Videokaart reviews

Alle categorieën


Lees alle 293 videokaarten reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Nvidia GeForce RTX 2060 Founders Edition en de Gigabyte Aorus GeForce RTX 2070 Xtreme 8GB. Weet je na het lezen van een review nog niet welke videokaart bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 7.951 videokaarten en koop vervolgens een videokaart bij één van de 187 webshops.

Hardware.Info videokaart reviews


1 t/m 10 van 293 resultaten

FreeSync op Nvidia GeForce test: eindelijk goedkoop Adaptive Sync!

18 januari 2019 - 05:59

Nvidia heeft met zijn nieuwste driverupdate eindelijk ondersteuning voor FreeSync toegevoegd. Heb je een monitor met deze feature aan je GeForce videokaart hangen, dan kun je die nu eindelijk gebruiken! Hoe het werkt lees je in dit artikel.

23x Nvidia GeForce RTX 2070, RTX 2080 & RTX 2080 Ti videokaarten roundup

30 december 2018 - 05:59

Nvidia bracht met zijn RTX-videokaarten niet alleen een nieuwe stap in prestaties en ray tracing, ook hebben de nieuwe GeForces een stevige prijs. Des te belangrijker om de juiste te kiezen: Hardware.Info testte er 23!

Inno3D GeForce RTX 2080 Ti iChill Black review: ultieme Turing

23 december 2018 - 05:59

De Inno3D iChill Black is de meest high end videokaart van Inno3D. De GeForce RTX 2080 Ti is al de allersnelste, maar kan Inno3D er met zijn iChill Black nog een schepje bovenop doen met waterkoeling en een display? Lees snel verder!

Dit zijn de beste videokaarten van dit moment - december 2018

20 december 2018 - 15:00

Hardware.Info heeft speciaal voor jou de beste videokaarten op een rijtje gezet, zodat jij meteen weet welk model je moet hebben. We hebben de videokaarten opgesplitst in een paar categorieën, zodat de perfecte kaart voor jou er ook tussen zit.

AMD Radeon Adrenalin 2019 review: dit zijn de nieuwe features van AMD's vernieuwde drivers

13 december 2018 - 15:00

AMD brengt vandaag zijn hernieuwde drivers uit met talloze nieuwe en verbeterde features voor de beste game-ervaring met je videokaart. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Radeon Software Adrenalin 2019 Edition!

AMD Radeon RX 590 videokaarten review: wie heeft Polaris het beste afgesteld?

4 december 2018 - 05:59

Onlangs bracht AMD een nieuwe videokaart op basis van een bestaande chip uit: de Radeon RX 590. De partnerfabrikanten hebben op basis van deze vernieuwde Polaris-gpu custom modellen uitgebracht. Tijd om uit te zoeken welke de beste is!

EVGA GeForce RTX 2080 Ti FTW3 Ultra Gaming review

19 november 2018 - 05:59

We moesten er even op wachten, maar de eerste GeForce RTX-videokaart van EVGA heeft ons testlab nu toch eindelijk bereikt. Wat heeft de Amerikaanse fabrikant voor ons in petto deze generatie?

Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 Xtreme review: beestachtige RTX 2080

12 november 2018 - 05:59

Bij de lancering van de RTX 2080 introduceerde Gigabyte eerst diverse mainstream modellen; op de high-end Aorus Xtreme was het nog even wachten. Tot nu!

Nvidia GeForce RTX 2070 round-up: Asus vs. Gigabyte vs. MSI

5 november 2018 - 05:59

Een aantal weken geleden introduceerde Nvidia zijn GeForce RTX 2070, de eerste semi-betaalbare videokaart van de Turing-generatie. Inmiddels hebben we vijf modellen van Asus, Gigabyte en MSI getest!

Custom Nvidia RTX 2080 review: Asus Strix OC vs. Gigabyte Gaming OC

22 september 2018 - 14:00

Eerder bekeken we al enkele custom RTX 2080 Ti's, vandaag is het de beurt aan de eerste reguliere GeForce RTX 2080-videokaarten die in ons testlab werden afgeleverd. We vergelijken de modellen van Asus en Gigabyte met de Founders Edition.

1 t/m 10 van 293 resultaten

Videokaart gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 406 resultaten

MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB 10 sterren

Review door Raptorial op 2 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Asus Radeon RX 580 Dual OC 8GB 8 sterren

Review door division op 8 december 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

MSI GeForce GTX 1050 Ti Aero ITX OC V1 4GB 9 sterren

Review door Yobopan op 16 oktober 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11GB 10 sterren

Review door The_Chosen_One op 24 juni 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Asus GeForce GTX 1050 Ti Phoenix 4GB 8 sterren

Review door Morphus op 17 juni 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

MSI GeForce GTX 1060 OC 3GB 10 sterren

Review door kartboy22 op 3 juni 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
MSI GeForce GTX 1060 3GT OC grafische kaart Geheugen 3072 MB (GDDR5) Klokfrequentie 1544 MHz Boostfrequentie 1759 MHz Geheugensnelheid (effectief) 8 GHz Stream processoren 1152 1x DVI-D (waarvan 1x DVIs met HDCP, 1x DVI dual-link-kanalen), 1x HDMI Versie 2.0, 1x Displ...

MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8GB 10 sterren

Review door SortOfGrim op 25 mei 2018

Een kort en klein verslag Ik gebruik de 1080 icm een i5-4670k (zal later een i7-4790k worden) vooral voor VR (Oculus Rift). Ik zocht een stille doch krachtige kaart die zowel VR alsmede een 1080 tv kan aansturen, maar sporadisch ook moest de kaart een 1440p 144Hz scherm...

MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X Trio 9 sterren

Review door Foritain op 8 mei 2018

4 van de 4 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Foritain over de MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X Trio: "MSI voegt nog een smaakje GTX 1080 Ti toe, en dat is geen onaangenaam smaakje! Was het nodig naast de uitstekende Gaming X? Niet echt. Maar als je liever drie ventilatoren wilt, warm wordt van 1% meer-prestaties o...

1 t/m 10 van 406 resultaten
*