Voeding reviews

Alle categorieën


Lees alle 118 voedingen reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Be quiet! Pure Power 10 600W en de Be quiet! Pure Power 10 500W. Weet je na het lezen van een review nog niet welke voeding bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 3.006 voedingen en koop vervolgens een voeding bij één van de 216 webshops.

Hardware.Info voeding reviews


1 t/m 10 van 118 resultaten

Be quiet! Pure Power 10 review: stabiliteit in ruil voor iets meer geluid

21 september 2017 - 05:59

Tussen de mininghypes door worden er nog voedingen op de markt gebracht voor mensen met minder dan zes videokaarten. Be quiet! geeft gehoor aan deze groep met de Pure Power 10-serie voedingen. Zet het de fouten van zijn voorganger recht?

Be quiet! SFX L Power 500W en 600W voedingen review

29 augustus 2017 - 13:00

Be quiet! introduceert vandaag twee compacte voedingen, bedoeld voor mini-itx computers en compacte gamesystemen. De SFX L Power is beschikbaar in 500 en 600 watt.

Seasonic Prime Gold & Platinum review: goud met platinakwaliteiten

19 juli 2017 - 05:59

Seasonic introduceerde begin dit jaar een nieuwe serie high-end Prime voedingen. Wij testen alle modellen uit de Prime Gold- en Prime Platinum series.

600-650W voedingen review: 46 modellen vergeleken

16 maart 2017 - 05:59

Voedingen met een capaciteit van tussen 600-650 watt vormen een bijzonder interessant segment, aangezien dit op dit moment de ‘sweet spot’ is voor dit onderdeel. Voor dit artikel testten we niet minder dan 46 exemplaren.

Passieve voedingen review: 6 modellen getest

19 november 2016 - 05:59

Wil je een voeding die zo min mogelijk geluid maakt, dan kan je voor een passieve voeding kiezen. Zonder fan zouden ze stiller moeten zijn dan conventionele voedingen. In deze review bekijken we zes geheel fanloze modellen tussen de 230 en de 550 wat...

In Win Classic Series C 750W review: aluminium voeding

22 september 2016 - 16:08

In Win produceert voornamelijk OEM-voedingen, maar met de Classic Series C brengt het bedrijf hier verandering in. In deze review testen we de 750W-variant, met een bijzondere buitenkant van geborsteld aluminium.

Corsair CX450M review: aardige budgetvoeding

12 september 2016 - 16:00

Veel goedkope maar goede voedingen zijn er tegenwoordig niet meer, aangezien de nadruk van fabrikanten op high-end producten ligt, maar in dit artikel bekijken we een zo'n product, namelijk de CX450M.

Be quiet! Pure Power 9 CM 400W / 500W / 700W review

1 augustus 2016 - 05:59

In maart testten we de eerste Be quiet! Pure Power 9, maar nu hebben we de twee andere modellen weten te bemachtigen: de 400W, 500W en 700W, die we in deze review zullen bespreken.

Seasonic Prime Titanium 650W voeding review: ongekend efficiënt

21 juli 2016 - 13:00

Seasonic maakte op Computex bekend vrijwel zijn gehele line-up te verversen. De Seasonic Prime Titanium 650W die we vandaag bekijken is daar het eerste resultaat van.

56 voedingen van 350-550 watt review

20 juni 2016 - 09:00

Tegenwoordig is het prima mogelijk om een bescheiden high-end systeem samen te stellen dat al genoeg heeft aan een voeding van 450 watt. In deze test bekijken we daarom 56 voedingen met een wattage tussen de 350 en 550 watt.

1 t/m 10 van 118 resultaten

Voeding gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 147 resultaten

Seasonic Prime Gold 650W 9 sterren

Review door LordThalion2002 op 26 augustus 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair RM450 9 sterren

Review door ArcticBrain op 31 juli 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair RM550x 9 sterren

Review door Peuleschil op 31 mei 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Seasonic Platinum Series 660W v2 10 sterren

Review door Dirk Van den Bogaert op 12 mei 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair RM750x 9 sterren

Review door Aktuvor op 25 maart 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair HX850i 10 sterren

Review door Wim Truyens op 2 februari 2017

0 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Codegen 500W ATX 2 sterren

Review door Jochum Holtrop op 4 oktober 2016

1 van de 6 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Ik had het idee om mijn oude pc te gaan 'upgraden' naar een game pc. Setup eerst: Amd phenom x4 975 2x 4gb ram 500gb hdd Soundblaster geluidskaart. Powerman 300w Heb toen een videokaart gekocht, een asus gtx 650 1gd5, moest een erg zuinige gpu zijn (60w). Had voor de z...

Corsair CS550M 3 sterren

Review door Thom G op 24 september 2016

0 van de 9 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Ik heb deze voeding 2 maanden geleden gekocht en heb deze een maand geleden ingebouwd in mijn huidige PC. Sinds vandaag, 24-09-2016, begon de voeding te zoemen. Dit werd steeds harder en steeds vervelender. Op dit moment klinkt de voeding als een staafmixer. Ik hoop dat...

XFX XTR Series 550W 5 sterren

Review door Molotov89 op 28 september 2016

1 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 147 resultaten
*