1. Welkom op het Hardware.Info Forum

    Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account. Veel plezier op het Hardware.Info Forum!

    Notificatie sluiten

Interrupts van het systeem

Discussie in 'Desktop besturingssystemen' gestart door D0m1nat0r1, 16 sep 2010.

  1. D0m1nat0r1

    D0m1nat0r1 Senior Member

    Sinds:
    18 feb 2009
    Berichten:
    237
    Hallo

    Mijn Cpu is constant 30 procent ongveer
    Nu ging bij taakbeheer in mijn broncontrole kijken en toen kwam dit de heletijd naar voren INTERRUPTS VAN HET SYSTEEM.
    Ik kan er dan alleen op klikken en dan verwijst hij mij door naar google.
    Maar ik kan nergens een echte oplossing vinden.
    kan iemand mij helpen met dit probleem
    PS systeem is niet overgeclockt, alles in de bios (zowat ) op Default

    Alvast bedankt
     
  2. Renegade666

    Renegade666 Senior Member

    Sinds:
    6 dec 2006
    Berichten:
    2.146
  3. D0m1nat0r1

    D0m1nat0r1 Senior Member

    Sinds:
    18 feb 2009
    Berichten:
    237
    nee alleen een bios update gedaan , ben nu ook bezig met windows 7 opnieuw te instaleren maar het heeft niks uitgemaakt Klote dus
    maar bedankt zal het zo ff proberen
     
  4. D0m1nat0r1

    D0m1nat0r1 Senior Member

    Sinds:
    18 feb 2009
    Berichten:
    237
    Heb je proggrama even geprobeert en daar komt hardware Interrupts weer naar voren. ik kan het proces niet killen
    vaag ik kan gewoon stress testen en gamen zonder een vastloper..
     
  5. Renegade666

    Renegade666 Senior Member

    Sinds:
    6 dec 2006
    Berichten:
    2.146
    het probleem heb ik als ik mijn Bluray Speler aansluit via een bepaalde sata poort. als hij niet is aangesloten, dan is het probleem ook weg.

    En wat is de reden voor de bios update? want anders kun je hem misshien even terug flashen!
     
  6. D0m1nat0r1

    D0m1nat0r1 Senior Member

    Sinds:
    18 feb 2009
    Berichten:
    237
    naja de reden was dat bij sommige games ik vet framdrops had (in het begin) maar dat is nu over..
    Heb nu mijn hyperthreading uit gezet en het is nu over .
    Krijg alleen wel nog in de bron controle te zien :incurpt systeem.
    Ik wacht gewoon tot er weer een nieuwe bios update is
    of iemand anders moet iets weten waardoor het echt over is
    maar toch bedankt Renegade666
    Nog een vraagje Hyperthreading in games kan vaak toch ook slecht zijn?? Hopelijk wel:p mijn PC moet in top vorm zijn voor F1 2010
     
    Laatst bewerkt: 19 sep 2010
  7. Renegade666

    Renegade666 Senior Member

    Sinds:
    6 dec 2006
    Berichten:
    2.146
    hangt een beetje van de game af hoe goed die is met mutlicore/hypertreating. als de fps te laag is, kun je hem altijd weer aan doen.

    mar soms is HT inderdaad wat minder, maar niet altijd.