Noctua NH-U12S

Merk Noctua
Productnaam NH-U12S
Productgroep CPU-koelers
MPN NH-U12S
EAN / UPC 4716123314943
0842431014306
Alle cpu-koelers

Socket 1150/1151/1155/1156, Socket 2011/2066, 748 gram

Noctua NH-U12S reviews door Hardware.Info 3 reviews


De beste processorkoelers: 49 CPU-luchtkoelers getest

11 januari 2018 - 05:59

Welke processorkoeler is de beste? Het aanbod is overweldigend, maar Hardware.Info to the rescue: we testten niet minder dan 48 verschillende CPU-koelers op een gestandaardiseerde en zeer betrouwbare methode.

CPU-koeler review: 22 nieuwe modellen getest

4 juli 2016 - 08:38

Sinds onze vorige CPU-koeler vergelijkingstest zijn er aardig wat nieuwe modellen uitgekomen, die we uiteraard willen vergelijken met de uitstekende koelers uit onze vorige tests. Dat doen we in deze review.

39 CPU-koelers review: maak de beste keuze!

16 september 2014 - 05:59

Aan een CPU-koeler kun je twee tientjes uitgeven, maar een bedrag richting de 100 euro is ook mogelijk. Voor dit artikel testten we 39 uiteenlopende modellen en zochten we uit welke excelleren qua koeling en geluidsproductie.

Noctua NH-U12S video's door Hardware.Info 1 video


CPU-koeler roundup en nieuwe testopstelling

5 mei 2017

Het afgelopen half jaar hebben we op Hardware.Info weinig koelertests gepubliceerd, en dat heeft een reden. We hebben namelijk een compleet nieuwe testopstelling gebouwd, en dat heeft wat voeten in de aarde gehad. De eerste vergelijkingstest op het n...

Noctua NH-U12S magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #2/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 5 mei 2017

Met de lente wil het nog niet echt vlotten, maar of je nu buiten of binnen zit, het nieuwe Hardware.Info Magazine biedt je genoeg leesvoer om de tijd tot de zomer door te komen. 100% hardware valt vanaf 5 mei bij je op de mat.

Noctua NH-U12S gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Noctua NH-U12S geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Noctua NH-U12S nieuws 1 nieuwsbericht


Computex: Noctua toont verbeterde NH-U12S en -U14S

7 juni 2015 - 08:53

Gisteren was de laatste dag van Computex, maar we hebben nog een aantal nieuwtjes die nog niet eerder gepubliceerd zijn. Zo ook bij Noctua. Op de stand zagen we dat de NH-U12S en de NH-U14S CPU-koelers een verbeterde versie zullen gaan krijgen. De ee...

Extern nieuws 20 items


Noctua NH-U12S and NH-U14S review 14-05-2013
Noctua introduces NH-U12S and NH-U14S 08-04-2013
Noctua NH-U12S 16-04-2014
Noctua NH-U14S & NH-U12S 05-12-2014
Noctua NH-U12S und NH-U14S 07-09-2013
Noctua NH-U12S Review 03-06-2013
Noctua NH-U12S Review 12-12-2013
Noctua NH-U12S and NH-U14S Heatpipe Tower Coolers 06-08-2014
Noctua NH-U12S & NH-U14S CPU Cooler Review 08-01-2014
Noctua NH-U14S & NH-U12S CPU Coolers Review 13-06-2013
Noctua NH-U12S and NH-U14S get tested 14-05-2013
Noctua NH-U12S Review 05-09-2013
Noctua NH-U12S CPU Cooler 12-12-2013
Noctua NH-U12S CPU Cooler Review 05-05-2013
Noctua NH-U12S and NH-U14S Heatpipe Tower Coolers 05-09-2013
Noctua stellt neue CPU-Kühler NH-U12S und NH-U14S vor 08-04-2013
Noctua NH-U12S Heatsink 07-01-2014
Noctua Introduces NH-U12S and NH-U14S CPU Coolers 08-04-2013
NH-U12S und NH-U14S CPU-Kühler von Noctua vorgestellt 08-04-2013
Noctua NH-U14S & NH-U12S CPU Coolers Review 13-06-2013
*