Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 4.654 resultaten

KFA2 GeForce GTX 1070 EX OC Sniper review: snel en betaalbaar

21 februari 2017 - 05:59
KFA2, het Europese merk van Galax, valt doorgaans vooral op door zijn lage prijsstelling. We ontvingen nu toch een GeForce GTX 1070 EX OC Sniper. Is zo'n goedkope 1070 ook een goede koop?

Yoga Book YB1-X90L review: high-end tablet met mogelijkheden

20 februari 2017 - 05:59
Voor wie houdt van keuzemogelijkheden en graag af en toe ook nog een pen gebruikt is de Lenovo Yoga Book YB1-X90L een ideale optie.

Lenovo IdeaCentre Y710 review: compacte krachtpatser

19 februari 2017 - 05:59
Gaming en Lenovo, gaat dat samen? Dat is de grote vraag. Om die te beantwoorden bekijken we de IdeaCentre Y710, een machine waarmee het merk gamers wil verleiden. In dit artikel stellen we deze wolf in schaapskleren aan je voor.

Samsung 960 Pro 512GB review: de kleinste Pro

18 februari 2017 - 05:59
Eerder hebben we al de Samsung 960 Pro 1TB PCIe SSD getest, maar de 512GB variant is wellicht nog wel wat interessanter. Dat is het model met de kleinste capaciteit in deze serie en in dit artikel lees je er alles over.

Logitech G Pro en G900 Chaos Spectrum review: mini en maxi

16 februari 2017 - 05:59
De G Pro en G900 Chaos Spectrum gamemuizen beschikken allebei over de Pixart PWM3366 sensor. Toch bewandelt Logitech met beide modellen een andere weg. De G Pro is een echte no-nonsense muis, terwijl de G900 Chaos Spectrum is volg...

Acer Aspire ES1-533-P1SA review: Pentium op steroïden

15 februari 2017 - 05:59
Voor 449 euro is hij de jouwe. Een Pentium met Full HD en een 256 GB is? De grote vraag is: word je een beetje blij van deze Aspire van Acer? Dat bekijken we uitgebreid in dit artikel.

10TB HDD review: vijf modellen vergeleken

14 februari 2017 - 05:59
De grootste beschikbare capaciteit van harde schijven is op dit moment 10TB. In dit artikel zetten we vijf modellen naast elkaar: vier van Seagate en een van Western Digital.

Samsung Bar en Duo USB-sticks review: compacte multifunctionals

13 februari 2017 - 15:00
Samsung beweert het anders te doen dan tot nu toe het geval was bij kleine USB-sticks: geen vorm boven functie, maar ze ontmoeten elkaar. Wij legden de kleintjes op de testbank.

Steam Link en Steam Controller review

12 februari 2017 - 05:59
Valve is natuurlijk het bekendst van zijn games en Steam-winkel, maar maakt ook hardware. Steam Link en de bijbehorende Steam Controller moeten pc-gaming naar de woonkamer brengen.

Game capture & streamingapparaten review: 10 capturekaarten getest

11 februari 2017 - 05:59
Streamen is razendpopulair en daarnaast makkelijk te doen met gratis programma's, maar speciale capturekaarten kunnen in sommige gevallen meerwaarde bieden. Hier vergelijken we tien modellen.

1 t/m 10 van 4.654 resultaten
*