Smartphone reviews

Alle categorieën


Lees alle 206 smartphones reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Apple iPhone X 64GB Silver en de Apple iPhone X 256GB Silver. Weet je na het lezen van een review nog niet welke smartphone bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 4.444 smartphones en koop vervolgens een smartphone bij één van de 207 webshops.

Hardware.Info smartphone reviews


1 t/m 10 van 206 resultaten

Apple iPhone X: het begin van een nieuw tijdperk

17 november 2017 - 05:59

Waar de iPhone 8 en 8 Plus de vervolmaking waren van het concept waarmee Apple de smartphonemarkt veroverde, moet de iPhone X het begin zijn van een serie die breekt met het verleden. Niet een volgend hoofdstuk, maar een nieuw boek.

Google Pixel 2 review: van besturing naar creatie

15 november 2017 - 05:59

Google heeft zich als uitgever van Android op het gebied van besturing van mobile devices meer dan bewezen. Maar kan de internetgigant ook een succesvol vervolg geven aan de eigen ontwikkelde smartphone? Wij bekeken de Google Pixel 2.

iPhone 8 en 8 Plus review: einde van een tijdperk

7 november 2017 - 05:59

Zoals we gewend zijn van Apple introduceert het bedrijf ook in 2017 een nieuwe reeks. Deze nieuwe generatie bestaat uit de iPhone 8 en 8 Plus, die de vervolmaking moeten zijn van het ontwerp waarmee Apple de smartphonemarkt ooit betrad.

HTC U11 Life en U11+ preview: de aanval is de beste verdediging

2 november 2017 - 18:00

Na de niet geheel vlekkeloze start met de Play en de Ultra en een hoopvol vervolg met de U11, kondigde HTC vandaag twee nieuwe toestellen in haar U-serie aan: de U11 Life en de U11+. Wij mochten de toestellen al even vasthouden.

Huawei Mate 10 Pro preview: AI is hier

16 oktober 2017 - 15:00

Het nieuwste paradepaardje van Huawei is de Mate 10 Pro die vanaf 23 november 2017 te koop zal zijn. Dit is het eerste toestel met de nieuwe Kirin 970 SoC met een NPU voor AI-taken. Wij kregen in Londen alvast een voorproefje te zien.

Samsung Galaxy Note 8 review: premium voor een pen

6 oktober 2017 - 08:59

Samsung introduceerde onlangs de Galaxy Note 8 als nieuw high-end toestel náást de Galaxy S8 en S8+. Kan de nieuwe Note het fiasco van zijn voorganger doen vergeten?

Huawei Y7 review: instap krachtpatser

22 september 2017 - 05:59

Huawei voegt met de Y7 een nieuwe telg toe aan haar expanderende assortiment smartphones. De Y-serie bevat toestellen uit het instapsegment en wij bekeken welke concessies de Chinese gigant moest doen en wat je echt krijgt voor je euro's.

HTC U11 review: nieuwe ronde, nieuwe kansen

2 augustus 2017 - 05:59

Het nieuwste lid van de U-familie van HTC, de U11, moet minstens de positie van de Taiwanese fabrikant op de smartphonemarkt consolideren. De U11 heeft dan ook een passende uitrusting én een veelbelovende, nagelnieuwe techniek aan boord.

Sony Xperia XZ Premium review: vlaggenschip op oorlogssterkte

26 juli 2017 - 05:59

Sony's nieuwste paradepaardje, de Xperia XZ Premium is inmiddels gelanceerd. Een high-end toestel met opvallende kenmerken, waaronder opnemen in super slow motion en een 4K hdr scherm. Wij zochten uit of je naar de winkel moet rennen.

Sony Xperia XZs review: een waterdicht verhaal?

26 juni 2017 - 00:00

Een van de laatste aanwinsten van de Xperia-familie is de Sony Xperia XZs. De Japanse fabrikant vestigt vooral de aandacht op de camera met slow motion functie, slim batterijbeheer en de waterbestendigheid. Onze bevindingen lees je hier.

1 t/m 10 van 206 resultaten

Smartphone gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 119 resultaten

Topreview! Cat S41 32GB Black 7 sterren

Review door kiswum op 1 november 2017

5 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Kiswum ging aan de slag met de Cat S41. Deze stevige smartphone is niet alleen geschikt voor bouwvakkers, maar voor iedereen die zijn/haar telefoon weleens laat vallen. De camera valt tegen en er is geen vingerafdrukscanner aanwezig. De software is kaal en mede daardoor...

Huawei P10 64GB Black 8 sterren

Review door Foritain op 11 oktober 2017

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Na een klein testpanel feestje op wat inmiddels het gezamelijke kantoor van Hardware.info en Tweakers.net is ging HWI lezer Foritain met nieuwe Huawei P10 smartphone naar huis om te reviewen, en vermoedelijk bij Mw Foritain in te leveren. Benieuwd of Huawei de Samsung S...

LG G6 32GB Platinum 8 sterren

Review door Niels van der Waa op 5 september 2017

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
een mooie praktische telefoon zonder te veel poes pas, for the people made by lg. mooie foto's en gebruiksvriendelijk. de fouten van de vorigen g's opgelost en de look ge update. simpel en toch behulpzaam. dat zijn de woorden die ik op dit moment heb voor de LG-G6

Xiaomi Redmi Note 4 32GB Gold 9 sterren

Review door royalt op 5 september 2017

Het betreft wel Xiaomi Redmi Note 4 global version (met band 20) en Qualcom. Ik bezit deze gsm nu voor 3 weken ongeveer. Momenteel ben ik erg tevreden met het gsm en zeker voor het geld dat ik betaalde (160€)! Je kan meer info vinden in uitgebreid review.

Samsung Galaxy S8 64GB Grey 9 sterren

Review door EOSfoto op 25 augustus 2017

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De Samsung S8 is (samen met de S8+ en de Note 8) het eerste toestel met nieuwe schermverhoudingen (18,5:9). De kwaliteit van het curved beeldscherm is echt uitmuntend en is de norm in "smartphoneland". De 3,5 mm audioaansluiting, goede accuduur, een goed design en prima...

Huawei Nova Grey 8 sterren

Review door Snuorb Ovi op 17 augustus 2017

Cyrus CS24 16GB Black (dual sim) 8 sterren

Review door iamiiad op 14 augustus 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Motorola Moto G5 Plus Grey 9 sterren

Review door Princess Allyson op 31 juli 2017

2 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Na jaren lang met plezier een BlackBerry Passport te hebben gebruiken kan ik er dan uiteindelijk niet omheen, Gmaps, YouTube, Pinterest, Duolingo zijn nog maar enkele apps die ik helaas moet missen op de BB. Uiteraard is er natuurlijk de optie om Google Play Services te...

OnePlus One 64GB Black 9 sterren

Review door Speedyderat op 14 juli 2017

0 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 119 resultaten
*