1. Welkom op het Hardware.Info Forum

    Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account. Veel plezier op het Hardware.Info Forum!

    Notificatie sluiten

Zijn deze computer onderdelen competable met elkaar?

Discussie in 'Systemen en (thuis)servers' gestart door Lennart van Olffen, 12 nov 2018.

  1. Etxalar

    Etxalar Senior Member

    Sinds:
    11 mrt 2018
    Berichten:
    1.240
  2. Lennart van Olffen

    Lennart van Olffen Member

    Sinds:
    10 mei 2017
    Berichten:
    28
    Oke doe ik die
     
  3. Lennart van Olffen

    Lennart van Olffen Member

    Sinds:
    10 mei 2017
    Berichten:
    28
    Oke dan doe ik die
     
  4. Lennart van Olffen

    Lennart van Olffen Member

    Sinds:
    10 mei 2017
    Berichten:
    28
    Pas de Hyperx predator dus op de aorus b450 elite ?
     
  5. division

    division Senior Member

    Sinds:
    22 okt 2017
    Berichten:
    1.896
    Kingston hyper x predator ja ;)
     
  6. Lennart van Olffen

    Lennart van Olffen Member

    Sinds:
    10 mei 2017
    Berichten:
    28
    Weet iemand of megekko een betrouwbare winkel is ?
     
  7. Themeanmachine

    Themeanmachine Senior Member

    Sinds:
    31 mrt 2002
    Berichten:
    210
    Ik hoop het wel. Heb er net een 9900K boxed besteld.
     
  8. Manyuken

    Manyuken Senior Member

    Sinds:
    20 feb 2013
    Berichten:
    1.511
    Megekko is een prima webshop! ;)
     
  9. WhiteSnake

    WhiteSnake Senior Member

    Sinds:
    30 apr 2008
    Berichten:
    6.279
    Edit/Bewerk je post als je bijna gelijk weer iets wilt toevoegen of aanpassen, heeft geen zin om 3 post achter elkaar te maken, maakt het niet duidelijker.


    Edit: Vergeet niet dat je ook nog Windows 10 64 bit (NL) er bij moet kopen.
     
  10. nutty

    nutty Senior Member

    Sinds:
    10 okt 2009
    Berichten:
    2.836
    Bijna gelijk?
    Er zitten dagen tussen!
     
  11. Lennart van Olffen

    Lennart van Olffen Member

    Sinds:
    10 mei 2017
    Berichten:
    28
    Ik heb al een retail Windows op mijn oude pc staan
     
  12. Lennart van Olffen

    Lennart van Olffen Member

    Sinds:
    10 mei 2017
    Berichten:
    28
    Dan kan ik gewoon de license overdragen toch
     
  13. WhiteSnake

    WhiteSnake Senior Member

    Sinds:
    30 apr 2008
    Berichten:
    6.279
    Retail of OEM die je gekocht hebt? Ik weet niet of je Retail over kunt zetten op een compleet nieuw systeem, bij OEM niet.
     
  14. philpend

    philpend Senior Member

    Sinds:
    8 apr 2014
    Berichten:
    4.503
    Het verschil tussen retail en oem is juist dat je de retail mee kunt nemen naar een nieuw systeem. Kijk wel op de microsoft site hoe je dat precies moet doen (volgens mij eerst afmelden bij je huidige computer) anders gaat windows toch nog dwarsliggen omdat ze denken dat je de licentie op twee computers tegelijkertijd probeert te gebruiken.
     
  15. Forum m8

    Forum m8 Senior Member

    Sinds:
    30 jan 2006
    Berichten:
    11.375
    Kunnen en mogen zijn twee dingen. Werken doet het allebei wel, desnoods met belletje naar de activatielijn.

    Oh?
     
  16. philpend

    philpend Senior Member

    Sinds:
    8 apr 2014
    Berichten:
    4.503
    Yep, had ik laatst zelf, moest bellen naar de activatielijn. Na het beantwoorden van de vraag op hoeveel systemen ik de software had geinstalleerd werd hij vrijgegeven. Wel door middel van een code van zo’n 30 cijfers/letters die je niet kon knippen-plakken....
     
  17. nutty

    nutty Senior Member

    Sinds:
    10 okt 2009
    Berichten:
    2.836
    Ga naar je MS account en deactiveer de licentie op de oude pc,daarna kun je de licentie op de nieuwe pc gebruiken.
    Oem of retail verschil zoals vroeger is er niet meer.
     
  18. WhiteSnake

    WhiteSnake Senior Member

    Sinds:
    30 apr 2008
    Berichten:
    6.279
    Dat zou mooi zijn, want ik heb een oud bakje wat in me slaapkamer staat, kan nog net Ziggo Go er op draaien met moeite en wou hem eigenlijk wel vervangen voor iets kleiners en goedkoops, als ik dan me Windows 10 licentie kan over zetten op het nieuwe systeem zou dat weer aardig wat geld schelen op de build.
     
  19. Manyuken

    Manyuken Senior Member

    Sinds:
    20 feb 2013
    Berichten:
    1.511
    Windows 10 pro licentie is online al voor €10-15 te koop...
     
  20. Forum m8

    Forum m8 Senior Member

    Sinds:
    30 jan 2006
    Berichten:
    11.375
    Al dat gedoe met Microsoft nog meer van je gegevens geven. Ik log nooit in, ik installeer Windows en als ik ene nieuwe PC koop... installeer ik daar weer met dezelfde code. Eens in de drie keer ofzo moet je Microsoft bellen en niet stotteren aan de lijn. Klaar.