Nokia 6.1 Black

Merk Nokia
Productnaam 6.1 Black
Productserie 6.1
Productgroep Smartphones
MPN 11PL2B01A08
6.1BLACK32GB
N6.1-BLK
EAN / UPC 6438409013040
4251281606788
Alle smartphones

De Nokia 6.1 Black is een Android smartphone met 5.5 inch scherm. Het Android besturingssysteem maakt dat er ontelbare apps voor de smartphone beschikbaar zijn. De schermresolutie bedraagt 1920x1080 pixels (ofwel Full HD) en dat zorgt voor scherpe beelden. Het opslaggeheugen bedraagt 32 GB, voor de meeste mensen voldoende ruimte. Uiteraard ondersteunt de smartphone 4G. Dankzij dual SIM functionaliteit kun je twee SIM-kaarten plaatsen, handig wanneer je voor werk of vakantie in het buitenland zit en daar met een lokale SIM wil internetten of bellen. De ingebouwde camera heeft een resolutie van 16 megapixels en aan de voorkant zit een tweede camera met een resolutie van 8 megapixels. Het toestel biedt ondersteuning voor NFC. De vingeradruklezer zorgt ervoor dat je de telefoon veilig kunt gebruiken zonder telkens een wachtwoord of pincode in te moeten voeren. De resultaten wijzen uit dat games spelen op deze smartphone prima gaat.

Nokia 6.1 Black reviews door Hardware.Info 3 reviews


Eendracht maakt macht: 12 Android One smartphones getest

8 april 2019 - 05:59

Ooit begon het als een versimpelde versie van Android voor spotgoedkope telefoons, maar inmiddels zijn Android One toestellen uitgegroeid tot een volwaardig alternatief smartphones met een fabrikantschil.

Gulden middenweg: 27 Android smartphones van 250 tot 400 euro getest

21 juli 2018 - 05:59

Als je een nieuwe smartphone gaat kopen en niet perse de goedkoopste optie zoekt, maar ook niet de astronomische bedragen die bij de bovenkant van de markt horen wil betalen, valt er genoeg te kiezen. Wij zochten uit welke je moet hebben.

Nokia 6.1 review: Android One in het midden

17 juni 2018 - 05:59

Nu de wederopstanding van Nokia een feit is en HMD Global volledig inzet op Android One brengt het naast nieuwe toestellen ook diverse 2018-uitvoeringen van de eerste nieuwe generatie uit. Hier is de opvolger van de eerste 6; de Nokia 6.1.

Reviews op Tweakers 2 reviews


Telefoons rond 300 euro Round-up

13 juli 2018 - 06:00

Wie wil er nu niet een koopje? Tweakers testte vier telefoons rond driehonderd euro en bekeek op welke vlakken welke telefoons de beste zijn.

Kromming van de tijd

26 februari 2018 - 10:00

HMD presenteerde op Mobile World Congress vijf nieuwe modellen. We bekeken ze allemaal.

Nokia 6.1 Black magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #2/2019

Verschijningsdatum: vrijdag 3 mei 2019

Er is weer veel getest en... Mr. X maakte een virtueel rondje langs 11 winkels voor een digitale Mystery Shopper!

Hardware.Info Magazine #1/2019

Verschijningsdatum: vrijdag 1 maart 2019

Zo is het nog begin januari, zo ligt het eerste Hardware.Info Magazine van het jaar al op de mat. Wat kan je van de eerste editie van 2019 verwachten?

Nokia 6.1 Black gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
4 sterren
Accuduur
6 sterren
Ontwerp
8 sterren
Beeldkwaliteit camera
8 sterren
Gebruiksgemak
6 sterren
Scherm
6 sterren

Schrijf een productervaring

Review door Hans van Baalen (8 april 2019) 4 sterren

Accuduur
6 sterren
Ontwerp
8 sterren
Beeldkwaliteit camera
8 sterren
Gebruiksgemak
6 sterren
Scherm
6 sterren

Nokia 6.1 Black nieuws 1 nieuwsbericht


Nokia voegt Google Lens en Motion Photos toe aan camera-app

23 augustus 2018 - 17:02

De smartphones van Nokia worden doorgaans geleverd met Android One en bevatten weinig tot geen bloatware, al levert de fabrikant wel een eigen camera-applicatie mee. Nokia Camera, die exclusief te downloaden en te gebruiken is voor smartphones van he...

*