Be quiet! Shadow Rock Slim

Alle cpu-koelers
Merk Be quiet!
Productnaam Shadow Rock Slim
Productgroep CPU-koelers
MPN BK010
EAN / UPC 4260052183632

Socket 1150/1151/1155/1156, Socket 2011/2066, Socket AM2/AM3/AM3+

Be quiet! Shadow Rock Slim reviews door Hardware.Info 3 reviews


De beste processorkoelers: 49 CPU-luchtkoelers getest

11 januari 2018 - 05:59

Welke processorkoeler is de beste? Het aanbod is overweldigend, maar Hardware.Info to the rescue: we testten niet minder dan 48 verschillende CPU-koelers op een gestandaardiseerde en zeer betrouwbare methode.

CPU-koeler review: 22 nieuwe modellen getest

4 juli 2016 - 08:38

Sinds onze vorige CPU-koeler vergelijkingstest zijn er aardig wat nieuwe modellen uitgekomen, die we uiteraard willen vergelijken met de uitstekende koelers uit onze vorige tests. Dat doen we in deze review.

39 CPU-koelers review: maak de beste keuze!

16 september 2014 - 05:59

Aan een CPU-koeler kun je twee tientjes uitgeven, maar een bedrag richting de 100 euro is ook mogelijk. Voor dit artikel testten we 39 uiteenlopende modellen en zochten we uit welke excelleren qua koeling en geluidsproductie.

Be quiet! Shadow Rock Slim video's door Hardware.Info 1 video


CPU-koeler roundup en nieuwe testopstelling

5 mei 2017

Het afgelopen half jaar hebben we op Hardware.Info weinig koelertests gepubliceerd, en dat heeft een reden. We hebben namelijk een compleet nieuwe testopstelling gebouwd, en dat heeft wat voeten in de aarde gehad. De eerste vergelijkingstest op het n...

Be quiet! Shadow Rock Slim magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #2/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 5 mei 2017

Met de lente wil het nog niet echt vlotten, maar of je nu buiten of binnen zit, het nieuwe Hardware.Info Magazine biedt je genoeg leesvoer om de tijd tot de zomer door te komen. 100% hardware valt vanaf 5 mei bij je op de mat.

Be quiet! Shadow Rock Slim gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Be quiet! Shadow Rock Slim geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 12 items


be quiet! Shadow Rock Slim 10-05-2014
be quiet! shows off its Shadow Rock 2, Shadow Rock Slim CPU coolers 07-01-2015
be quiet! Shadow Rock Slim, Shadow Rock TF2, Silent Loop Coolers Pictured 30-05-2017
Be Quiet! präsentiert Slim-Version des Shadow Rock 08-06-2013
be quiet! Shadow Rock Slim Kühler vorgestellt 15-01-2014
be quiet! bringt Shadow Rock Slim 05-06-2013
Be quiet Shadow Rock Slim: Test des Prozessorkühlers im PCGHX-Forum 10-04-2014
Computex: Be Quiet! Release Shadow Rock Slim CPU Cooler 07-06-2013
Be Quiet entlässt den Shadow Rock Slim ins Licht der Welt 11-06-2013
be quiet! Shadow Rock Slim CPU Cooler Review 19-02-2016
be quiet! Dark Rock Pro 3 & Shadow Rock Slim CPU Cooler Review 07-10-2014
be quiet! Shadow Rock Slim High Compatibility CPU Cooler Review 02-06-2014
*