Be quiet! Dark Base Pro 900 Orange

Alle behuizingen
Merk Be quiet!
Productnaam Dark Base Pro 900 Orange
Productserie Dark Base Pro 900
Productgroep Behuizingen
MPN W10X6190001975
BGW10
EAN / UPC 4260052184943

Tower, Extended ATX, Zwart/Oranje, Venster, 3 fans

Hardware.Info Ultimate Product Award


Be quiet! Dark Base Pro 900 Orange: De beste basis voor een echt stil high-end systeem.

Met de Dark Base Pro 900 wil Be quiet! een statement maken en dat doet het naar onze mening dan ook zeer geslaagd, op geheel eigen wijze. Deze kast is de beste basis voor een echt stil, high-end systeem.

Be quiet! Dark Base Pro 900 Orange reviews door Hardware.Info 3 reviews


Win voor ruim € 12.500 aan hardware! 15 jaar Hardware.Info Magazine

20 juni 2017 - 12:00

Hardware.Info Magazine bestaat 15 jaar en dat vieren we! Met dank aan onze partners hebben we maar liefst 42 prijzen met een totale waarde van ruim € 12.500 voor je klaar staan.

12 behuizingen review: glazen huis voor je pc

18 mei 2017 - 05:59

Het was dé trend van het afgelopen jaar op het gebied van behuizingen: gehard glazen zijpanelen. Inmiddels ook aan meerdere kanten, tot zelfs een bijna geheel glazen kast. We zetten twaalf modellen die we hebben getest op een rijtje.

Be quiet! Dark Base Pro 900 review: stil statement

28 juni 2016 - 13:00

Met de Dark Base Pro 900 wil Be quiet! een statement maken en dat doet het naar onze mening dan ook zeer geslaagd, op geheel eigen wijze.

Be quiet! Dark Base Pro 900 Orange gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Be quiet! Dark Base Pro 900 Orange geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Be quiet! Dark Base Pro 900 Orange nieuws 1 nieuwsbericht


Be quiet! introduceert modulaire Dark Base 900 en Dark Base Pro 900

26 mei 2016 - 10:00

Be quiet! is sinds twee jaar actief op de markt van behuizingen. De eerder geïntroduceerde Silent Base 800 en Silent Base 600 werden goed ontvangen, dus het zal niet verwonderen dat het merk het assortiment verder uitbreidt. De keuze voor het klassem...

Extern nieuws 20 items


be quiet! launches Dark Base 900 and Dark Base Pro 900 chassis 26-05-2016
be quiet! bringt Dark Base 900 und Dark Base Pro 900 High-End Gehäuse auf den Markt 25-05-2016
be quiet! Dark Base Pro 900 05-07-2016
Review: be quiet! Dark Base 900 PRO 28-06-2016
be quiet! Dark Base Pro 900 Review 06-07-2016
Review: be quiet! Dark Base Pro 900 30-06-2016
be quiet! Dark Base Pro 900 Review 03-07-2017
be quiet! Dark Base (Pro) 900 02-06-2016
be quiet! Dark Base 900 PRO review 28-06-2016
Kerst Giveaway 7/12 – be quiet! Dark Base Pro 900 07-12-2016
Gewinnspiel: be quiet! Dark Base 900 (Pro) 10x zu gewinnen 22-08-2016
be quiet! Dark Base Pro 900 PC Case Review 30-06-2016
be quiet! Dark Base Pro 900 Review 15-08-2016
be quiet! Dark Base Pro 900 PC Case Review 06-07-2017
be quiet! Dark Base Pro 900 Review 15-08-2016
Be Quiet! Dark Base Pro 900 Review: A Great PC Case 14-07-2016
Be Quiet! Dark Base Pro 900 Review: A Great PC Case 14-07-2016
Be Quiet! Dark Base Pro 900 Review 05-08-2016
Forum Exclusive: Win a be quiet! Dark Base Pro 900 chassis 28-06-2016
be quiet! Dark Base Pro 900 Case Review 05-10-2016
*