Toetsenbord reviews

Alle categorieën


Lees alle 85 toetsenborden reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Wooting Two en de Cooler Master MK730 RGB Cherry MX-Red Black (US). Weet je na het lezen van een review nog niet welke toetsenbord bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 3.186 toetsenborden en koop vervolgens een toetsenbord bij één van de 167 webshops.

Hardware.Info toetsenbord reviews


1 t/m 10 van 85 resultaten

Capabele keyboards: 8 toetsenborden en 6 desktop sets vergeleken

9 juni 2019 - 05:59

Het afgelopen jaar besteedden we veel aandacht aan mechanische toetsenborden. Die zijn een uitkomst voor de intensieve gamer, maar niet iedereen is zo veeleisend – of kapitaalkrachtig. We testen 14 simpele toetsenborden en desktop sets.

Dit zijn de beste mechanische toetsenborden (mei 2019)

11 mei 2019 - 05:59

Meer dan 40 mechanische toetsenborden legden we voor dit artikel op de testbank. Waarop tik je het best?

Cooler Master SK621 review: plat, compact, draadloos en toch mechanisch - het ultieme toetsenbord voor onderweg?

7 mei 2019 - 15:15

Voor een mechanisch gaming toetsenbord heeft de Cooler Master SK621 haast schattige afmetingen. Toch zijn alle noodzakelijke features volgens de fabrikant aanwezig. Tikt het lekker?

Budget mechanische gaming toetsenborden update: Drie modellen voor minder dan 100 euro in de strijd

23 maart 2019 - 05:59

Onlangs schreef Hardware.Info over mechanische toetsenborden voor minder dan 100 euro. Naar aanleiding van die test benaderden diverse fabrikanten ons met hun nieuwe modellen. Drie daarvan nemen het vandaag tegen elkaar op.

Cooler Master MK850 review: Topmodel met analoge toetsen

7 maart 2019 - 05:59

De MK850 is het nieuwe topmodel mechanisch toetsenbord van Cooler Master. Volgens de fabrikant zouden de analoge toetsen van dit exemplaar nauwkeuriger werken dan die van Wooting. Klopt dat - en tikt de MK850 bovendien ook lekker?

De beste mechanische toetsenborden voor meer dan 150 euro

21 januari 2019 - 00:00

Recent heeft Hardware.Info 32 fullsize mechanische toetsenborden doorgemeten. Eerdere las je al over de goedkopere ramplanken; nu is het tijd voor de dertien duurste exemplaren. Leveren die een superlatieve ervaring op?

Low-profile mechanische toetsenborden review: Corsair K70 MK.2 versus Roccat Vulcan 120 AIMO

15 januari 2019 - 05:59

Net nu wel een beetje besloten leek hoe het ideale mechanische toetsenbord eruit moest zien, steekt een nieuwe hype de kop op: mechs met low-profile toetsen. Ziet het er alleen leuk uit, of typt het ook lekker: how low can you go?

De beste mechanische toetsenborden voor 100 tot 150 euro

18 december 2018 - 05:59

Recent heeft Hardware.Info 32 fullsize mechanische toetsenborden doorgemeten. Vorige maand kon je al lezen over budgetmodellen. In het tweede deel komt het middensegment aan bod: toetsenborden van 100 tot 150 euro.

De beste mechanische toetsenborden voor minder dan 100 euro

7 november 2018 - 05:59

Recent heeft Hardware.Info 32 fullsize mechanische toetsenborden doorgemeten. De komende weken bespreken we de resultaten. In het eerste deel: hoe goed zijn mechanische budgetborden?

Tenkeyless tikken: 20 compacte mechanische TKL-toetsenborden vergeleken

18 september 2018 - 05:59

Mechanische toetsenborden zijn populair vanwege het genot van mechanische schakelaars, de bouwkwaliteit en de vaak uitgebreide featureset. We bespreken twintig kleine tenkeyless-toetsenborden aan de hand van een gloednieuwe testmethode.

1 t/m 10 van 85 resultaten

Toetsenbord gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 288 resultaten

Cooler Master MK850 9 sterren

Review door pclinde op 19 mei 2019

Review: Cooler Master MK850 - Inleiding - Specificaties - Uitpak avontuur - Software - In de praktijk - Conclusie Links: Cooler Master MK850 productpagina Afgelopen periode heb ik kennis mogen maken met de MK850, het nieuwe mechanische paradepaard van Cooler Master me...

Asus TUF Gaming K7 9 sterren

Review door pclinde op 5 mei 2019

Asus brengt met zijn TUF brand een serieus toetsenbord op de markt. De TUF Optische switches trekken vooral mijn aandacht. Voor een adviesprijs van 139,99 euro blijf je onder de magische grens van 150 euro, iets wat optische switches en verdere aspecten van dit toetsenb...

Logitech K830 8 sterren

Review door SortOfGrim op 7 maart 2019

Cooler Master SK630 RGB Cherry MX-Red Black (US) 8 sterren

Review door pclinde op 25 februari 2019

Cooler Master creëert met de SK630 een compacte ramplank. Niet enkel door zijn tenkeyless vormfactor, maar juist door de low profile Cherry MX Switch. Oefening baart kunst: in het begin erg onwennig, maar uiteindelijk erg plezierig. Veel functies met nette RGB-verlichti...

Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire 9 sterren

Review door Rooieduvel op 22 januari 2019

Een mechanisch toetsenbord met lage toetsen als een laptop? Dat is de Corsair K70 MK.2 Low Profile. Een prima mechanische bord om mee te starten, maar de standaard borden te hoog vindt. Prima bouwkwaliteit, RGB verlichting en snel. Layout is wat apart en de kabel blijft...

Gigabyte Aorus K7 RGB MX Red 9 sterren

Review door kiswum op 1 januari 2019

Het toetsenbord heeft een (mooi) eigen design, waardoor het snel herkend kan worden. De pootjes kunnen in stappen worden aangepast, maar die techniek kan praktischer. De RGB verlichting is goed zichtbaar en typen met de Red Cherry toetsen voelt erg prettig aan.

1 t/m 10 van 288 resultaten
*