Laptop/Tablet reviews

Alle categorieën


Lees alle 760 laptops/tablets reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Lenovo IdeaPad 520-15IKBR (81BF00G8MH) en de Acer Aspire 3 A315-51-59AP. Weet je na het lezen van een review nog niet welke laptop/tablet bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 48.852 laptops/tablets en koop vervolgens een laptop/tablet bij één van de 199 webshops.

Hardware.Info laptop/tablet reviews


1 t/m 10 van 760 resultaten

HP Spectre x360 15-ch025nd review: Chique convertible met veel rekenkracht

25 juni 2018 - 05:59

De HP Spectre x360 15-ch025nd ziet er frivool uit met zijn glimmend gouden accenten. Goede specificaties heeft de machine ook: een Kaby Lake-G-cpu, veel opslaggeheugen en een 4K touchscreen. Is dat een garantie voor succes?

Toshiba Portégé X30 review: 1 kilo, 4 cores, 13 uur werktijd

19 juni 2018 - 05:59

De Toshiba Portégé X30 is een stuk aantrekkelijker geworden met een moderne Kaby Lake-R cpu, maar hoe zit het met de rest van het apparaat?

Medion Akoya E4241 review: hoog contrast voor een lage prijs

8 juni 2018 - 05:59

Van laptops van 249 euro moet je niet te veel verwachten, dus als we er een aantreffen met een bovengemiddeld goed scherm, bekijken we die nader. Vandaag een bijzondere editie van de Akoya E4241 van Medion.

MSI op Computex 2018: B450-moederborden, Prestige-laptops en monitoren

7 juni 2018 - 15:00

Hardware.Info was deze week te gast op de Computex-stand van MSI, waar heel wat nieuwe producten werden getoond. Van moederborden tot laptops en van monitoren tot videokaarten, in dit artikel lees je het allemaal!

MSI GT75 Titan 8RG review: i9 voor desktop gameprestaties onderweg

28 mei 2018 - 05:59

Een paar jaar geleden maakte MSI zijn eerste statement op het vlak van mobiel gamen met de GT80 notebook. Onlangs namen we met de GT75 de nieuwste incarnatie in ontvangst. Wij testten deze machine met Core i9 CPU.

Dell XPS 15 2-in-1 review: Omklaplaptop met Kaby Lake-G

20 mei 2018 - 05:59

De nieuwe Dell XPS 15 2-in-1 is één van de weinige laptops op de markt met een Kaby Lake-G-cpu. De combinatie tussen een Intel-cpu en geïntegreerde AMD Vega-videokaart belooft veel rekenkracht. Heeft Dell daarmee een winnaar in handen?

HP Elitebook 1020 x360 G2 en Elitebook 840 G5 review: onbespied aan de slag

30 april 2018 - 05:59

Maar al te vaak zijn zakelijke laptops saaie apparaten. Met zijn vernieuwde Elitebook-lijn tracht HP dat te veranderen, zonder zakelijke features te verliezen. We testten twee modellen: de Elitebook 840 G5 en Elitebook x360 1020 G2.

Vlotte hardware of een vlotte uitstraling: welke 700 euro notebook wordt het?

13 april 2018 - 05:59

Wat krijg je als je een laptop koopt voor gemiddeld zevenhonderd euro? In deze roundup laten we je zien wat je zoal kunt verwachten, aan de hand van zes laptops van vijf merken.

Acer Swift 3 15 inch Ryzen Review: De Intel rivaal in een Acer-jasje

9 april 2018 - 05:59

De nieuwe mobiele Ryzen-processor brengt AMD in een nieuw segment: we keken al eerder naar de invulling die HP en Lenovo hieraan gaven. Nu is het de beurt aan Acer met een 15 inch Swift 3 met een Ryzen 5 aan boord.

Acer Chromebook 15 review: mag gezien worden

6 april 2018 - 05:59

Chromebooks spartaans? Acer rekent met de aluminium Chromebook 15 af met dit vooroordeel. Is het alleen meer mooi, maar biedt hij ook goede prestaties? We legden hem op de testbank.

1 t/m 10 van 760 resultaten

Laptop/Tablet gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 292 resultaten

Lenovo Tab 4 10 PlusTB-X704F 64GB Black 9 sterren

Review door dj.verhulst op 1 juni 2018

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Medion Akoya S6421 (30022670) 6 sterren

Review door Ginger Ale op 19 mei 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

HP EliteBook x360 1020 G2 (2UB79EA) 9 sterren

Review door rick.roeven op 18 mei 2018

3 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Hardware.Info lezer rick.roeven schreef een uitgebreide ervaring over de HP Elitebook X360 1020 G2: "een mooie, slanke en lichte 2-in-1 zakelijke laptop. Gelukkig is de stevigheid zoals je van een HP Elitebook mag verwachten, deze laptop is gemaakt voor jarenlang intens...

Waiky Superior Tab ST1029 16GB 4 sterren

Review door Ferry Vossen op 15 mei 2018

2 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Medion 2-in-1 Akoya E3213 7 sterren

Review door Paul Peters1 op 23 april 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Microsoft Surface Laptop 256GB i5 8GB (DAG-00068) 9 sterren

Review door Foritain op 17 april 2018

4 van de 4 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
HWI bezoeker Foritain over de Microsoft Surface Laptop: "Het is een prachtige laptop. Hij is wel (erg) prijzig, karig in aansluitingen, en mist de kracht voor games, renderen of fanatiek video werk. Voor meer typische taken voldoen de specs veelal ruimschoots en daar is...

Asus VivoBook F555QA-DM088T 3 sterren

Review door Windspeed op 31 maart 2018

0 van de 8 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

HP Thinbook 14-bp021nd (1VB40EA) 8 sterren

Review door Tommatje op 30 maart 2018

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De HP 14 is voor zijn prijs een leuke laptop met Core i3-processor, ips-beeldscherm en 128GB SSD. De laptop is vlot in gebruik en gaat zo’n 7 uur mee op de accu. Nadelen zijn er ook, zo valt de bouwkwaliteit tegen en is de laptop niet passief gekoeld.

Prowise EntryLine Chromebook 11.6'' 8 sterren

Review door govie op 17 februari 2018

Deze mini-chromebook is een interessant produkt met 3 jaar garantie voor een zeer scherpe prijs. Hierom is de Prowise Entrylevel Chromebook ook de Value-Award die hardware.info heeft toegekend waard. Op deze mini-chromebook kan je nagenoeg alle primaire basistaken uitvo...

Peaq PNB T2015 I5N1 4 sterren

Review door Maico Spiering op 7 februari 2018

0 van de 6 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 292 resultaten
*