Voeding reviews

Alle categorieën


Lees alle 126 voedingen reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Be quiet! Straight Power 11 750W en de Be quiet! Straight Power 11 850W. Weet je na het lezen van een review nog niet welke voeding bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 3.108 voedingen en koop vervolgens een voeding bij één van de 199 webshops.

Hardware.Info voeding reviews


1 t/m 10 van 126 resultaten

Be quiet! Straight Power 11 650-850W review: stilte kent zijn prijs

16 januari 2018 - 13:00

Terwijl de mininghype alweer piekt en voedingen richting de 2 kilowatt worden ontwikkeld, gaat Be quiet! met zijn mainstream Straight Power-serie een versienummer omhoog. Is meer ook beter of zijn deze voedingen geen echte opvolgers?

Corsair AX1600i voeding review: de eerste PSU met galliumnitride transistors

10 januari 2018 - 12:00

Vandaag bekijken we het nieuwe vlaggenschip van Corsair, de AX1600i digitale voeding. Hij valt niet alleen op door zijn hoge vermogen, maar ook door een bijzondere techniek die we nog nooit eerder hebben gezien.

Thermaltake Smart Pro en Toughpower Grand 750W RGB-voedingen review

5 december 2017 - 05:59

Steeds meer componenten krijgen RGB, en Thermaltake heeft met zijn twee nieuwe voedingen ook het licht gezien. Zijn de Thermaltake Smart Pro en Toughpower Grand het licht in de duisternis?

Cooler Master MasterWatt voedingen review: power voor een prikkie?

3 december 2017 - 05:59

Cooler Master neemt het met de MasterWatt in het mainstreamsegment op tegen de populaire CXM van Corsair en Pure Power van Be quiet. Is de nieuwe serie een meesterlijke zet of meer van hetzelfde?

39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

Sharkoon SilentStorm Icewind voeding review: ijzige stilte?

27 oktober 2017 - 05:59

Hoewel er steeds meer aandacht uitgaat naar zowel kleine als zware voedingen, zijn er ook nog steeds doorsnee ATX-voedingen. Sharkoon introduceerde de SilentStorm Icewind-serie. Kan het zich onderscheiden van de concurrentie?

Corsair HX850 (v2) voeding review: wederopstanding in platina

25 oktober 2017 - 05:59

Wie kent ze nog: de Corsair HX-voedingen waren in 2009 erg populair. Recent herintroduceerde de Amerikaanse fabrikant de HX-serie, dit keer voorzien van een 80Plus Platinum-certificaat en volledig modulair.

Seasonic Focus Plus Gold voeding review: de Corsair RMx-killer?

2 oktober 2017 - 05:59

Na een lange periode waarin de Corsair RMx-serie grote populariteit genoot, komt Seasonic met een reeks voedingen die op basis van de specificaties veel goeds beloven. Maakt de Focus Plus Gold het leven van Corsair zuur?

Be quiet! Pure Power 10 review: stabiliteit in ruil voor iets meer geluid

21 september 2017 - 05:59

Tussen de mininghypes door worden er nog voedingen op de markt gebracht voor mensen met minder dan zes videokaarten. Be quiet! geeft gehoor aan deze groep met de Pure Power 10-serie voedingen. Zet het de fouten van zijn voorganger recht?

Be quiet! SFX L Power 500W en 600W voedingen review

29 augustus 2017 - 13:00

Be quiet! introduceert vandaag twee compacte voedingen, bedoeld voor mini-itx computers en compacte gamesystemen. De SFX L Power is beschikbaar in 500 en 600 watt.

1 t/m 10 van 126 resultaten

Voeding gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 150 resultaten

Enermax Liberty DXX 620W 10 sterren

Review door joz op 23 december 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Seasonic Prime Gold 850W 9 sterren

Review door NeWbZs op 22 december 2017

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Veel van mijn reviews zijn over moederborden en soms over een videokaart. Vandaag doe ik even iets heel anders. Namelijk een voeding. Of ik hier een review over kan schrijven weet ik nog niet. Het is namelijk erg moeilijk om metingen uit te voeren zonder dure apparatu...

Corsair HX850i 10 sterren

Review door Ron Harms op 8 november 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Ik heb deze voeding op het moment van schrijven 3 maanden in gebruik. Qua vermogen is het een overkill product in mijn setup. In games gebruikt het hele systeem ongeveer 300 watt. Een 850 watt voeding is dan wel erg ruim bemeten. 650 watt was ook genoeg geweest, maar vo...

Seasonic Prime Gold 650W 9 sterren

Review door LordThalion2002 op 26 augustus 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair RM450 9 sterren

Review door ArcticBrain op 31 juli 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair RM550x 9 sterren

Review door Peuleschil op 31 mei 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Seasonic Platinum Series 660W v2 10 sterren

Review door Dirk Van den Bogaert op 12 mei 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair RM750x 9 sterren

Review door Aktuvor op 25 maart 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair HX850i 10 sterren

Review door Wim Truyens op 2 februari 2017

0 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 150 resultaten
*