Arctic Freezer i32

Alle cpu-koelers
Merk Arctic
Productnaam Freezer i32
Productgroep CPU-koelers
MPN ACFRE00004A
EAN / UPC 0872767007697

Socket 1150/1151/1155/1156, Socket 2011/2066

Hardware.Info Excellent Choice Award


Arctic Freezer i32: Semi-passief en prima prestaties

De Freezer i32 is innovatief met zijn semi-passieve werking, maar koelt ook prima en heeft een aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding.

Arctic Freezer i32 reviews door Hardware.Info 3 reviews


De beste processorkoelers: 49 CPU-luchtkoelers getest

11 januari 2018 - 05:59

Welke processorkoeler is de beste? Het aanbod is overweldigend, maar Hardware.Info to the rescue: we testten niet minder dan 48 verschillende CPU-koelers op een gestandaardiseerde en zeer betrouwbare methode.

CPU-koeler review: 22 nieuwe modellen getest

4 juli 2016 - 08:38

Sinds onze vorige CPU-koeler vergelijkingstest zijn er aardig wat nieuwe modellen uitgekomen, die we uiteraard willen vergelijken met de uitstekende koelers uit onze vorige tests. Dat doen we in deze review.

Arctic Freezer i11 en i32 CPU-koelers review: coole koelers

7 april 2016 - 05:59

Arctic stuurde ons twee nieuwe CPU-koelers op. De Freezer i11 is een nieuwe optie in het budgetsegment, de Freezer i32 onderscheidt zich met zijn semi-passieve koeling.

Arctic Freezer i32 video's door Hardware.Info 1 video


CPU-koeler roundup en nieuwe testopstelling

5 mei 2017

Het afgelopen half jaar hebben we op Hardware.Info weinig koelertests gepubliceerd, en dat heeft een reden. We hebben namelijk een compleet nieuwe testopstelling gebouwd, en dat heeft wat voeten in de aarde gehad. De eerste vergelijkingstest op het n...

Arctic Freezer i32 magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #2/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 5 mei 2017

Met de lente wil het nog niet echt vlotten, maar of je nu buiten of binnen zit, het nieuwe Hardware.Info Magazine biedt je genoeg leesvoer om de tijd tot de zomer door te komen. 100% hardware valt vanaf 5 mei bij je op de mat.

Arctic Freezer i32 gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Arctic Freezer i32 geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Arctic Freezer i32 nieuws 1 nieuwsbericht


Arctic voegt extra fan toe aan Freezer i32 CPU-koeler

30 januari 2017 - 14:47

Arctic heeft de Freezer i32 een update gegeven. Het nieuwe model, de Freezer i32 Plus, heeft er een extra fan bijgekregen, maar lijkt verder niet veel te zijn veranderd. De fans zijn in dezelfde richting geplaatst, waarbij eentje lucht in het koelblo...

Extern nieuws 20 items


Review: Arctic Freezer i32 05-11-2015
ARCTIC Freezer i32 Plus with additional fan 30-01-2017
Arctic Freezer i32 Cooler Review 13-04-2017
Arctic Freezer i32 Review 14-10-2016
Arctic Freezer i32 CPU Cooler Review 13-12-2016
Arctic Freezer i32 Cooler Review 18-03-2016
Arctic Announces the Freezer i32 Plus CPU Cooler 30-01-2017
Arctic Freezer A32 & i32: Lüfter schalten sich im Idle ab 24-09-2015
(PR) Arctic Announces the Freezer i32 Plus CPU Cooler 30-01-2017
ARCTIC Freezer i32 Plus Kühler mit zwei 120mm Lüfter 27-01-2017
Arctic Freezer i32 - Semi-passiver Kühler für Skylake-CPUs 13-03-2016
Arctic Freezer i32 Semi Passive CPU Cooler Review 02-02-2017
Arctic Freezer i32 CPU Cooler Review 20-01-2016
Arctic announces Freezer i32 and A32 CPU coolers 25-09-2015
ARCTIC Freezer i32/A32 is the firm's first semi-passive cooler 29-09-2015
Arctic Freezer i32 and A32 Semi-Passive CPU Coolers 23-09-2015
Arctic Freezer i32/A3: Semi-passiver CPU-Kühler 24-09-2015
Arctic Freezer i32 Semi Passive CPU Cooler Review 02-02-2017
Arctic Freezer i32 Plus cooler offers peace and quiet 30-01-2017
Arctic Announces Freezer i32 and A32 Semi-Passive CPU Coolers 23-09-2015
*