Videokaart reviews

Alle categorieën


Lees alle 298 videokaarten reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Zotac GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB en de MSI Radeon RX 580 Armor OC 8GB. Weet je na het lezen van een review nog niet welke videokaart bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 8.132 videokaarten en koop vervolgens een videokaart bij één van de 167 webshops.

Hardware.Info videokaart reviews


1 t/m 10 van 298 resultaten

Asus GeForce RTX 2080 Ti RoG Matrix 'Infinite Loop' review: de eerste videokaart met volledig geïntegreerde waterkoeling

14 april 2019 - 15:00

Luchtkoeling voor het gemak of waterkoeling voor meer overklokpotentieel, maar minder handig om te installeren? Asus wil die keuze vereenvoudigen met de RTX 2080 Ti Matrix Infinite Loop - wij konden hem als een van de eersten testen.

MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z review: als de bliksem

23 februari 2019 - 05:59

De RTX 2080 Ti is de meest high end gpu, waar fabrikanten zeer luxe modellen voor uitbrengen. De MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z is zo'n videokaart, en met zijn enorme koeler, rgb en bijzondere backplate belooft dat heel wat te worden!

ASRock Radeon RX 590 Phantom Gaming X OC review: sneller, maar ook stiller?

4 februari 2019 - 05:59

De RX 590 Phantom Gaming was te laat voor onze roundup, maar ASRock heeft genoeg vernieuwd dat we hem in deze review los bespreken. Hoe houdt de nieuwe videokaart zich staande tegenover de concurrentie én zijn voorganger?

Nvidia GeForce RTX 2060 round-up: 5x custom RTX 2060 getest

28 januari 2019 - 05:59

Begin deze maand introduceerde Nvidia zijn GeForce RTX 2060, de videokaart die alle nieuwe RTX-features en bovendien een hoger prestatieniveau binnen het bereik van de gemiddelde gamer moet brengen. Welk model kun je het beste kopen?

FreeSync op Nvidia GeForce test: eindelijk goedkoop Adaptive Sync!

18 januari 2019 - 05:59

Nvidia heeft met zijn nieuwste driverupdate eindelijk ondersteuning voor FreeSync toegevoegd. Heb je een monitor met deze feature aan je GeForce videokaart hangen, dan kun je die nu eindelijk gebruiken! Hoe het werkt lees je in dit artikel.

23x Nvidia GeForce RTX 2070, RTX 2080 & RTX 2080 Ti videokaarten roundup

30 december 2018 - 05:59

Nvidia bracht met zijn RTX-videokaarten niet alleen een nieuwe stap in prestaties en ray tracing, ook hebben de nieuwe GeForces een stevige prijs. Des te belangrijker om de juiste te kiezen: Hardware.Info testte er 23!

Inno3D GeForce RTX 2080 Ti iChill Black review: ultieme Turing

23 december 2018 - 05:59

De Inno3D iChill Black is de meest high end videokaart van Inno3D. De GeForce RTX 2080 Ti is al de allersnelste, maar kan Inno3D er met zijn iChill Black nog een schepje bovenop doen met waterkoeling en een display? Lees snel verder!

Dit zijn de beste videokaarten van dit moment - december 2018

20 december 2018 - 15:00

Hardware.Info heeft speciaal voor jou de beste videokaarten op een rijtje gezet, zodat jij meteen weet welk model je moet hebben. We hebben de videokaarten opgesplitst in een paar categorieën, zodat de perfecte kaart voor jou er ook tussen zit.

AMD Radeon Adrenalin 2019 review: dit zijn de nieuwe features van AMD's vernieuwde drivers

13 december 2018 - 15:00

AMD brengt vandaag zijn hernieuwde drivers uit met talloze nieuwe en verbeterde features voor de beste game-ervaring met je videokaart. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Radeon Software Adrenalin 2019 Edition!

1 t/m 10 van 298 resultaten

Videokaart gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 408 resultaten

MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB 10 sterren

Review door Raptorial op 2 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Asus Radeon RX 580 Dual OC 8GB 8 sterren

Review door division op 8 december 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

MSI GeForce GTX 1050 Ti Aero ITX OC V1 4GB 7 sterren

Review door Yobopan op 16 oktober 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11GB 10 sterren

Review door The_Chosen_One op 24 juni 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Asus GeForce GTX 1050 Ti Phoenix 4GB 8 sterren

Review door Morphus op 17 juni 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

MSI GeForce GTX 1060 OC 3GB 10 sterren

Review door kartboy22 op 3 juni 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
MSI GeForce GTX 1060 3GT OC grafische kaart Geheugen 3072 MB (GDDR5) Klokfrequentie 1544 MHz Boostfrequentie 1759 MHz Geheugensnelheid (effectief) 8 GHz Stream processoren 1152 1x DVI-D (waarvan 1x DVIs met HDCP, 1x DVI dual-link-kanalen), 1x HDMI Versie 2.0, 1x Displ...

1 t/m 10 van 408 resultaten
*