MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB

Merk MSI
Productnaam Radeon RX 480 Gaming X 8GB
Productserie Radeon RX 480 Gaming X
Productgroep Videokaarten
MPN V341-003R
RADEON RX 480 GAMING X 8G
RX 480 GAMING X 8G
RX480 GAMING X 8G
00V341-003R
EAN / UPC 4719072471736
0824142132517
Alle videokaarten

AMD Radeon RX 480, 1303 MHz, 8192 MB

Hardware.Info Excellent Choice Award


MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB: Stilste RX 480

De MSI RX 480 Gaming X is het stilste RX 480-model dat we hebben getest, mede door zijn goede koelefficiëntie en prima ingestelde fanprofiel.

MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


Win voor ruim € 12.500 aan hardware! 15 jaar Hardware.Info Magazine

20 juni 2017 - 12:00

Hardware.Info Magazine bestaat 15 jaar en dat vieren we! Met dank aan onze partners hebben we maar liefst 42 prijzen met een totale waarde van ruim € 12.500 voor je klaar staan.

AMD Radeon RX 480 round-up: vier keer Polaris op de testbank

4 maart 2017 - 12:00

De AMD RX 480 zou de ultieme kaart moeten zijn voor het gamen in Full HD en Virtual Reality. In deze round-up vergelijken we vier custom RX 480 kaarten en bekijken we welke je het beste kan nemen.

Radeon RX 480: Sapphire Nitro+ versus MSI Gaming X review

31 augustus 2016 - 15:00

Het is alweer twee maanden geleden dat AMD de Radeon RX 480 op de markt bracht. Tot nu toe is het twee fabrikanten gelukt om hun eigen RX 480 langs ons testlab te sturen, namelijk Sapphire en MSI. In deze review vergelijken we de Nitro+ van Sapphire...

MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB gebruikerservaringen 2 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 2 gebruikerservaringen
9 sterren
Prestaties
9 sterren
Beeldkwaliteit
9 sterren
Overklokbaarheid
8 sterren
Geluidsproductie
9 sterren
Warmteproductie
9 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door Foritain (20 oktober 2016) 9 sterren

11 van de 11 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Prestaties
9 sterren
Beeldkwaliteit
10 sterren
Overklokbaarheid
8 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
9 sterren

Review: MSI RX 480 8GB Inleiding De Polaris chip Specificaties Uitpakken Testsysteem 1920x1080p Benchmarks 2560x1440p Benchmarks 3840x2160p Benchmarks DirectX 12 Benchmarks Positionering, aankoopadvies en andere resoluties Energieverbruik Software Overclocken en temperaturen Conclusie Productpagin...

Review door Peuleschil (3 juni 2017) 8 sterren

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Prestaties
8 sterren
Beeldkwaliteit
8 sterren
Overklokbaarheid
7 sterren
Geluidsproductie
8 sterren
Warmteproductie
8 sterren

Extern nieuws 13 items


MSI Radeon RX 480 GAMING X 8GB pictured 08-07-2016
MSI Radeon RX 480 GAMING X 8GB Pictures Surface 08-07-2016
Radeon RX 480 Gaming X 8G von MSI vorgestellt 25-07-2016
Review: MSI Radeon RX 480 GAMING X 01-08-2016
MSI Radeon RX 480 GAMING X review 01-08-2016
MSI Radeon RX 480 Gaming X 8G zeigt sich 08-07-2016
MSI launches Radeon RX 480 GAMING X 4G and 8G 25-07-2016
MSI Radeon RX 480 Gaming X Caught on Camera 09-07-2016
MSI Radeon RX 480 Gaming X gehört jetzt zu den günstigsten Custom-Designs 30-01-2017
MSI Radeon RX 480 Gaming X 8G: Test der Grafikkarte im PCGHX-Forum 06-04-2017
Pictures of the MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB Surface 08-07-2016
MSI Radeon RX 480 GAMING X Gets Pictured With A Custom Board That’s Made For Slightly Higher Overclocking Results 08-07-2016
AMD Radeon RX 480 Custom Models Round Up – MSI Gaming X, ASUS STRIX, Sapphire Nitro, PowerColor Devil and Many More 09-07-2016
*