Televisie reviews

Alle categorieën


Lees alle 110 televisies reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Sony Bravia KD-55AF8 en de Sony Bravia KD-55XF9005. Weet je na het lezen van een review nog niet welke televisie bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 7.807 televisies en koop vervolgens een televisie bij één van de 199 webshops.

Hardware.Info televisie reviews


1 t/m 10 van 110 resultaten

Philips OLED 973 review: Eerste uit de klas van 2018

17 mei 2018 - 05:59

Het is zover, de eerste 2018 televisies druppelen ons testlab binnen en het was Philips TV dat ons als allereerste een nieuwe televisie kon leveren. En niet zomaar een model, want de 65OLED973 is het topmodel voor dit jaar.

LG 2018 TV preview: OLED verfijnd

12 april 2018 - 15:00

De marktleider op het gebied van oled-televisies komt ook dit jaar wederom een groot aantal oled-modellen, waarbij naast het design vooral ook de beeldverwerking een upgrade heeft gekregen.

Ultra HD TV roundup: Vijfmaal betaalbaar 49 en 55 inch

12 april 2018 - 05:59

De aankondiging van nieuwe tv's voor dit jaar betekent dat modellen van vorig jaar flink in prijs dalen. We bespreken vijf mid-range ultra hd toestellen uit modeljaar 2017, die inmiddels duidelijk goedkoper zijn geworden.

Samsung 2018 TV preview: QLED als serieuze OLED-tegenhanger

15 maart 2018 - 05:59

In het voorjaar maakt Hardware.Info traditiegetrouw een rondje langs alle televisiefabrikanten om de nieuwe televisie line-ups te bekijken. Na Philips, Panasonic en Sony bekijken we in dit artikel de nieuwe televisies van aan Samsung

Sony 2018 TV preview: doorontwikkeling LCD en nieuwe OLED

21 februari 2018 - 05:59

Nadat we eerder al op bezoek gingen bij Philips TV, toonden ook Panasonic en Sony vorige week hun nieuwe televisies aan de pers.

Panasonic 2018 TV preview

17 februari 2018 - 05:59

Dit jaar is ook bij Panasonic een jaar van evolutie, met méér oled televisies en betere lcd-modellen. Wij geven je een overzicht van wat je mag verwachten van deze fabrikant.

Philips TV 2018 line-up preview: focus op OLED

6 februari 2018 - 05:59

In dit artikel vertellen we welke nieuwe oled- en lcd-televisies je dit jaar van Philips TV mag verwachten, en leggen we uit wat de verschillen tussen alle nieuwe modellen zijn.

OLED review: TV van de toekomst?

8 november 2017 - 05:59

Sinds dit voorjaar brengen behalve LG ook Sony, Panasonic en Philips oled-televisies op de markt. Hoe verhouden deze zich tot elkaar en tot lcd-modellen? Hardware.Info dook in de wereld van oled en testte modellen van alle merken.

HDR TV update: High Dynamic Range rukt op

29 oktober 2017 - 05:59

HDR zou wel eens de belangrijkste verbetering in beeldkwaliteit kunnen zijn die we de afgelopen jaren gezien hebben. We staan weliswaar aan het begin van deze beeldrevolutie, maar de ontwikkelingen gaan snel. Tijd om de balans op te maken.

Samsung Q7F HDR TV review: QLED beter dan OLED?

19 juni 2017 - 11:08

Samsung introduceerde begin dit jaar qled, een volgens de Koreaanse fabrikant nieuwe technologie die moet wedijveren met oled, en verbeteringen moet brengen in helderheid en kijkhoek ten opzichte van de suhd-modellen van de afgelopen jaren.

1 t/m 10 van 110 resultaten

Televisie gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 48 resultaten

LG OLED65E7V 9 sterren

Review door Hennes op 27 maart 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG OLED65E6V 8 sterren

Review door daniel1981 op 17 februari 2018

5 van de 9 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Probleem netjes opgelost door LG

LG 47LY960H 9 sterren

Review door Hajar op 7 januari 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Topreview! LG 49SJ810V 4 sterren

Review door N-Power op 11 december 2017

5 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Deze TV heeft een mooie kleurweergave maar heeft veel last van banding en het Dirty Screen Effect bij beweging. Bij donkere beelden vallen ook de slechte zwartwaarden erg op omwille van het relatief lage contrast. De bewegingsscherpte is matig omwille van een slechte im...

LG OLED55C7V 10 sterren

Review door Chrisvv op 10 december 2017

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De TV gekocht bij FOKA, ter vervanging van mijn Panasonic Plasma. Eigenlijk had ik nooit een goede reden om over te stappen van plasma naar LCD. Van plasma naar Oled is een ander verhaal. Al het positieve wat over de beeldkwaliteit van Oled wordt verteld, komt naar vore...

Samsung UE50HU6900 2 sterren

Review door toonbourbon op 29 september 2017

0 van de 7 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG 55UH850V 8 sterren

Review door Johnnnyboy15nl op 20 maart 2017

1 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Samsung UE49KS8000 8 sterren

Review door Bhramm99 op 26 oktober 2016

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG 55EG910 10 sterren

Review door Van der berg op 19 juni 2016

27 van de 36 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Sinds 17 juni 2016 ben ik in het bezit van deze fantastische 55 inch OLED televisie van LG de 55EG910V Full HD editie. OLED is de nieuwste techniek en die je wilt hebben en is de toekomstig techniek. De zwartwaarde en het contrast en de kleuren zijn verbluffend, misschi...

1 t/m 10 van 48 resultaten
*