Smartphone reviews

Alle categorieën


Lees alle 200 smartphones reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Huawei Y7 Grey en de HTC U11 64GB Blue (dual sim). Weet je na het lezen van een review nog niet welke smartphone bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 4.300 smartphones en koop vervolgens een smartphone bij één van de 216 webshops.

Hardware.Info smartphone reviews


1 t/m 10 van 200 resultaten

Huawei Y7 review: instap krachtpatser

22 september 2017 - 05:59

Huawei voegt met de Y7 een nieuwe telg toe aan haar expanderende assortiment smartphones. De Y-serie bevat toestellen uit het instapsegment en wij bekeken welke concessies de Chinese gigant moest doen en wat je echt krijgt voor je euro's.

HTC U11 review: nieuwe ronde, nieuwe kansen

2 augustus 2017 - 05:59

Het nieuwste lid van de U-familie van HTC, de U11, moet minstens de positie van de Taiwanese fabrikant op de smartphonemarkt consolideren. De U11 heeft dan ook een passende uitrusting én een veelbelovende, nagelnieuwe techniek aan boord.

Sony Xperia XZ Premium review: vlaggenschip op oorlogssterkte

26 juli 2017 - 05:59

Sony's nieuwste paradepaardje, de Xperia XZ Premium is inmiddels gelanceerd. Een high-end toestel met opvallende kenmerken, waaronder opnemen in super slow motion en een 4K hdr scherm. Wij zochten uit of je naar de winkel moet rennen.

Sony Xperia XZs review: een waterdicht verhaal?

26 juni 2017 - 00:00

Een van de laatste aanwinsten van de Xperia-familie is de Sony Xperia XZs. De Japanse fabrikant vestigt vooral de aandacht op de camera met slow motion functie, slim batterijbeheer en de waterbestendigheid. Onze bevindingen lees je hier.

Acer Liquid Z6 en Z6E review: bodemprijzen in het budgetsement

17 juni 2017 - 05:59

Acer is een van de fabrikanten die stug blijven volhouden om een plek op de smartphonemarkt te behouden. Deze keer bespreken we twee telgen uit de Liquid Z-serie, de Z6 en de Z6E, die aanvankelijk vooral opvallen vanwege hun scherpe prijs.

Asus Zenfone 3 review: toevoeging of toegevoegde waarde

11 juni 2017 - 05:59

ASUS kennen we allemaal van videokaarten, monitoren en laptops, maar ze maken ook smartphones. Sinds kort levert het Taiwanese bedrijf deze ook in ons land. Een van die telefoons is de Zenfone 3, die we bespreken in deze review.

Acer Liquid Z6 Plus review: veelbelovende accu en royaal geheugen

30 mei 2017 - 05:59

De overwegend scherp geprijsde smartphones van Acer zijn verdeeld over meerdere series en in deze review bespreken we het toptoestel van Acer's Liquid Z serie, de Z6 Plus. Of Acer een vuist maakt op de smartphone markt lees je hieronder.

Lenovo Phab 2 Pro review: de eerste smartphone met Tango

19 mei 2017 - 05:59

De Lenovo Phab 2 Pro is in meerdere opzichten een opvallend toestel. Groot van stuk, curved van vorm en de eerste Tango telefoon op de consumentenmarkt. Of deze phablet de hoge verwachtingen weet waar te maken lees je in deze review.

HTC U 11 preview: het nieuwe toptoestel van HTC

16 mei 2017 - 08:59

HTC voegt een nieuw toestel toe aan de U-serie, de HTC U 11 moet het toptoestel van de serie worden. Wij mochten ergens in Amsterdam het toestel alvast even vasthouden en onze bevindingen lees je in deze preview.

Lenovo P2 review: beest van een accu

6 mei 2017 - 05:59

Aan het einde van 2016 lanceerde Lenovo onder haar eigen naam een nieuwe smartphone op de Nederlandse markt. De P2 heeft op papier een aantal interessante features. Of Lenovo de verwachtingen met de P2 weet waar te maken lees je in deze review.

1 t/m 10 van 200 resultaten

Smartphone gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 116 resultaten

LG G6 32GB Platinum 8 sterren

Review door Niels van der Waa op 5 september 2017

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
een mooie praktische telefoon zonder te veel poes pas, for the people made by lg. mooie foto's en gebruiksvriendelijk. de fouten van de vorigen g's opgelost en de look ge update. simpel en toch behulpzaam. dat zijn de woorden die ik op dit moment heb voor de LG-G6

Xiaomi Redmi Note 4 32GB Gold 9 sterren

Review door royalt op 5 september 2017

Het betreft wel Xiaomi Redmi Note 4 global version (met band 20) en Qualcom. Ik bezit deze gsm nu voor 3 weken ongeveer. Momenteel ben ik erg tevreden met het gsm en zeker voor het geld dat ik betaalde (160€)! Je kan meer info vinden in uitgebreid review.

Samsung Galaxy S8 64GB Grey 9 sterren

Review door EOSfoto op 25 augustus 2017

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De Samsung S8 is (samen met de S8+ en de Note 8) het eerste toestel met nieuwe schermverhoudingen (18,5:9). De kwaliteit van het curved beeldscherm is echt uitmuntend en is de norm in "smartphoneland". De 3,5 mm audioaansluiting, goede accuduur, een goed design en prima...

Huawei Nova Grey 8 sterren

Review door Snuorb Ovi op 17 augustus 2017

Cyrus CS24 16GB Black (dual sim) 8 sterren

Review door iamiiad op 14 augustus 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Motorola Moto G5 Plus Grey 9 sterren

Review door Princess Allyson op 31 juli 2017

2 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Na jaren lang met plezier een BlackBerry Passport te hebben gebruiken kan ik er dan uiteindelijk niet omheen, Gmaps, YouTube, Pinterest, Duolingo zijn nog maar enkele apps die ik helaas moet missen op de BB. Uiteraard is er natuurlijk de optie om Google Play Services te...

OnePlus One 64GB Black 9 sterren

Review door Speedyderat op 14 juli 2017

0 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Topreview! Kodak Ektra 6 sterren

Review door Foritain op 11 juli 2017

9 van de 9 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Met de Ektra zet Kodak, of eigenlijk Bullitt Group die de naamlicenties heeft verworven, een aparte en opvallende telefoon op de markt met een grote focus op fotografie. Maar kan hij als telefoon of als camera op tegen de grote namen van vandaag? Die vraag probeert user...

Sony Xperia XA1 Ultra 32GB Black 9 sterren

Review door Pansek op 12 juni 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Topreview! Wileyfox Swift 2 X Gold 8 sterren

Review door Foritain op 12 juni 2017

13 van de 13 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Hardware.info lezer Foritain legde zijn Samsung Galaxy S7 even aan de kant en ging op pad met een 239 euro kostende Wileyfox Swift 2 X. Het resultaat, naast een flinke berg beeldmateriaal en een paar duizend woorden: één best tevreden geek. Lees de hele ervaring hier.

1 t/m 10 van 116 resultaten
*