Kingston HyperX Cloud II Red

Merk Kingston
Productnaam HyperX Cloud II Red
Productserie HyperX Cloud II
Productgroep Headsets
MPN KHX-HSCP-RD
KHX-HSCP-PD
EAN / UPC 0740617235692
4056572668335
Alle headsets

Over-ear, 2 kanaals

Hardware.Info Excellent Choice Award


Kingston HyperX Cloud II Red: Luister je veel muziek tussen het gamen door? Dan is de Cloud II een goede keuze!

De Cloud II klinkt net zo goed als de inmiddels goedkopere eerste Cloud. Dat betekent dat je die moet kiezen als je geen aparte geluidskaart wilt en je de headset niet vaak mee op stap neemt om met je mobiele telefoon naar muziek te luisteren. Doe je dat wel, dan is de Cloud II de betere keuze.

Kingston HyperX Cloud II Red reviews door Hardware.Info 4 reviews


Dit zijn de beste gamingheadsets die je kunt kopen - september 2018

5 september 2018 - 05:59

Hardware.Info heeft speciaal voor jou de beste gamingheadsets op een rijtje gezet, zodat je weet welk model je moet hebben. We hebben de headsets opgesplitst in verschillende categorieën, zodat de perfecte headset voor jou zo te vinden is..

Gaming headsets review: Head, set, go!

27 februari 2018 - 05:59

Voor de meeste gamers is een headset zo onontbeerlijk als een fatsoenlijke muis. Dat heeft de markt ook ontdekt, want het aanbod is gigantisch. We deden een greep in het 80-120 euro segment en doen verslag.

European Hardware Awards 2016 - De winnaars!

30 mei 2016 - 13:00

Zojuist zijn in Taipei aan de vooravond van de Computex IT-beurs de winnaars van de European Hardware Awards bekend gemaakt. Redacteuren van negen Europese techsites, waaronder Hardware.Info, hebben voor 40 verschillende productcategorieën bepaald we...

Kingston HyperX Cloud II review: Cloud met USB

21 oktober 2015 - 05:59

De eerste HyperX Cloud headset kon op onze waardering rekenen. Hoe vinden we de opvolger?

Reviews op Tweakers 1 review


Headsets voor de PlayStation 4

24 april 2015 - 06:00

De headsets die we tot nu toe hebben getest, waren vooral geschikt om op een pc aan te sluiten. Er zijn echter headsets die volgens de fabrikant ook gebruikt kunnen worden in combinatie met een PS4.

Kingston HyperX Cloud II Red magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #6/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 15 december 2017

Processors, harde schijven, geheugenmodules, 2-in-1 laptops, ultra hd televisies, headsets en zelfs muismatten: het is tijd voor het laatste Hardware.Info Magazine van 2017!

Kingston HyperX Cloud II Red gebruikerservaringen 2 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 2 gebruikerservaringen
10 sterren
Geluidskwaliteit
10 sterren
Draagcomfort
9 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door Foritain (3 augustus 2015) 10 sterren

15 van de 15 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Geluidskwaliteit
10 sterren
Draagcomfort
9 sterren

HyperX is het gaming/performance merk van Kingston, waaronder ze onder andere headsets uitbrengen, maar ook SSD’s, werkgeheugen, en USB sticks. De Kingston HyperX Cloud II is de tweede iteratie van hun HyperX Cloud headset, en is verkrijgbaar voor ca 100 euro.

Review door HilleG (9 april 2015) 9 sterren

4 van de 4 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Geluidskwaliteit
9 sterren
Draagcomfort
8 sterren

De eerste Cloud headset van Kingston kon op veel waardering rekenen. De tweede wordt door HilleG besproken in deze uitgebreide review, waarin zowel positieve als mindere kanten aan bod komen.

*