Headset reviews

Alle categorieën


Lees alle 66 headsets reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Kingston HyperX Cloud MIX Wired Gaming Headset en de SteelSeries Arctis Pro Wireless Headset Black. Weet je na het lezen van een review nog niet welke headset bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 11.207 headsets en koop vervolgens een headset bij één van de 179 webshops.

Hardware.Info headset reviews


1 t/m 10 van 66 resultaten

Weg met wild geraas: vijftien draadloze noise cancelling koptelefoons vergeleken

16 februari 2019 - 05:59

Word je onderweg getergd door rumoer, dan ben je mogelijk geholpen met een koptelefoon voorzien van actieve ruisonderdrukking. Steeds meer fabrikanten hebben er een in het assortiment. We bespreken vijftien draadloze over-ear modellen.

Cooler Master MH752 review: alles goed, behalve de bas

10 februari 2019 - 05:59

Een headset van 250 gram, dat is de MH752. Wij legden ons oor te luister en doen verslag over deze headset met veel sterke en één zwak punt.

Nooit meer warme oren: HP Omen Mindframe review

5 januari 2019 - 05:59

Vrijwel elke pc-fabrikant heeft tegenwoordig eigen randapparatuur, maar HP introduceerde een wel heel bijzondere headset: de Omen Mindframe heeft ingebouwde koeling voor je oren. Klinkt dat alleen goed op papier, of ook in de praktijk?

Aaneengesloten geluid: acht draadloze in-ears getest

27 december 2018 - 05:59

Wat als je wel draadloos wilt luisteren, maar niet volledig draadloos? We testten 8 draadloze in-ear headsets.

De beste koptelefoon voor bij je PC: 8 bedrade hoofdtelefoons getest

10 november 2018 - 05:59

Gebruik je je pc niet alleen voor games, maar ook om muziek te luisteren, dan kun je het best een goede koptelefoon aanschaffen. Maar welk exemplaar klinkt het best? Wij testten acht modellen in de prijsklasse van 100 tot 150 euro.

HS50 gaat digitaal en draadloos: Corsair HS60 en HS70 review

29 september 2018 - 05:59

Over de HS50 waren we gematigd positief, dus we waren benieuwd naar de luxere Corsair HS60 en HS70 headsets.

De trillende gamingheadset: Razer Nari Ultimate preview

27 september 2018 - 17:00

Een gamingheadset met haptische feedback. Eerlijk is eerlijk, ook toen wij voor het eerst over de Razer Nari Ultimate-headset hoorden, waren we gezond kritisch; het klinkt nogal gimmicky. Toch blijkt het best een toegevoegde waarde.

Dit zijn de beste gamingheadsets die je kunt kopen - september 2018

5 september 2018 - 05:59

Hardware.Info heeft speciaal voor jou de beste gamingheadsets op een rijtje gezet, zodat je weet welk model je moet hebben. We hebben de headsets opgesplitst in verschillende categorieën, zodat de perfecte headset voor jou zo te vinden is..

Negen volledig draadloze in-ear koptelefoons getest

5 augustus 2018 - 05:59

Op steeds meer smartphones verdwijnt de aansluiting voor een headset met draad. Dan maar draadloos, en waarom dan niet meteen helemaal zonder draden? Wij testen 9 volledig draadloze sets in-ear hoofdtelefoons.

Razer ManO'War Wireless review: klassieker met een scherp randje

5 mei 2018 - 13:00

Het is niet de nieuwste, maar voor een verkenning van draadloze headsets beginnen we met een hoog aangeschreven model, de Razer Mano'war Wireless.

1 t/m 10 van 66 resultaten

Headset gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 260 resultaten

Sennheiser GSP 550 8 sterren

Review door Dutchiee op 6 februari 2019

Als gamer en liefhebber van allerlei soorten muziek gebruik ik al jaar en dag Sennheiser. Dat Sennheiser zich al jaren ook op de gaming markt richt, is niet nieuws. Hier hebben ze al genoeg kennis in opgedaan en is ook met deze GSP550 te zien. Een stevige headset met ee...

Sennheiser CX Sport In-Ear Sports Black/Yellow 10 sterren

Review door Dutchiee op 6 februari 2019

Muziek kleurt je leven, en dat is bij mij vrijwel elk moment van de dag. Ik ben gek op muziek, is het nou jazz, klassiek, rock, hardcore of hardstyle. Ik luister nagenoeg alles. Ook tijdens het sporten! In deze review ga ik dieper in op de Sennheiser CX Sport!

Gigabyte Aorus H5 8 sterren

Review door kiswum op 5 februari 2019

De Aorus H5 is een prima instap gaming headset. De sterkste punten zijn het geluid, mooie verlichting en de stoere uitstraling. Bij de headset mis ik software om het geluid voor de microfoon op te krikken. Voor zo'n €60,- haal je een complete en prettige headset in huis...

Beyerdynamic DT 880 Pro (250 Ohm) 10 sterren

Review door Dutchiee op 4 januari 2019

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Na de vorige review van de Beyerdynamic MMX300v2, was ik ook nieuwsgierig geworden naar de DT880 Pro. Binnen no-time had ik deze met de Beyerdynamic FOX (de fox volgt snel in een andere review) op de mat om te testen. Is dit een all-round topper zoals de MMX300v2? Ik ga...

Corsair HS60 7.1 Surround Gaming Headset White 7 sterren

Review door Foritain op 27 december 2018

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Foritain over de Corsair HS60: "De HS60 pakt de uitstekende HS50 met goede bouw, goed geluid en goede mic en voegt een losse USB dongle toe met 7.1 support. Dat voegt waarde toe, maar doet de prijs ook stevig stijgen waardoor de HS60 wel heel dicht tegen betere modellen...

Sony WF-1000X Gold 6 sterren

Review door Zer07 op 26 december 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

AKG K702 10 sterren

Review door RTBM op 23 december 2018

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Review van de AKG K702 studio reference headphone, bedoelt voor een zo eerlijk mogelijke weergave van je muziek en games. Open-back over ear headset met vervangbare mini XLR kabel. Deze headset heeft géén EQ curve en klinkt zoals de studio het gemixt heeft

1 t/m 10 van 260 resultaten
*