Phanteks Enthoo Pro Window

Alle behuizingen
Merk Phanteks
Productnaam Enthoo Pro Window
Productserie Enthoo Pro
Productgroep Behuizingen
MPN PH-ES614P_BK
PH-ES614P
EAN / UPC 0886523300144

Tower, Extended ATX, Zwart, Venster, 2 fans

Hardware.Info Excellent Choice Award


Phanteks Enthoo Pro Window: Extreme koeling en uitstekende prijs-prestatieverhouding

Bij de Enthoo Pro hou je eigenlijk niets te wensen over wanneer je een high-end systeem wilt bouwen. Goed, de koeling kan stiller, maar veel beter wordt het niet, zeker niet op dit prijspunt. Een zeer veelzijdige en innovatieve kast, die amper punten laat liggen.

Phanteks Enthoo Pro Window reviews door Hardware.Info 2 reviews


27 mid-range behuizingen review: modale onderkomens

13 juli 2016 - 05:59

We hebben de afgelopen periode aardig wat modellen individueel besproken. Hoog tijd om weer eens te kijken in een vergelijkende test wat je momenteel kunt kopen voor zo’n 80 tot 120 euro.

Phanteks Enthoo Pro review: Enthoo voor de massa

26 augustus 2014 - 05:59

Wie de Enthoo Primo te prijzig vond, wachtte vast met spanning op de Enthoo Pro. Die hebben we nu getest en we kunnen alvast verklappen, dat deze kast van Phanteks niet teleurstelt!

Phanteks Enthoo Pro Window gebruikerservaringen 2 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 2 gebruikerservaringen
10 sterren
Inbouwmogelijkheden
10 sterren
Vormgeving
9 sterren
Airflow
8 sterren
Eenvoud van assemblage
10 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door freduce (7 maart 2015) 10 sterren

23 van de 23 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Inbouwmogelijkheden
10 sterren
Vormgeving
9 sterren
Airflow
10 sterren
Eenvoud van assemblage
10 sterren

Hoewel het de goedkoopste ATX-Phanteks-behuizing is, kost de Enthoo Pro nog altijd 90 euro. Dat is een bedrag waarvoor je toch zeker wilt weten dat je wat goeds in huis haalt. Freduce schafte deze behuizing aan en doet uitgebreid verslag in een productervaring.

Review door Thomas Palings (10 juli 2014) 9 sterren

5 van de 7 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Inbouwmogelijkheden
9 sterren
Vormgeving
8 sterren
Airflow
6 sterren
Eenvoud van assemblage
9 sterren

Inbouwmogelijkheden De kast bied ruimte voor 3 radiators, waar bovenin zelfs ruimte zit voor 420 radiator. ook voor een grotere PSU en videokaart is genoeg ruimte, maar dat gaat wel ten koste van een radiator aan de HDD cage. Deze zijn echter te verwijderen waardoor er nog meer ruimte vrijkomt, en n...

Phanteks Enthoo Pro Window nieuws 1 nieuwsbericht


Phanteks Enthoo Mini XL behuizing voor waterkoeling

5 januari 2015 - 20:41

Van Phantek bekeken we reeds de Enthoo Primo, de Enthoo Luxe en Enthoo Pro, de fabrikant heeft nu ook de Enthoo Mini XL in het leven geroepen die gericht is op gebruikers die een MicroATX- of Mini ITX-systeem en waterkoeling willen combineren. De kas...

Extern nieuws 20 items


Phanteks Enthoo Pro Case Review 03-09-2015
Phanteks Enthoo Pro M 11-09-2015
Phanteks Enthoo Pro Review 14-05-2014
Phanteks Enthoo Pro Review 14-08-2014
Phanteks Enthoo Pro M Tower 13-09-2016
Phanteks launch Enthoo Pro Chassis 06-05-2014
Phanteks Enthoo Pro Case Review 29-05-2014
Phanteks Enthoo Pro M Chassis Review 08-07-2015
Phanteks Enthoo Pro Gehäuse im Test – Entschlackt? 15-10-2014
Phanteks Enthoo Pro Case 16-08-2014
Phanteks Enthoo Pro M Review 01-09-2015
Phanteks Enthoo Pro Pictured, Too 04-06-2015
Phanteks Enthoo Pro M Case 23-07-2015
The Phanteks Enthoo Pro Case Review 30-03-2015
Phanteks Enthoo Pro Case Review 07-07-2014
Phanteks Enthoo Pro Case Review 07-05-2014
Phanteks Enthoo Pro Case Review 07-05-2014
Phanteks Enthoo PRO M Tempered Glass 18-10-2016
Phanteks Enthoo Pro M Case Review 31-07-2015
Phanteks Enthoo Pro M Case Review 04-09-2015
*