Voeding reviews

Alle categorieën


Lees alle 139 voedingen reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Seasonic Prime Ultra Gold 850W en de Corsair Vengeance 650M. Weet je na het lezen van een review nog niet welke voeding bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 3.249 voedingen en koop vervolgens een voeding bij één van de 187 webshops.

Hardware.Info voeding reviews


1 t/m 10 van 139 resultaten

Seasonic Prime Ultra & Prime SnowSilent voedingen review: maakt een dure voeding verschil?

14 januari 2019 - 05:59

Mid-range voedingen zijn anno 2019 al zo goed, dat je je kunt afvragen wat je nog aan een duurder high-end model hebt. Dat is precies wat we uitzochten met vrijwel het complete high-end gamma van Seasonic.

Corsair Vengeance 650M (2018) voeding review

27 december 2018 - 15:33

De Vengeance-serie voedingen van Corsair was altijd een buitenbeentje, maar dat houdt de fabrikant niet tegen om met een opvolger te komen - die dit keer wel officieel verkrijgbaar is in de Benelux!

Be quiet! Pure Power 11 CM voeding review: De 80 Plus Gold PSU wordt steeds goedkoper

22 december 2018 - 14:00

Be quiet! maakt met zijn nieuwe Pure Power-voedingen de upgrade naar 80 Plus Gold-efficiëntie, en dat nog steeds voor een lage prijs. Is deze serie PSU's het beste in zijn prijssegment?

Seasonic Focus SGX Gold voeding review: SFX-voedingen met een 12cm-ventilator

16 december 2018 - 05:59

SFX-voedingen zijn relatief zeldzaam, maar tegenwoordig zijn er wel meer hoogwaardige modellen dan ooit beschikbaar. De Seasonic Focus SGX Gold past in die categorie, maar is het ook een aanrader met zijn grote fan?

Asus RoG Thor 1200W voeding review: dondert Asus de voedingenmarkt binnen?

3 december 2018 - 05:59

Vandaag testen we de eerste Asus-voeding sinds lange tijd en bovendien het eerste model in de Republic of Gamers-lijn: de RoG Thor. Wij gingen aan de slag met de 1200W-dondergod!

Corsair SF600 Platinum 600W voeding review: klein en heel fijn

30 november 2018 - 05:59

De SF600 Platinum 600W is Corsairs nieuwste SFX-voeding die de liefhebber van compacte systemen moet aanspreken. Goede prestaties, een lage geluidsproductie en hoge efficiëntie zijn de beloftes. Maakt de fabrikant het waar?

NZXT E500, E650 & E850 voeding review: smart maar niet slim

6 november 2018 - 05:59

Het Amerikaanse NZXT keert terug naar de voedingenmarkt, met drie nieuwe modellen die het in samenwerking met Seasonic heeft ontwikkeld. De meerwaarde moet 'm in de software zitten - overtuigt die?

Corsair RM750x & RM850x (2018) voeding review: terug aan de leiding?

11 oktober 2018 - 16:24

De oorspronkelijke Corsair RMx-serie uit 2015 was een doorslaand succes: jarenlang voerden de voedingen de populariteitslijsten in de Prijsvergelijker aan. Vandaag testen we de opvolger: de RM750x en RM850x (2018). Is die net zo goed?

Gigabyte Aorus P850W voeding review: electrifying

11 september 2018 - 05:59

Gigabyte is flink op stoom met het uitbreiden van hun productportfolio. Recent bespraken we al een ssd en werkgeheugen-kit van de fabrikant. Dit keer is het de beurt aan een voeding: hier is de Gigabyte Aorus P850W.

Powerplay: 24 600-650 watt voedingen vergeleken

30 augustus 2018 - 05:59

Een krachtige (game) pc vraagt een potente voeding. In de praktijk zal een 500W exemplaar vaak al voldoen, maar voor wat meer ademruimte is het raadzaam een high-end systeem te voorzien van een 600-650W model. Wij vergelijken er 24.

1 t/m 10 van 139 resultaten

Voeding gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 175 resultaten

Gigabyte GP-G750H 750W 9 sterren

Review door Lucio Labianco op 21 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte GP-PB500 500W 8 sterren

Review door Sven Jutten op 19 januari 2019

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte GP-B700H 700W 10 sterren

Review door Ahmet - TRowns op 11 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De Gigabyte B700H is een heel fijne voeding van maar liefst 700 Watt dus deze capaciteit staat borg voor een mooi stabiel systeem. Er is meer dan genoeg power aanwezig. Ik heb deze voeding aangeschaft ter vervanging van een niet-modulaire voeding van OCZ Technology. Ik...

Gigabyte GP-B700H 700W 10 sterren

Review door Thijmen de Lange op 9 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Het is mijn eerste game pc en ik dacht van ik moet een goede voeding hebben en dit is een zeer goede voeding voor een goede prijs en hij is modular wat extra goed is! Ik zou dit product zeker aanraden. Hij kan goede videokaarten aan met vrij weinig geluid! De voeding is...

Gigabyte GP-B700H 700W 8 sterren

Review door Jordy. op 8 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Aorus P750W 8 sterren

Review door Majdi op 7 januari 2019

Gigabyte Aorus P750W is 750 watt PSU, het heeft voldoende vermogen om nieuw moederborden en GPU te handelen Ik heb alle kabels gevonden voor mijn build I7 9700k, aorus Z390 pro en de aorus RTX 2070 De Psu doet geen geluid, het werk stabiel tot nu toe een goed product.

Gigabyte GP-B700H 700W 8 sterren

Review door ECPowers op 6 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Zelf deze voeding gekocht ter vervanging van een oud beestje. Door de nette verpakking was ik al positief verrast. Alles zit netjes gescheiden zoals je dat normaal verwacht van alleen duurdere voedingen. De voeding is semi-modulair met alleen de essentiële kabels er aan...

Gigabyte GP-B700H 700W 8 sterren

Review door Marciano Huijsman op 5 januari 2019

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
ik heb deze voeding nu 1 dag en werkt perfect beter dan verwacht. hij is erg stil zeker een aanrader

Corsair HX850 v2 10 sterren

Review door Raptorial op 2 januari 2019

1 t/m 10 van 175 resultaten
*