Scythe Katana 4

Merk Scythe
Productnaam Katana 4
Productgroep CPU-koelers
MPN SCKTN-4000
KATANA4
EAN / UPC 4571225049816
4014619126040
Alle cpu-koelers

Socket 1150/1151/1155/1156, Socket 2011/2066, Socket AM4, 473 gram

Scythe Katana 4 reviews door Hardware.Info 4 reviews


De beste processorkoelers: 49 CPU-luchtkoelers getest

11 januari 2018 - 05:59

Welke processorkoeler is de beste? Het aanbod is overweldigend, maar Hardware.Info to the rescue: we testten niet minder dan 48 verschillende CPU-koelers op een gestandaardiseerde en zeer betrouwbare methode.

Deze CPU-koelers zijn geschikt voor socket AM4

1 maart 2017 - 13:00

Door de gewijzigde montage op het moederbord, zijn lang niet alle koelers geschikt voor socket AM4. Wij zetten op een rijtje welke koelers wél werken en hoe je je eigen koeler kunt upgraden.

CPU-koeler review: 22 nieuwe modellen getest

4 juli 2016 - 08:38

Sinds onze vorige CPU-koeler vergelijkingstest zijn er aardig wat nieuwe modellen uitgekomen, die we uiteraard willen vergelijken met de uitstekende koelers uit onze vorige tests. Dat doen we in deze review.

Scythe Ashura / Katana 4 CPU-koelers review

26 april 2013 - 15:00

Scythe stuurde ons twee CPU-koelers die we nog niet getest hebben: de gloednieuwe Ashura, die sinds eind maart verkrijgbaar is, en de Katana 4, die al ongeveer een jaar op de markt is, maar we niet eerder onder handen hebben genomen. Beide koelers he...

Scythe Katana 4 gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Scythe Katana 4 geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Scythe Katana 4 nieuws 1 nieuwsbericht


Vierde telg Katana processorkoeler van Scythe

19 april 2012 - 11:46

De Scythe Katana 4 processorkoeler was al even tijdens de CeBIT te zien maar zou één dezer dagen dan eindelijk in de winkels komen te liggen. De koeler is alweer de vierde telg van de Katana en is zoals gebruikelijk vrij compact en licht gehouden. De...

Extern nieuws 20 items


Scythe Katana 4 23-07-2012
scythe Katana 4 23-02-2012
Scythe Katana 4 Review 12-02-2014
Scythe präsentiert Katana 4 19-04-2012
Scythe Katana 4 CPU cooler 23-02-2012
Scythe präsentiert den Katana 4 auf der CeBIT 23-02-2012
Scythe to introduce Katana 4 at CeBit 2012 23-02-2012
Scythe kündigt CPU-Kühler Katana 4 an 22-02-2012
Scythe Katana 4 mit Sockel-2011-Unterstützung 06-03-2012
Scythe introduceert Katana 4-koeler 19-04-2012
Scythe present Katana 4 CPU cooler 19-04-2012
Scythe Introducing Katana 4 at CeBIT 2012 Fair 23-02-2012
Katana 4 CPU-Kühler von Scythe offiziell vorgestellt 19-04-2012
Scythe Katana 4 CPU Cooler Review 12-02-2014
(PR) Scythe Presenting New Katana 4 CPU Cooler 18-04-2012
CPU-Kühler: Scythe Katana 4 ab sofort erhältlich 19-04-2012
(PR) Scythe Introducing Katana 4 at CeBIT 2012 Fair 22-02-2012
Cebit 2012: Scythe stellt Katana 4-CPU-Kühler und Audioverstärker vor 22-02-2012
Scythe Presenting New Katana 4 CPU Cooler 19-04-2012
Scythe Katana 4, HTC Sensation XE, Sapphire Radeon HD 7770 Vapor-X und mehr: PC-Games-Hardware-Webwatch 29-07-2012
*