Behuizing reviews

Alle categorieën


Lees alle 219 behuizingen reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Cooler Master MasterBox Lite 5 en de Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB Window Black. Weet je na het lezen van een review nog niet welke behuizing bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 5.497 behuizingen en koop vervolgens een behuizing bij één van de 207 webshops.

Hardware.Info behuizing reviews


1 t/m 10 van 219 resultaten

Cooler Master Masterbox 5 Lite (RGB) review: voordelig met én zonder bling

18 november 2017 - 05:59

Cooler Master's nieuwe Masterbox Lite 5 behuizingen beloven veel kast te leveren voor weinig geld. Wij zochten uit of de Masterbox 5 Lite behuizingen écht zo goed zijn als ze op papier lijken.

Be Quiet Dark Base 700 review: midi-tower met grote aspiraties

14 november 2017 - 13:22

Dark Base 700 behoudt het kenmerkende uiterlijk en de belangrijkste eigenschappen de grotere Dark Base 900 modellen, maar verpakte ze nu in een midi-tower.

Gigabyte Aorus GB-AC300W review: vr-kast met bling

3 november 2017 - 09:00

Gigabyte's nieuwe Aorus GB-AC300W is een compacte atx miditower met rgb-accentverlichting en voldoende inbouwruimte voor ventilatoren en/of radiators, verwijderbare stoffilters en een front hdmi-uitgang voor vr-toepassingen.

Cooler Master MasterCase H500P: HAF is back!

10 oktober 2017 - 14:00

Ouderwets wordt weer nieuwerwets bij Cooler Master! Waar eerder al de Cosmos-serie nieuw leven werd ingeblazen, is het vandaag de beurt aan de HAF-serie, waar de MasterCase H500P die we hier bespreken zijn roots heeft.

Cooler Master Cosmos C700P review: Groot(s) en veelzijdig

28 september 2017 - 15:18

Vandaag introduceert Cooler Master echter de compleet nieuwe Cosmos C700P. Een high-end behuzing die weliswaar duidelijk familie is van zijn illustere voorgangers, maar tegelijkertijd weer helemaal bij de tijd is.

Phanteks Eclipse P300 review: goed(e) koop?!

27 september 2017 - 15:27

Een complete behuizing, voorzien van een metalen voorkantl, tempered glass zijpaneel en RGB controller en leds voor maar 60 euro? Jawel, dat is nu mogelijk met de Phanteks Eclipse P300.

Antec P8 review: tempered glass voor zeven tientjes

15 september 2017 - 05:59

Wil je een een behuizing met een volledige glazen zijpaneel, dan hoef je daar tegenwoordig niet diep meer voor in de buidel te tasten. Een goed voorbeeld daarvan is de nieuwe Antec P8, een miditower van 72 euro.

Fractal Design Meshify C Tempered Glass review: compact koelmonster

9 augustus 2017 - 16:00

Fractal Design lanceert vandaag de Meshify C, een compacte ATX-behuizing die bedoeld is om optimale koelprestaties te bieden in combinatie met een fraai design en een behapbare prijs.

Phanteks Evolv Shift X review: huiskamerwaardig

25 juli 2017 - 12:00

Weinig kasten spraken zo tot onze verbeelding deze Computex als de Phanteks Evolv Shift X. Gelukkig valt hij zeker niet tegen, nu we hem in ons testlab aan de tand hebben kunnen voelen.

Cooler Master op Computex 2017: vernieuwing van de basis

31 mei 2017 - 17:00

Het is inmiddels een beetje traditie: Cooler Master pakt op Computex groots uit met vele nieuwe modellen in alle productcategorieën. We zetten alles voor je op een rijtje.

1 t/m 10 van 219 resultaten

Behuizing gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 605 resultaten

Be quiet! Dark Base 700 9 sterren

Review door pclinde op 20 november 2017

Gesproken over Deutsche Qualität? De be quiet! Dark Base 700 laat op alle fronten positieve elementen zien. De combinatie van veelzijdig, toekomstgericht en flexibiliteit komen uitmuntend samen. Hands-on rechtvaardigt de Dark Base 700 zijn investering.

Phanteks Enthoo Evolv ITX Window RGB LED Black/Red 7 sterren

Review door pclinde op 4 november 2017

De Phanteks Enthoo Evolv ITX is een betaalbare oplossing om te mogen genieten van het Evolv design. We zien wat besparingen aan materiaal om deze vriendelijkere prijs te realiseren. Veel ruimte, veel inbouwmogelijkheden wat gelijk staat aan de ervaring met een ATX behui...

Topreview! Cooler Master MasterCase H500P 8 sterren

Review door Foritain op 24 oktober 2017

7 van de 7 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De Cooler Master MasterCase H500P kwam zeker niet zonder kleerscheuren de review van Hardware.info door, maar wat mag je op tafel verwachten als je de twee 200mm RGB ventilatoren in het zicht onweerstaanbaar vindt? Lees hier wat Team Foritain ervan heeft gemaakt.

Topreview! Thermaltake Core P3 Snow Edition Window White 9 sterren

Review door Foritain op 23 oktober 2017

6 van de 6 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Technisch gezien is de Thermaltake Core P3 een behuizing, of een testbench, maar het is bovenal een attractie om je eigen build goed mee te showen. Foritain deed weer eens zijn uitereste best om ieder z'n #pcmr hart weer te voeden met enthousiasme en vooral weer heel ve...

Phanteks Enthoo Evolv Shift ITX Window Anthracite 8 sterren

Review door Impulz op 29 september 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

NZXT Source S340 White/Purple 9 sterren

Review door Foritain op 27 september 2017

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
In deze review bespreek ik twee producten, de bovenstaande samenvatting is van toepassing op het in de prijsvergelijker gekoppelde product. NZXT H440 & NZXT S340 White/Purple review - Inleiding - NZXT H440 - NZXT S340 - In de Praktijk - Conclusie De NZXT H440 en S...

Thermaltake Core V51 Black 9 sterren

Review door jaspergeypen op 6 september 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

NZXT Source 340 Elite Matt Black 8 sterren

Review door Niels van der Waa op 5 september 2017

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
design, rustig, glas en netjes. dit zijn mijn vier woorden voor deze kast, door het glas is dit voor mij een van de betere 90-100 euro kasten, je kan in deze kast goed bouwen en het zal zeker geen miskoop zijn. de optie om leds rond de rand te plaatsen geeft een moo...

MS-Tech LC-05B 60W 1 sterren

Review door xavierk op 21 augustus 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 605 resultaten
*