Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard

Alle toetsenborden
Merk Logitech
Productnaam G710+ Mechanical Gaming Keyboard
Productgroep Toetsenborden
MPN 920-004553
920-005704
EAN / UPC 5099206039032
5099206046108

Toetsenbord, Mechanisch toetsenbord

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard reviews door Hardware.Info 2 reviews


11 mechanische gaming-toetsenborden vergelijkingstest

16 augustus 2014 - 05:59

Als je op zoek bent naar een toetsenbord, heb je een duizelingwekkend aantal keuzes. Een van de eerste beslissingen die je moet nemen, is of je voor een mechanisch toetsenbord gaat of niet. Is dat het geval, lees dan vooral verder, want wij hebben 11...

Logitech G710+ Gaming Keyboard review

13 november 2012 - 15:00

Logitech is zeker geen onbekende op het gebied van gaming toetsenborden. De G15 uit 2005 is inmiddels een klassieker geworden. Met de G710+ is nu het eerste mechanische exemplaar uitgebracht.

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard video's door Hardware.Info 1 video


Special over mechanische keyboards

18 april 2014

Keyboards met mechanische switches onder elke toets zijn weer in opkomst. Waar normale keyboards gebruikmaken van rubberen dome-schakelaars hebben mechanische toetsenborden échte drukschakelaars, waarbij bovendien gekozen kan worden in varianten met...

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 19 items


Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard Review 01-04-2013
Logitech unveil their first mechanical gaming keyboard, the G710+ Mechanical Gaming Keyboard 10-10-2012
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard 22-10-2012
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard Review 17-10-2012
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard 22-03-2013
Logitech Delivers G710+ Mechanical Gaming Keyboard 10-10-2012
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard 29-11-2012
Logitech unveils G710+ mechanical keyboard for gaming 09-10-2012
Logitech unveils G710+ Mechanical Gaming Keyboard 10-10-2012
Logitech Introduces G710+ Mechanical Gaming Keyboard 09-10-2012
Logitech Unveils New Peripherals Including G710+ Mechanical Gaming Keyboard 10-10-2012
Logitech announces the new mechanical G710+ gaming keyboard 09-10-2012
Logitech unleashes its first mechanical gaming keyboard, the G710+ 09-10-2012
Logitech Launches G710+ Mechanical Gaming Keyboard 09-10-2012
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard Review @ NikKTech 02-01-2013
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard Announced At $150 09-10-2012
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard Review 28-01-2013
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard clickity-clacks into the limelight 09-10-2012
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard @ Benchmark Reviews 28-11-2012
*