Sony Xperia XZ3 Black

Merk Sony
Productnaam Xperia XZ3 Black
Productserie Xperia XZ3
Productgroep Smartphones
MPN 1316-2454
XPERIAXZ3BLACK
EAN / UPC 7311271620747
Alle smartphones

De Sony Xperia XZ3 Black is een Android 9 smartphone met 6 inch scherm. De schermresolutie bedraagt 2880x1440 pixels. Het opslaggeheugen bedraagt 64 GB, een zee van ruimte voor foto's, muziek en/of apps. Uiteraard ondersteunt de smartphone 4G. Dankzij dual SIM functionaliteit kun je twee SIM-kaarten plaatsen, handig wanneer je voor werk of vakantie in het buitenland zit en daar met een lokale SIM wil internetten of bellen. De ingebouwde camera heeft een resolutie van 19 megapixels en aan de voorkant zit een tweede camera met een resolutie van 13 megapixels. Het toestel biedt ondersteuning voor NFC. Dankzij de ingebouwde mogelijkheid tot draadloos opladen, hoeft je met een geschikte oplader niet met kabels in de weer. De vingeradruklezer zorgt ervoor dat je de telefoon veilig kunt gebruiken zonder telkens een wachtwoord of pincode in te moeten voeren. De resultaten wijzen uit dat games spelen op deze smartphone uitstekend gaat.

Sony Xperia XZ3 Black reviews door Hardware.Info 3 reviews


Smartphone wifi in kaart: grote prestatieverschillen in wifi-verbindingen

3 april 2019 - 05:59

Hoewel niemand de opmars van mobiel internet ontkent, zijn er genoeg plaatsen en momenten waarbij de voorkeur uitgaat naar wifi. De adapter en antennes van de slimme toestellen verschillen flink, zo blijkt uit onze nieuwe test.

Top-notch: de beste 12 smartphones van 2018

29 december 2018 - 05:59

Wat betreft smartphones viel er in 2018 zeker wat te kiezen. Wij verzamelden twaalf vlaggenschepen van tien fabrikanten om de balans op te maken: wat was de beste smartphone van 2018?

Sony Xperia XZ3 review: mist een Compact - en innovatie

26 november 2018 - 05:59

Waar de vorige generatie high end smartphones van Sony nog bestond uit een gewone én een compacte versie, heeft Sony bij de Xperia XZ3 besloten tot een one size fits all. Hoe dat uitpakt lees je in deze review.

Reviews op Tweakers 2 reviews


Sony Xperia XZ3 Review

24 november 2018 - 06:00

Met de XZ3 gooit Sony het deels over een andere boeg. Er zit een oledscherm in en het ontwerp is verbeterd. We namen het toestel terug naar Japan en je leest onze ervaringen hier.

Xperia XZ3 Preview

1 september 2018 - 06:01

Sony bracht een nieuwe high-end Xperia-telefoon naar de IFA en hij heeft een mooi oledscherm. Ook zijn er een aantal handige functies toegevoegd en hij draait op Android Pie.

Sony Xperia XZ3 Black magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #6/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 14 december 2018

14 december ligt Hardware.Info Magazine #6-2018 in de winkel. Wat kan je deze editie verwachten?

Sony Xperia XZ3 Black gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
9 sterren
Accuduur
7 sterren
Ontwerp
9 sterren
Beeldkwaliteit camera
9 sterren
Gebruiksgemak
10 sterren
Scherm
10 sterren

Schrijf een productervaring

Review door Rostam Darweshi (3 november 2018) 9 sterren

Accuduur
7 sterren
Ontwerp
9 sterren
Beeldkwaliteit camera
9 sterren
Gebruiksgemak
10 sterren
Scherm
10 sterren

Misschien wel de beste telefoon in zijn prijsklasse(700-900). Vlot, ligt lekker in de hand, lekkere vormgeving, heeft alles wat je van een top toestel kan verwachten en meer. Goedkoop als je niet voor de headset gaat, je kan hem al bij vraag en aanbod voor €400/€500 vinden.

Sony Xperia XZ3 Black nieuws 2 nieuwsberichten


Renders Sony Xperia XZ4 duiken op

29 november 2018 - 08:02

Hoewel de Sony Xperia XZ3 pas recent is geïntroduceerd, is de geruchtenmolen voor de XZ4 al opgestart. Volgens renders, afkomstig van @OnLeaks, wordt de Xperia XZ4 de eerste Sony-smartphone met drie camera’s aan de achterzijde. De renders tonen het...

Sony gaat Android 9 Pie sneller uitrollen dan verwacht

19 oktober 2018 - 11:18

Een paar maanden geleden maakte Sony al bekend welke smartphones een update gaan krijgen naar Android 9.0 Pie. Het is echter redelijk conservatief geweest met de verwachten, zo blijkt. In een nieuwe blogpost maakt de fabrikant namelijk bekend dat de...

*