Beamer reviews

Alle categorieën


Lees alle 13 beamers reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Acer V9800 en de Epson EH-TW9300W. Weet je na het lezen van een review nog niet welke beamer bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 3.529 beamers en koop vervolgens een beamer bij één van de 208 webshops.

Hardware.Info beamer reviews


1 t/m 10 van 13 resultaten

Acer V9800 4K home cinema projector review

30 augustus 2017 - 05:59

Acer introduceert in navolging van Epson komt ook Acer 4K projector. De V9800 is een model dat echt bedoeld is voor home cinema liefhebbers en biedt behalve zijn extra hoge resolutie ook hdr-ondersteuning.

Epson EH-TW9300W home cinema projector review: Tussen 2K en 4K

17 augustus 2017 - 05:59

Epson biedt met den EH-TW9300W een projector die 4K signalen kan weergeven in bijna 4k-kwaliteit, maar met een relatief lage prijs. Wij zochten uit wat de projector in zijn mars heeft.

Vier short throw projectoren review

24 juni 2017 - 05:59

Short throw projectoren hebben slechts een geringe afstand tot het scherm nodig, wat plaatsing van de projector een stuk makkelijker maakt. Wij testen vier modellen.

Vijf betaalbare projectoren full hd projectoren review

7 januari 2017 - 05:59

Projectoren zijn door de opkomst van grote televisies een beetje in de vergetelheid geraakt, maar dat is niet terecht. Voor ruim minder dan 1000 euro kan je met een projector levensgrote full hd beelden creëren.

Acer P6500 review: lichtkanon

8 december 2016 - 05:59

Een beetje projector behaalt tegenwoordig met gemak een lichtopbrengst van 1500 Lumen en een écht helder model tikt het dubbele aan. Maar je hebt altijd baas boven baas en de nieuwe P6500 full hd projector van Acer heeft een maximale helderheid van m...

Epson LS10000 laserprojector review: 4K Enhanced

23 maart 2016 - 15:00

De Epson LS10000 heeft een laser-lichtbron en '4K Enhancement' technologie. Is het daarmee de ultieme home cinema projector?

Epson EH-TW6600W draadloze projector review

5 februari 2015 - 16:00

Epson's EH-TW6600W belooft prima beeldkwaliteit en gemakkelijke installatie voor home cinema liefhebbers.

IFA: Sony Life UX - Sony's huis van de toekomst

4 september 2014 - 19:00

Een van de indrukwekkender zaken die we op IFA tot dusver zagen was Sony's demonstratie van Life UX: de naam van het concern voor techniek die onze dagelijkse levenservaring moet veranderen.

Philips Screeneo review: ultieme WK projector?

12 juni 2014 - 12:30

De Screeneo van Philips is een ultra short throw projector die bij een afstand van 10 cm tot de muur al een 50” groot beeld kan projecteren. De ultieme WK projector?

BenQ W1080ST review: projector voor de korte afstand

8 januari 2014 - 05:59

Short throw projectoren waren tot voor kort vooral gericht op de zakelijke markt. BenQ kiest er nu echter voor op een home cinema projector te voorzien van een short throw lens, met als resultaat de W1080ST.

1 t/m 10 van 13 resultaten

Beamer gebruikerservaringen


2 resultaten

Topreview! Optoma PK201 8 sterren

Review door Pazo op 13 augustus 2010

20 van de 20 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
[size=+2]Introductie[/size] Voor de zakelijke markt ben ik wel eens onderweg naar klanten. Een grote laptop meeslepen vond ik al minder, waardoor ik vorige jaar een Sony Vaio VGN-P21Z heb gekocht. Nu, een jaar later, ondervind ik een minpunt van deze kleine laptop: voor...

Panasonic PT-AX200E 8 sterren

Review door Geertjun op 18 juli 2009

0 van de 7 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
DePanasonic PT-AX200E heeft eengoede prijs/kwaliteits verhouding. Contrast is matig de helderheid van 2000 ANSI lumenis daarintegen wel prima, beste resultaatverkrijg jein een donker verblijf. Ook handig is de gebruiksvriendelijke afstandsbediening die uiteraard ook voo...

2 resultaten
*