX 2080 en RTX 2080 Ti uit. Nu is het tijd voor het kleinere broertje van de ray tracing-familie: de GeForce RTX 2070. Is de 2070 de betaalbare kaart voor ray tracing waar we op zitten te wa...

Logitech G Pro Wireless review: draadloos gamen voor pro-gamers

16 oktober 2018 - 05:59

Een 'professionele' gamingmuis met een draadloze verbinding? Het klinkt als een contradictio in terminis, maar Logitech belooft dat het écht kan. Wij testen het uit!

HP's Ryzen revanche? HP Envy x360 13-ag0590nd review

15 oktober 2018 - 05:59

Onlangs bespraken we een betaalbare HP notebook met Ryzen cpu aan boord. Nu is het tijd voor een echt luxe model van dezelfde maker!

1 t/m 10 van 5.455 resultaten
*