Thermalright True Spirit 140 Power

Merk Thermalright
Productnaam True Spirit 140 Power
Productgroep CPU-koelers
MPN 100700543
TRUE SPIRIT 140 POWER
FC-TR-TS140PO
EAN / UPC 0814256000956
0814256000765
0814256001106
Alle cpu-koelers

Socket 1150/1151/1155/1156, Socket 2011/2066, Socket AM4, 884 gram

Hardware.Info Excellent Choice Award


Thermalright True Spirit 140 Power: Beste CPU-koeler onder de € 50

Van de koelers onder de € 50 zet de Thermalright True Spirit 140 Power in onze vergelijkingstest van juni 2015 de beste scores neer. De koeler past ook nog eens mooi in tegenwoordig populaire zwart/witte builds.

Thermalright True Spirit 140 Power reviews door Hardware.Info 3 reviews


De beste processorkoelers: 49 CPU-luchtkoelers getest

11 januari 2018 - 05:59

Welke processorkoeler is de beste? Het aanbod is overweldigend, maar Hardware.Info to the rescue: we testten niet minder dan 48 verschillende CPU-koelers op een gestandaardiseerde en zeer betrouwbare methode.

CPU-koeler review: 22 nieuwe modellen getest

4 juli 2016 - 08:38

Sinds onze vorige CPU-koeler vergelijkingstest zijn er aardig wat nieuwe modellen uitgekomen, die we uiteraard willen vergelijken met de uitstekende koelers uit onze vorige tests. Dat doen we in deze review.

29 CPU-koelers review: getest volgens nieuwe methode

4 juli 2015 - 05:59

Zoveel producten, zoveel testmethodes, zo ook voor CPU-koelers. Met dit artikel introduceren we een nieuwe testmethode, die nog beter in kaart brengt welke modellen de beste verhouding bieden tussen koelprestaties en geluidsproductie.

Thermalright True Spirit 140 Power gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Thermalright True Spirit 140 Power geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 4 items


Thermalright True Spirit 140 Power 31-05-2014
Thermalright schickt True Spirit 140 Power, True Spirit 120i und Silver Arrow IB-E Extreme ins Rennen 15-03-2014
Thermalright True Spirit 140 Power im PCGHX-Test: Aufpreis gegenüber Mugen Max gerechtfertigt? 01-10-2015
Intel Core i7-2700K, CM Storm Trooper, Lancool PC-K9X, Thermalright True Spirit 140 und Pure Power L8 630W - PC-Games-Hardware-Webwatch 06-11-2011
*