Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.231 resultaten

AMD Ryzen 2 & X470 review: Ryzen 5 2600X, Ryzen 7 2700 & 2700X + 6 X470 moederborden

19 april 2018 - 15:00

AMD's 2e generatie Ryzen-processors, Pinnacle Ridge, moet een grote verbetering zijn. Hoe snel zijn deze cpu's nu echt? Heeft AMD de juist veranderingen doorgevoerd? Wij testten 3 processors en 6 X470-moederborden.

Final Fantasy XV benchmarks: de troon heroverd met 30 videokaarten

19 april 2018 - 05:59

Final Fantasy XV was er al een tijdje voor de consoles, maar is sinds een maand ook verkrijgbaar voor de pc. Dat ging niet gepaard zonder de nodige GameWorks-controverse. Wij zochten uit hoe het nou echt zit.

Dit zijn de beste QHD-monitoren

18 april 2018 - 05:59

Wil je een nieuwe (W)QHD-monitor aanschaffen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan onze nieuwe koopgids, die je op meerdere manieren wegwijs maakt op basis van onze testgegevens.

Aten USB-C en Thunderbolt docks review: Extra poorten via één kabeltje

17 april 2018 - 05:59

Heb je recent een nieuwe laptop gekocht? Grote kans dat er een usb type c-connector op het apparaat zit. In deze review bekijken we een serie dockjes van Aten, waarmee je de multifunctionele poort omtovert tot een scala aan aanslu...

Budgetkoning: Intel Pentium Gold G5400 review

16 april 2018 - 05:59

Vorige week completeerde Intel de Coffee Lake-serie processors met maar liefst 14 nieuwe modellen. Eén van de interessantste varianten is wel de Pentium Gold G5400, die over vier threads beschikt en toch heel betaalbaar is.

D-Link DIR-895L review: snelheidsmaniak voor in de meterkast

15 april 2018 - 05:59

In een tijd waarin huiskamerwaardige multi-room wifi oplossingen steeds populairder worden leek het ons wel weer eens fijn om een klassieke router onder handen te nemen. De keus voor de DIR 895L van D-Link was toen snel gemaakt.

Venz V10 Pro+ 4K HDR Kodi-box review; sneller maar ook beter?

14 april 2018 - 05:59

Vorig maand introduceerde Venz de V10 Pro+ Kodi-box, met ondersteunng voor 4K HDR-video. Dat blijkt in de praktijk ook het geval, al heeft ook deze mediaspeler ook de nodige nadelen.

Hardware.Info Vrijdagmiddagdeals

13 april 2018 - 12:29

Een overzicht van aanbiedingen waarbij de prijs ofwel minstens 15% lager is dan de de prijs van de één na goedkoopste aanbieder ofwel de prijs minstens 15% lager is dan de laagste prijs vorige week.

Vlotte hardware of een vlotte uitstraling: welke 700 euro notebook wordt het?

13 april 2018 - 05:59

Wat krijg je als je een laptop koopt voor gemiddeld zevenhonderd euro? In deze roundup laten we je zien wat je zoal kunt verwachten, aan de hand van zes laptops van vijf merken.

LG 2018 TV preview: OLED verfijnd

12 april 2018 - 15:00

De marktleider op het gebied van oled-televisies komt ook dit jaar wederom een groot aantal oled-modellen, waarbij naast het design vooral ook de beeldverwerking een upgrade heeft gekregen.

1 t/m 10 van 5.231 resultaten
*