Logitech G910 Orion Spectrum

Merk Logitech
Productnaam G910 Orion Spectrum
Productgroep Toetsenborden
MPN 920-008018
EAN / UPC 5099206064294
Alle toetsenborden

Toetsenbord, Qwerty US, Mechanisch toetsenbord

Logitech G910 Orion Spectrum reviews door Hardware.Info 3 reviews


Dit zijn de beste mechanische toetsenborden (mei 2019)

11 mei 2019 - 05:59

Meer dan 40 mechanische toetsenborden legden we voor dit artikel op de testbank. Waarop tik je het best?

De beste mechanische toetsenborden voor 100 tot 150 euro

18 december 2018 - 05:59

Recent heeft Hardware.Info 32 fullsize mechanische toetsenborden doorgemeten. Vorige maand kon je al lezen over budgetmodellen. In het tweede deel komt het middensegment aan bod: toetsenborden van 100 tot 150 euro.

Ramplanken round-up: 22 mechanische toetsenborden vergeleken

14 oktober 2017 - 05:59

Mechanische toetsenborden zijn ongekend populair, bij gamers én bij fabrikanten. Het aanbod in de markt is sinds onze laatste round-up weer fors toegenomen. Tijd voor een nieuwe vergelijking van 22 modellen.

Logitech G910 Orion Spectrum magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #5/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 26 oktober 2018

Wanneer je dit leest, ligt het nieuwe Hardware.Info Magazine net in de winkel. Ook in de vijfde editie van dit blad vind je weer een heleboel nieuwe hardware!

Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Logitech G910 Orion Spectrum gebruikerservaringen 3 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 3 gebruikerservaringen
9 sterren
Aanslag
9 sterren
Degelijkheid
9 sterren
Toetsindeling
8 sterren

Schrijf een productervaring

Review door Foritain (17 oktober 2018) 8 sterren

Aanslag
8 sterren
Degelijkheid
8 sterren
Toetsindeling
7 sterren

Foritain over de Logitech G910 Orion Spectrum RGB: "Een ouderwets opvallende Logitech gaming mech. Doet zo'n beetje wat je ervan zou verwachten en laat weinig punten liggen, al ontbreekt het hem niet aan concurrenten. Wel een joekel van een ding dankzij de vele extra aanwezige knoppen." - Lees hier...

Review door DjGhost (31 januari 2018) 10 sterren

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Aanslag
10 sterren
Degelijkheid
10 sterren
Toetsindeling
10 sterren

Review door Aktuvor (25 maart 2017) 9 sterren

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Aanslag
9 sterren
Degelijkheid
9 sterren
Toetsindeling
8 sterren
*