MSI Core Frozr L

Alle cpu-koelers
Merk MSI
Productnaam Core Frozr L
Productgroep CPU-koelers
MPN E32-0801920-A87
EAN / UPC 4719072480509

Socket 1150/1151/1155/1156, Socket 2011/2066, Socket AM2/AM3/AM3+, Socket AM4

MSI Core Frozr L reviews door Hardware.Info 2 reviews


De beste processorkoelers: 49 CPU-luchtkoelers getest

11 januari 2018 - 05:59

Welke processorkoeler is de beste? Het aanbod is overweldigend, maar Hardware.Info to the rescue: we testten niet minder dan 48 verschillende CPU-koelers op een gestandaardiseerde en zeer betrouwbare methode.

Deze CPU-koelers zijn geschikt voor socket AM4

1 maart 2017 - 13:00

Door de gewijzigde montage op het moederbord, zijn lang niet alle koelers geschikt voor socket AM4. Wij zetten op een rijtje welke koelers wél werken en hoe je je eigen koeler kunt upgraden.

MSI Core Frozr L video's door Hardware.Info 1 video


CPU-koeler roundup en nieuwe testopstelling

5 mei 2017

Het afgelopen half jaar hebben we op Hardware.Info weinig koelertests gepubliceerd, en dat heeft een reden. We hebben namelijk een compleet nieuwe testopstelling gebouwd, en dat heeft wat voeten in de aarde gehad. De eerste vergelijkingstest op het n...

MSI Core Frozr L magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #2/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 5 mei 2017

Met de lente wil het nog niet echt vlotten, maar of je nu buiten of binnen zit, het nieuwe Hardware.Info Magazine biedt je genoeg leesvoer om de tijd tot de zomer door te komen. 100% hardware valt vanaf 5 mei bij je op de mat.

MSI Core Frozr L gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
9 sterren
Koeling
9 sterren
Geluidsproductie
9 sterren
Eenvoud van montage
9 sterren
Uiterlijk
8 sterren

Schrijf een productervaring

Review door pclinde (31 maart 2017) 9 sterren

4 van de 4 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Koeling
9 sterren
Geluidsproductie
9 sterren
Eenvoud van montage
9 sterren
Uiterlijk
8 sterren

Met de Core Frozr L maakt MSI zijn debuut op de CPU-koeler markt. In deze review ondervinden we dat het debuut positief bevalt. Voor een schappelijke prijs krijg je goede koelprestaties, een acceptabele geluidsproductie en ook nog eens een volledig pakket aan accessoires.

Extern nieuws 19 items


MSI Core Frozr L Review 30-11-2016
MSI Core Frozr L Review 18-10-2016
MSI Gaming Core Frozr L: Neuer Luftkühler kommt im Januar 02-12-2016
MSI Core Frozr L CPU Cooler launched 01-12-2016
MSI Gaming Core Frozr L CPU Cooler Announced 01-12-2016
MSI announce their Gaming Core Frozr L CPU cooler 01-12-2016
MSI Gaming Core Frozr L CPU Cooler Unveiled 01-12-2016
GIVEAWAY: MSI Z270 GAMING M7 Motherboard & CORE FROZR L 04-03-2017
MSI Unveils Gaming Core Frozr L CPU Cooler 01-12-2016
MSI Core Frozr L CPU Cooler Review 18-11-2016
Review: MSI Core Frozr L processor cooler 01-11-2016
MSI Core Frozr L CPU Cooler Review 08-12-2016
MSI Core Frozr L CPU Cooler Review 19-10-2016
MSI Core Frozr L CPU Cooler Review 18-11-2016
MSI CORE FROZR L CPU Cooler Review 30-01-2017
MSI Core Frozr L CPU cooler review 01-11-2016
MSI Core Frozr L CPU Cooler Review 19-10-2016
MSI launches two new motherboards and Core Frozr CPU Cooler 17-08-2016
Limitiert - Alternate/PCGH-PC Gamer 2K14: Core i5-4690K + MSI GTX770 Twin Frozr für 1.149 Euro [Anzeige] 05-08-2014
*