Kabel reviews

Alle categorieën


Lees alle 17 kabels reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Club 3D USB Type-C to HDMI 2.0 adapter en de Club 3D DisplayPort 1.2 to HDMI 2.0 adapter. Weet je na het lezen van een review nog niet welke kabel bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 34.696 kabels en koop vervolgens een kabel bij één van de 207 webshops.

Hardware.Info kabel reviews


1 t/m 10 van 17 resultaten

Workshop kabels sleeven: nieuw jasje voor je kabels

16 juni 2016 - 05:59

Wil je de binnenkant van je systeem mooier maken, dan kan je een ‘mouw’ kopen voor je (voedings)kabels en deze ‘sleeven’. In deze workshop leggen we uit hoe je dit doet en wat je hier precies voor nodig hebt.

Club 3D HDMI 2.0 adapters review: UHD 60Hz voor iedere PC

24 april 2016 - 05:59

Club 3D stuurde onze de eerste actieve adapters van DisplayPort naar HDMI 2.0 op, waardoor je op je televisie in 4K-resolutie kunt gamen zonder beperkingen.

Achtergrond: alles over USB 3.1, Type-C en Thunderbolt 3

14 januari 2016 - 05:59

De USB Type-C connector is flexibel en zal voor meer gebruikt worden dan alleen USB. Ook de DisplayPort en Thunderbolt interfaces stappen over op deze aansluiting. We praten je bij over deze nieuwe aansluiting.

Slechte of geen ontvangst bij Ziggo na nieuwe zenderindeling? Dit is wat je kunt doen!

28 februari 2015 - 18:00

Ziggo en UPC gaan samen en daardoor krijgen Ziggo abonnees meer zenders. Goed nieuws? Voor de meesten wel, maar sommige klanten hebben last van slechte ontvangst. Hier lees je wat je daar aan kunt doen.

USB 3.1 review: eerste ervaring met 10 Gbit/s USB op ASUS Z97-A/USB 3.1

19 februari 2015 - 15:00

USB 3.1 biedt in theorie ruim twee keer betere prestaties dan USB 3.0, terwijl de nieuwe Type-C connector het gebruiksgemak vergroot. Dankzij ASUS konden we beide nieuwe USB-technologieën testen.

Club3D SenseVision CSV-2300H en CSV-2302 4K USB-video review

28 november 2014 - 14:22

HHoe meer werkruimte, hoe meer vreugd. Daarom kijken we in dit artikel naar een paar USB-producten van Club3D die dit voor je kunnen regelen.

Startech.com USB32HDEH: USB 3.0 HDMI-adapter met extra USB-poort

27 juli 2013 - 15:00

In dit korte artikel kijken we naar de USB32HDEH oftewel de USB 3.0 to HDMI External Multi Monitor Adapter with 1-port USB hub.

Intel Thunderbolt-technologie

14 juli 2011 - 05:59

Wat begon als een indrukwekkende technologiedemo in 2009, belandde twee jaar later als nieuwe aansluiting op de MacBook Pro van Apple.

USB 3.0 update vanaf de USB Developer Conference

9 maart 2011 - 18:03

Op de SuperSpeed USB Developer Conference in Amsterdam heeft de organisatie achter de USB-standaard een update gegeven over de status van USB 3.0. Hardware.Info doet verslag.

ALDI Envivo draadloze HDMI-set review

25 februari 2011 - 11:53

Draadloos beeld en geluid versturen kan al jaren, maar digitale oplossingen waren tot nu toe erg duur. Supermarktketen Aldi brengt daar morgen verandering in, vanaf morgen verkoopt de Duitse grootgrutter de Envivo EMV-1111 draadloze HDMI zender die s...

1 t/m 10 van 17 resultaten

Kabel gebruikerservaringen


2 resultaten

HQ HQSS3458/2.5 7 sterren

Review door Kevin95 op 16 augustus 2016

1 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Inleiding Een review van een kabel, wat kan er nou over een kabel gezegd worden? Niet zo veel zou je denken, maar toch wil ik mijn bevindingen kwijt. Ik had een kabel in gebruik om mijn telefoon aan te sluiten op mijn stereo set, maar daar zit een kabelbreuk in. Daarom...

HQ HQSS3458/1.5 9 sterren

Review door Cruxis op 15 juli 2013

Als "audiophile on a budget" sluit ik mijn apparatuur goed, maar niet overdreven aan. Naar mijn mening dien je zo gauw het signaal van digitaal naar analoog gaat, het signaal zo goed mogelijk te behouden door in ieder geval niet te korten op de kwaliteit van de analoge...

2 resultaten
*