Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.157 resultaten

Hardware.Info Vrijdagmiddagdeals

23 februari 2018 - 12:29

Een overzicht van aanbiedingen waarbij de prijs ofwel minstens 15% lager is dan de de prijs van de één na goedkoopste aanbieder ofwel de prijs minstens 15% lager is dan de laagste prijs vorige week.

Betaalbare gaming monitor update: AOC G90-serie review

23 februari 2018 - 05:59

Dure beeldschermen spreken tot de verbeelding, maar modellen die betaalbaar en dus bereikbaar zijn verdienen net zoveel aandacht. Daarom gaan we uitgebreid in op de nieuwe instap gaming-monitoren van AOC, de G2590PX, G2590VXQ en d...

Corsair Obsidian 500D review: glas en aluminium

22 februari 2018 - 15:00

Corsair introduceert vandaag de Obsidian 500D, een kast voorzien van veel geanodiseerd aluminium, scharnierende glazen zijpanelen aan beide zijkanten en een zee van ruimte van binnen.

Sony SRS-XB40 Bluetooth speaker review: complete showpony

22 februari 2018 - 05:59

Als het straks weer fijn is om buiten te vertoeven, dan is een Bluetooth speaker een prima kompaan om het park bij jou in de buurt onveilig mee te maken. We bekeken de SRS-XB40 van Sony, een speaker die niet enkel geluid voortbren...

Sony 2018 tv preview: doorontwikkeling LCD en nieuwe OLED

21 februari 2018 - 05:59

Nadat we eerder al op bezoek gingen bij Philips TV, toonden ook Panasonic en Sony vorige week hun nieuwe televisies aan de pers.

Corsair K68 en K68 RGB gaming toetsenborden review: Mechanisch en morsbestendig

20 februari 2018 - 05:59

Met Corsair's nieuwe K68 is iets bijzonders aan de hand: door de speciale afdichting is het mechanische gaming toetsenbord waterbestendig. Wij morsten er eens een drankje over.

Met de looks van een topmodel: LG Q6 review

19 februari 2018 - 05:59

Voor ongeveer hetzelfde bedrag als de wat gewoontjes ogende concurrentie in het budgetsegment krijg je met de LG Q6 een smartphone met een luxere uitstraling. Overtuigt de Q6 ook in de praktijk?

Wentelt zich in luxe: HP Spectre x360 13 review

18 februari 2018 - 05:59

De HP Spectre x360 13 is een chique ogende laptop met omklapbaar aanraakscherm en penbesturing. Bovendien bevat de flinterdunne machine een krachtige Kaby Lake-R-cpu. Staat die combinatie garant voor succes?

Gigabyte X299 Designare EX moederbord review: luxe én stijl

17 februari 2018 - 14:00

Als het op socket 2066 moederborden aankomt, zit je niet verlegen wat betreft keus. De Gigabyte X299 Designare EX weet zich in design te onderscheiden, maar welke prestaties en features haal je nu in huis met deze X299-fundering?

Panasonic 2018 TV preview

17 februari 2018 - 05:59

Dit jaar is ook bij Panasonic een jaar van evolutie, met méér oled televisies en betere lcd-modellen. Wij geven je een overzicht van wat je mag verwachten van deze fabrikant.

1 t/m 10 van 5.157 resultaten
*