1. Welkom op het Hardware.Info Forum

    Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account. Veel plezier op het Hardware.Info Forum!

    Notificatie sluiten

Videokaart kapot en nu?

Discussie in 'Systemen en (thuis)servers' gestart door sanderw22, 18 nov 2018.

  1. Manyuken

    Manyuken Senior Member

    Sinds:
    20 feb 2013
    Berichten:
    1.538
    Wellicht wel, laten we even aan de TS over ;)
     
  2. sanderw22

    sanderw22 Senior Member

    Sinds:
    26 dec 2009
    Berichten:
    85
    Top man!! Met dit systeem kan ik dus moeiteloos mijn ding doen?

    Sowieso bekabeld hoor!

    Kan ik voor mijn huidige onderdelen nog wat geld vangen dan?
     
  3. Hermano Conejo

    Hermano Conejo Senior Member

    Sinds:
    14 mei 2012
    Berichten:
    1.012
    Omdat je deze behuizing al hebt heb je geen nieuwe erbij nodig, lijkt mij. Zeer goede kast!

    Hm, verder een futiele aanvulling van mij, zie ik nu. Jemig! :rolleyes:
     
    Laatst bewerkt: 20 nov 2018
  4. nutty

    nutty Senior Member

    Sinds:
    10 okt 2009
    Berichten:
    2.846
    @Manyken
    Waarom beveel je de Patriot aan,terwijl deze duurder is dan de HyperX?
    En belangrijker,als je alleen de igp gaat gebruiken is het slim om voor twee repen te gaan,dat geeft een behoorlijk winst tov 1 reep.
    Dus dat wordt dan 2 maal 4GB
    En de voeding..Een System Power 9-400 is een prima voeding voor dit systeem
    Alleen al met je keuze van de voeding en de geheugenreep betaald de TS 40 Euro meer dan nodig.
     
  5. Manyuken

    Manyuken Senior Member

    Sinds:
    20 feb 2013
    Berichten:
    1.538
    Het geheugen wat ik heb geselecteerd is een kit van 2 ;)
    Daarbij zie ik alleen maar dat het HyperX geheugen minimaal 80 euro kost en gemiddeld tegen de 90 euro.
    Dus die is ook niet goedkoper. Omtrent de voeding, ja daar kan je nog een 10tje ong goedkoper uit zijn door een 400 watt te nemen. Mocht de TS daar en tegen in de toekomst een losse GPU er bij willen plaatsen kan het wellicht iets te krap worden ;)