Samsung Galaxy A3 2017 Black

Merk Samsung
Productnaam Galaxy A3 2017 Black
Productserie Galaxy A3 2017
Productgroep Smartphones
MPN SM-A320FZKNPHN
SM-A320FZKNLUX
SM-A320FZKNDBT
GALAXYA32017BLACK
SM-A320FZKN
A320FZKNDBT
SM-A320FZKNBTU
EAN / UPC 8806088625799
8806088625751
8806088631523
8806088637259
Alle smartphones

De Samsung Galaxy A3 2017 Black is een Android 6 smartphone met 4.7 inch scherm. De schermresolutie bedraagt 1280x720 pixels. Het opslaggeheugen bedraagt 16 GB, niet bijster veel, maar ook zeker niet extreem weinig. Uiteraard ondersteunt de smartphone 4G. De ingebouwde camera heeft een resolutie van 13 megapixels en aan de voorkant zit een tweede camera met een resolutie van 8 megapixels. Het toestel biedt ondersteuning voor NFC. De vingeradruklezer zorgt ervoor dat je de telefoon veilig kunt gebruiken zonder telkens een wachtwoord of pincode in te moeten voeren. De resultaten wijzen uit dat de smartphone niet is geoptimaliseerd voor het spelen van games. De werktijd op de accu (609 minuten in de PCMark Work test) is uitstekend te noemen.

Samsung Galaxy A3 2017 Black reviews door Hardware.Info 4 reviews


Dit zijn de beste smartphones voor rond de 200 euro

25 april 2018 - 05:59

Voor een beperkt bedrag koop je tegenwoordig een prima smartphone. In deze koopgids gaan we op zoek naar het beste budgetmodel: welke telefoon kun je het beste kopen voor rond de 200 euro?

Wifi-prestaties smartphones in kaart gebracht

8 april 2018 - 05:59

Mobiele netwerken worden voortdurend verbeterd. Toch moet je nog vaak genoeg terugvallen op die andere draadloze verbinding: wifi. Hoog tijd om de wifi-prestaties van diverse smartphones te testen.

23 smartphones met 4G onder de 250 euro: review

15 december 2017 - 05:59

Sinds 1 mei van dit jaar kan een dure smartphone het verkrijgen van een hypotheek of persoonlijk krediet in de weg staan. De oplossing: ga gewoon voor een telefoon die minder dan 250 euro kost. Wij zochten uit welke je moet hebben.

Samsung Galaxy A3 en A5 (2017) review: zoek de verschillen

30 maart 2017 - 13:00

Ook dit jaar brengt Samsung een nieuwe versie uit van de twee Galaxy A toestellen. De A3 en de A5 vertonen veel overeenkomsten, maar ook verschillen. Wat dit in de praktijk precies betekent zochten wij voor je uit.

Reviews op Tweakers 1 review


Samsung Galaxy A3 en A5 Review

22 februari 2017 - 06:00

De Galaxy A3 en A5 2017 zijn misschien wel de midrange-versies van de Galaxy S7. Stof- en waterdicht, en met een voor- en achterkant van gehard glas. Tweakers testte ze.

Samsung Galaxy A3 2017 Black magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #6/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 15 december 2017

Processors, harde schijven, geheugenmodules, 2-in-1 laptops, ultra hd televisies, headsets en zelfs muismatten: het is tijd voor het laatste Hardware.Info Magazine van 2017!

Hardware.Info Magazine #5/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 13 oktober 2017

13 oktober vind je een kersverse editie van Hardware.Info Magazine in de winkels en - als je zo slim bent om een abonnement te hebben - bij je op de mat. Dit is een heel bijzondere editie geworden. Waarom, dat vertellen we je alvast hier!

Samsung Galaxy A3 2017 Black gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Samsung Galaxy A3 2017 Black geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Samsung Galaxy A3 2017 Black nieuws 1 nieuwsbericht


Ook Galaxy A- en C-Serie krijgen mogelijk dubbele cameramodule

7 juli 2017 - 19:14

Naast de high-end Galaxy S en Note-serie, heeft Samsung natuurlijk ook meerdere mid-range toestellen in zijn line-up. De Galaxy A- en C-serie zijn hier een goed voorbeeld van. Samsung zou de volgende generatie van de series willen voorzien van een du...

*