Western Digital Black PCIe 512GB

Merk Western Digital
Productnaam Black PCIe 512GB
Productserie Black PCIe
Productgroep Harddisks/SSD's
MPN WDS512G1X0C
WDS512G1X0C-00ENX0
EAN / UPC 0718037854564
Alle harddisks/ssd's

De Western Digital Black PCIe 512GB is een M.2 2280 SSD met een opslagcapaciteit van 512 GB. De drive maakt gebruik van de PCI-Express 3.0 x4 interface. Volgens Western Digital behaalt de SSD leessnelheden tot 2050 MB/s en schrijfsnelheden tot 800 MB/s. In onze tests behaalde de SSD een prima Hardware.Info Prestatiescore van 104 punten.

Western Digital Black PCIe 512GB reviews door Hardware.Info 4 reviews


43 PCI-Express SSD’s vergelijkingstest: Snel wordt mainstream!

9 januari 2019 - 05:59

Lange tijd was het voor de meesten van ons een onbereikbare luxe: een PCI-Express ssd met nvme-interface. Nu dalen de ssd-prijzen en is de meerprijs ten opzichte van sata soms nog maar klein. Tijd voor een nieuwe test!

Iedereen aan de flash: 67 SSD's round-up

16 juli 2018 - 05:59

Met onze compleet vernieuwde testopstelling kunnen we ssd's nóg beter testen dan voorheen. Na veel nieuwe introducties en met dalende prijzen is het de ideale tijd om een nieuwe SSD te kopen, maar welke moet het worden?

17 PCI-Express SSD's round-up: de snelste SSD's

4 augustus 2017 - 05:59

Er is heel wat vernieuwing en vooruitgang op het gebied van snelle opslag. Tijd om alle recente ontwikkelingen eens op een rijtje te zetten, inclusief een test van 17 courante PCI-Express SSD’s.

WD Black PCIe 512GB SSD review: diepzwart of lichtgrijs?

9 mei 2017 - 15:00

In de wereld van harde schijven is de WD Black een gevestigde naam. Na de overname van Sandisk is WD een speler van formaat in de SSD-markt en ook hier trekt het zijn Black-concept door. Zijn we onder de indruk van de prestaties van de WD Black PCIe?

Western Digital Black PCIe 512GB magazines 3 magazines


Hardware.Info Magazine #5/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 26 oktober 2018

Wanneer je dit leest, ligt het nieuwe Hardware.Info Magazine net in de winkel. Ook in de vijfde editie van dit blad vind je weer een heleboel nieuwe hardware!

Hardware.Info Magazine #2/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 4 mei 2018

Eind deze week is het zover, dan valt Hardware.Info Magazine #2/2018 bij je op de mat en/of in de digitale brievenbus - als je tenminste een abonnement hebt. Wat kan je van deze editie verwachten?

Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Western Digital Black PCIe 512GB gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
6 sterren
Snelheid
6 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
8 sterren
Betrouwbaarheid
9 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door Foritain (1 september 2018) 6 sterren

9 van de 9 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Snelheid
6 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
8 sterren
Betrouwbaarheid
9 sterren

Foritain over de WD Black PCIe SSD (2017): "Hoewel 'Black' labeled is deze ssd eerder een NVMe prijsvechter met dito prestaties dan een topmodel. Onder de streep enkel interessant wanneer deze echt goedkoop te krijgen is, niet voor zijn topprestaties." - lees hier de volledige review.

*