Laptop/Tablet reviews

Alle categorieën


Lees alle 740 laptops/tablets reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de BTO-Notebooks X.Book 17CL879 en de ASUS GL503VS-EI012T. Weet je na het lezen van een review nog niet welke laptop/tablet bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 47.219 laptops/tablets en koop vervolgens een laptop/tablet bij één van de 201 webshops.

Hardware.Info laptop/tablet reviews


1 t/m 10 van 741 resultaten

Wentelt zich in luxe: HP Spectre x360 13 review

18 februari 2018 - 05:59

De HP Spectre x360 13 is een chique ogende laptop met omklapbaar aanraakscherm en penbesturing. Bovendien bevat de flinterdunne machine een krachtige Kaby Lake-R-cpu. Staat die combinatie garant voor succes?

Koffie voor onderweg: BTO X.Book 17CL879 review

11 februari 2018 - 05:59

De afgelopen tijd hebben we een aantal krachtige laptops bekeken, waaronder de HP Omen X en de MSI GT75VR. Dat het nog altijd straffer kan, bewijst BTO met de 17CL879, een krachtpatser op basis van een heuse Coffee Lake dekstopprocessor.

[Pro] HP Elitebook 1040 review: Voor workaholics

8 februari 2018 - 15:00

De EliteBook 1040 is een laptop gemaakt voor professionals. Voorzien van een 14 inch scherm en twee thunderbolt-aansluiting is hij bedoeld voor de ideale digitale werkplek. Hij is voor gemiddeld zo’n 1800 euro in onze prijsvergelijker te vinden.

ASUS ROG Strix Scar Edition GL503VS-EI012T review: GTX 1070 met 144 Hz scherm

7 februari 2018 - 05:59

Nog niet zo heel lang geleden hebben we de 17 inch Scar van ASUS bekeken, deze keer is het de beurt aan de 15 inch-versie. Deze compactere versie heeft een 144 Hz-scherm en een GeForce GTX 1070 en is dus een stuk sneller.

Acer Predator Triton 700 review: Roofdier in schaapskleren

2 februari 2018 - 05:59

Als je denkt aan een gaminglaptop, dan zie je een dikke en grote machine voor je. Dat hoeft niet meer. Met Nvidia's MaxQ. Eerder keken we al naar de ASUS Zephyrus, nu is het tijd voor de Acer Predator Triton 700.

HP Envy 15 review: Mobiele Ryzen in de aanval

30 januari 2018 - 15:00

Met de komst van de nieuwe mobiele Ryzen-processors knabbelt dat merk aan het monopoly van Intel mobiele chips en precies die vinden we terug in deze nieuwe HP Envy x360 15 inch-laptop met een prijskaartje van 999 euro in onze prijsvergelijker.

ASUS ROG Strix Scar Edition: eindelijk een echt snel scherm

28 januari 2018 - 05:59

Bij gamen telt natuurlijk iedere seconde: een tel later en je ligt om, zeker in fps games zoals Counter Strike en Overwatch. ASUS biedt voor die games de Strix Scar, een laptop met een supersnel scherm.

Acer Aspire 5 review: lekker compleet voor 599 euro

26 januari 2018 - 18:00

Wat krijg je bij Acer voor 599 euro? Op papier heel wat, blijkens deze Aspire 5 van Acer. Een Core i3 processor, 8 GB geheugen en zelfs een losse grafische kaart. Is dit een goede aanbieding? Wij hebben het getest.

It-works laptop GTN-1401 review: 'laptop' van 169 euro

18 januari 2018 - 05:59

Als je geen Nee/Nee-sticker op de brievenbus hebt geplakt, word je overstelpt met ogenschijnlijk de mooiste aanbiedingen. Voor dit artikel gingen we aan de slag met zo’n aanbieding, de It-works GTN-1401, een laptop van slechts 169 euro.

9 Windows Tablets Review: hét alternatief voor een laptop

16 januari 2018 - 05:59

Hoewel Microsoft al tijdenlang de spil is van de pc-wereld is, bracht het met haar Surface tablets iets echt nieuws op de markt. Fabrikanten volgden: het resultaat een volle markt en reden genoeg voor ons om een aantal modellen te vergelijken

1 t/m 10 van 741 resultaten

Laptop/Tablet gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 284 resultaten

Prowise EntryLine Chromebook 11.6'' 8 sterren

Review door govie op 17 februari 2018

Deze mini-chromebook is een interessant produkt met 3 jaar garantie voor een zeer scherpe prijs. Hierom is de Prowise Entrylevel Chromebook ook de Value-Award die hardware.info heeft toegekend waard. Op deze mini-chromebook kan je nagenoeg alle primaire basistaken uitvo...

Peaq PNB T2015 I5N1 4 sterren

Review door Maico Spiering op 7 februari 2018

0 van de 6 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Samsung Galaxy Tab A 7" Black 1 sterren

Review door otto666 op 18 januari 2018

0 van de 14 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Medion Akoya E6432 8 sterren

Review door wielewaal op 16 januari 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

ASUS R540YA-DM318T 7 sterren

Review door Sisco Simb op 13 januari 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
een goede laptop en weinig te klagen afgezien dan dat er geen micro hd lezer op zit..... deze is ook harstikke goed in het gebruik samen met je mobiel erg stabiel enige nadeel dus is 250 gyg aan geheugen dat vind ik persoonlijk ietsje aan de krappe kant dat zou dan ook...

Lenovo IdeaPad 320-15IKBN (80XL03J2MH) 7 sterren

Review door xavierk op 4 januari 2018

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Toshiba Portégé Z20t-B-10C (DE) 10 sterren

Review door Jan Jaap op 29 december 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

ASUS Zenbook Flip UX360CA-C4041T 5 sterren

Review door Pharrell Perfect op 24 december 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 284 resultaten
*