1. Welkom op het Hardware.Info Forum

    Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account. Veel plezier op het Hardware.Info Forum!

    Notificatie sluiten

AM3 890FX moederbord gezocht..

Discussie in 'Te Koop Gevraagd' gestart door Dabomb, 12 jul 2017.

  1. Dabomb

    Dabomb Senior Member

    Sinds:
    9 jul 2012
    Berichten:
    1.038
    Ik zoek een of meerdere 890FX moederborden.

    -Floppy aansluiting op het bord
    -Sata 600

    Zoals asrock 890FX extreme 4 en 5.
     
  2. Black Eagle

    Black Eagle Senior Member

    Sinds:
    6 aug 2006
    Berichten:
    445
    Waarom specifiek een 890FX?(slecht verkrijgbaar)
    Je hebt ook de 900 serie?(beter verkrijgbaar)
     
  3. Comp User

    Comp User Senior Member

    Sinds:
    10 aug 2014
    Berichten:
    116
    Waarschijnlijk hiervoor;


    Ik heb zelf begin van het jaar een Gigabyte 990FX Gaming besteld voor mijn Phenom II X6 1090T, bij de oude (890FX) resette het bios zichzelf steeds bij het opstarten.

    Het enige nadeel / probleem dat ik met dit bord ervaar is dat ik moest kiezen tussen;

    Of USB 2.0 en (killer) netwerk Of USB 3.0 / 3.1

    Ik ben er nog steeds niet achter wat de oorzaak is,maar aangezien ik 4x USB 3.0 op mijn behuizing en 1x USB 3.0 op mijn kaartlezer heb is voor mij de keuze snel gemaakt (Intel CT) en heb ik het zo gelaten.
     
  4. WhiteSnake

    WhiteSnake Senior Member

    Sinds:
    30 apr 2008
    Berichten:
    5.782
    Ik weet geen 990FX met ouderwetse ATA en/of Floppy aansluitingen, maar daar is vast wel een insteek kaartje of interne USB adapter voor te krijgen
     
  5. Forum m8

    Forum m8 Senior Member

    Sinds:
    30 jan 2006
    Berichten:
    6.530
    Omdat er daar wel wat van zijn met FDD connector.

    Zoals Gigabyte 890FXA-UD5
     
  6. Dabomb

    Dabomb Senior Member

    Sinds:
    9 jul 2012
    Berichten:
    1.038
    Nee dat moet op het moederbord zitten.. Een controller op het moederbord werkt anders dan een USB variant.