Processor reviews

Alle categorieën


Lees alle 314 processors reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Intel Core i5 9400 Boxed en de Intel Core i5 9400F Boxed. Weet je na het lezen van een review nog niet welke processor bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 2.230 processors en koop vervolgens een processor bij één van de 167 webshops.

Hardware.Info processor reviews


1 t/m 10 van 314 resultaten

Intel Core i5 9400F review: bommetje onder de 2600(X)?

20 juni 2019 - 05:59

Intels KF-processors konden ons niet bekoren, maar het merk heeft nog een paar F-modellen zonder iGPU. We testten de 9400F en werden blij verrast.

AMD 3e generatie Ryzen en Zen 2 architectuur preview: tot 16 cores op Socket AM4

11 juni 2019 - 01:18

Pakt AMD, net als aan het begin van deze eeuw, met zijn nieuwe processors de winst in de desktopmarkt? In dit diepgravende artikel blikken we vooruit en lees je alles over de technologie van de komende AMD Ryzen 3000 cpu’s.

Intel 10nm Ice Lake laptop-processors preview: kleiner, sneller én slimmer?

28 mei 2019 - 08:00

Later dit jaar mogen we de eerste laptops verwachten met Intels 10e generatie Core-processors, codenaam Ice Lake. Dankzij een nieuwe cpu- én gpu-architectuur moeten lichtgewicht laptops een stuk sneller en veelzijdiger worden.

Computex ARM preview: Wat zit er in de smartphones van 2020? Een eerste blik op de Cortex-A77 CPU en Mali-G77 GPU!

27 mei 2019 - 06:10

Computex is traditiegetrouw het moment dat ARM de nieuwe technologie aankondigt die een jaar later gebruikt wordt in high-end smartphones. Met de Cortex-A77 CPU en Mali-G77 GPU belooft ARM significante prestatiewinsten van ruim 20%.

Kijk mam, zonder GPU: Intel i5 9600KF, i7 9700KF en i9 9900KF review - maar de i3 9350KF steelt de show

25 mei 2019 - 05:59

Sinds enige tijd biedt Intel een aantal varianten van zijn processors zonder actieve GPU - hoe interessant zijn die?

Meer fps zonder HyperThreading? Intel Core i9 9900K in games mét en zonder HT

24 januari 2019 - 05:59

De afgelopen jaren vechten AMD en Intel een wedstrijd om de meeste cores uit. Heeft HyperThreading nog wel zin bij moderne CPU's met zo veel cores?

Dit zijn de nieuwe Intel CPU en GPU architecturen - alles van Intel Architecture Day 2018

12 december 2018 - 15:00

Een nieuwe CPU- én een nieuwe GPU-architectuur, gestapelde chips, een big.LITTLE-tegenhanger en nog veel meer. Intel toonde veel nieuwe technologieën tijdens haar 2018 Architecture Day. Hardware.Info is erbij en doet verslag.

Qualcomm Snapdragon 855 preview: dit is het hart van de high-end smartphones van 2019

6 december 2018 - 03:42

Qualcomm heeft vandaag tijdens de tweede dag van haar Snapdragon Technology Summit 2018 meer details bekend gemaakt over de gisteren aangekondigde Snapdragon 855 SoC. In dit artikel alle details!

Intel Core i9 9980XE review: refresh zonder vernieuwing

25 november 2018 - 05:59

Intel brengt als opvolger van de 7980XE de Core i9 9980XE uit. Nieuw is de cpu allerminst, maar het is wel Intels nieuwste antwoord op AMD's Threadripper. Is Intels beste Skylake-X de ultieme hedt-processor?

AMD Athlon 200GE review: dé alles-in-1 voor minder dan 60 euro?

13 november 2018 - 05:59

Een lekker goedkope processor voor een huis-tuin-en-keuken-pc spreekt velen wel aan, en zo waren de Intel Pentium G4560 en G5400 erg populaire opties. AMD heeft in hetzelfde segment nu ook een alternatief. Is de Athlon 200GE de betere cpu?

1 t/m 10 van 314 resultaten

Processor gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 245 resultaten

AMD Ryzen 5 2600 Boxed 9 sterren

Review door Dennis A op 5 mei 2019

beste cpu voor het geld op dit moment maar dat is niets nieuws. Ik wil mensen wel waarschuwen dat ze voor echt overclocken meer koeling moeten kopen. In de HZXT H500 met stock koeling kan ik zonder problemen 3.9 gigahertz doen maar hogere Vcore wordt hij wel wat warm....

Intel Core i5 8400 Boxed 9 sterren

Review door Raptorial op 2 januari 2019

De beste Intel processor qua prijs/performance met 6 cores. Ideaal voor systemen waar je een combinatie wilt hebben van rendering of games terwijl je gewoon je office applicaties wilt gebruiken. Persoonlijk ga ik voor gaming voor i7's, al zou ik hier ook echt geen moeit...

AMD Ryzen 5 2600X Boxed 9 sterren

Review door Foritain op 1 januari 2019

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Foritain over de AMD Ryzen 5 2600X: "De nieuwe Ryzen brengt een stukje evolutie na een jaar revolutie. Weer wat krachtiger, vooral multi-threaded, en AM4 is inmiddels een (jong-)volwassen platform te noemen. Puur voor gaming lonkt Intel nog altijd maar het gat in multi-...

Intel Core i5 9600K Boxed 9 sterren

Review door pclinde op 19 oktober 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De Intel Core i5 9600K is een prima processor met weinig nieuwe fratsen. Wat sneller, een gesoldeerde TIM en nét wat meer ruimte voor het overklokken. De combinatie draait betrouwbaar en stabiel op Z390. Overall is het een sterke combinatie met een degelijk moederbord.

1 t/m 10 van 245 resultaten
*