Plextor M8Se 512GB

Merk Plextor
Productnaam M8Se 512GB
Productserie M8Se
Productgroep Harddisks/SSD's
MPN PX-512M8SeY
EAN / UPC 4718390738095
Alle harddisks/ssd's

De Plextor M8Se 512GB is een PCIe x4 uitbreidingskaart SSD met een opslagcapaciteit van 512 GB. De drive maakt gebruik van de PCI-Express 3.0 x4 interface. Volgens Plextor behaalt de SSD leessnelheden tot 2450 MB/s en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s. In onze tests behaalde de SSD een uitstekende Hardware.Info Prestatiescore van 145 punten.

Plextor M8Se 512GB reviews door Hardware.Info 4 reviews


43 PCI-Express SSD’s vergelijkingstest: Snel wordt mainstream!

9 januari 2019 - 05:59

Lange tijd was het voor de meesten van ons een onbereikbare luxe: een PCI-Express ssd met nvme-interface. Nu dalen de ssd-prijzen en is de meerprijs ten opzichte van sata soms nog maar klein. Tijd voor een nieuwe test!

Iedereen aan de flash: 67 SSD's round-up

16 juli 2018 - 05:59

Met onze compleet vernieuwde testopstelling kunnen we ssd's nóg beter testen dan voorheen. Na veel nieuwe introducties en met dalende prijzen is het de ideale tijd om een nieuwe SSD te kopen, maar welke moet het worden?

17 PCI-Express SSD's round-up: de snelste SSD's

4 augustus 2017 - 05:59

Er is heel wat vernieuwing en vooruitgang op het gebied van snelle opslag. Tijd om alle recente ontwikkelingen eens op een rijtje te zetten, inclusief een test van 17 courante PCI-Express SSD’s.

Plextor M8Se 512GB review: PCIe-costdown

4 juni 2017 - 05:59

Verkrijgbaar in drie varianten - als PCIe-kaart en als M.2-module met of zonder heatsink - is de Plextor M8SE NVMe-SSD in ieder geval veelzijdig. Maar is hij ook het kopen waard?

Plextor M8Se 512GB magazines 3 magazines


Hardware.Info Magazine #5/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 26 oktober 2018

Wanneer je dit leest, ligt het nieuwe Hardware.Info Magazine net in de winkel. Ook in de vijfde editie van dit blad vind je weer een heleboel nieuwe hardware!

Hardware.Info Magazine #2/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 4 mei 2018

Eind deze week is het zover, dan valt Hardware.Info Magazine #2/2018 bij je op de mat en/of in de digitale brievenbus - als je tenminste een abonnement hebt. Wat kan je van deze editie verwachten?

Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Plextor M8Se 512GB gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
8 sterren
Snelheid
8 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
9 sterren
Betrouwbaarheid
8 sterren

Schrijf een productervaring

Review door Quercus (7 oktober 2018) 8 sterren

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Snelheid
8 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
9 sterren
Betrouwbaarheid
8 sterren

Inleiding Omdat ik in mijn PC kast weinig verstop ruimte voor de benodigde kabels heb, wil ik daarom zo weinig mogelijk kabels in mijn PC hebben. Helemaal zonder kabels gaat niet maar ik wil het minimaliseren. Daarvoor heb ik een tijd geleden een Samsung 950Pro aan een M.2 adapter geschroefd. Daard...

*