Android TV Stick/Box reviews

Alle categorieën


Lees alle 7 android tv sticks/boxes reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Nvidia Shield TV 16GB (2017) en de Nvidia Shield TV Pro 500GB (2017). Weet je na het lezen van een review nog niet welke android tv stick/box bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 57 android tv sticks/boxes en koop vervolgens een android tv stick/box bij één van de 216 webshops.

Hardware.Info android tv stick/box reviews


7 resultaten

Nvidia Shield TV (2017) review: ultieme mediaspeler en interessante game-console in één

20 januari 2017 - 05:59

Een kleiner kastje, nieuwe controllers en verschillende nieuwe mogelijkheden. De Nvidia Shield TV was al een interessante mix van mediaspeler en game-console en met de nieuwe versie maakt Nvidia het product nóg wat interessanter.

Nvidia Shield TV (2017) preview: compleetste Android TV box nog completer

12 januari 2017 - 13:00

Eerder deze week kondigde Nvidia tijdens haar CES keynote nieuwe versies van de Shield TV box aan. Hoe nieuw is deze nieuwe Shield nu eigenlijk, en is hij de moeite waard als je nu al een Shield in huis hebt?

Venz V10 Android mediaspeler review: alles wat je wil voor €70?

12 oktober 2016 - 05:59

De belofte is uitstekende ondersteuning voor zowel Ultra HD en H.265 en dat alles voor nog geen € 70. Maakt Venz die belofte met haar V10 Android gebaseerde Kodi mediaspeler waar?

Nvidia Shield Android TV review: Android TV alleskunner

29 augustus 2016 - 15:00

Nvidia heeft met de Shield Android TV naar eigen zeggen het laatste apparaat voor in de huiskamer uitgebracht dat je ooit nodig gaat hebben. Of dat zo is, lees je in deze review.

11 Android mediaspelers met Kodi review

22 februari 2016 - 05:59

Kun je met een Android mediaspeler van nog geen 200 euro dezelfde Kodi-ervaring krijgen als met een HTPC die minstens het drievoudige kost? Nee, maar onze test van 11 apparaten bewijst wel dat je dicht in de buurt kunt komen!

Minix Neo X8-H Plus review: 4K Android-mediaspeler

13 januari 2015 - 05:59

Vorig jaar bespraken we Android-sticks voor in de televisie. Echt enthousiast waren we niet. De Neo X8-H Plus van Minix biedt echter enkele interessante toevoegingen. Wij hebben hem getest.

Android op je TV: 10 Android-sticks review

19 maart 2014 - 05:59

Ze zijn al een tijdje te koop, sticks en kastjes met Android die je op je tv aan kunt sluiten. Wij gingen aan de slag met 10 van die apparaten, om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is.

7 resultaten

Android TV Stick/Box gebruikerservaringen


3 resultaten

MiniX Neo X8-H Plus 1 sterren

Review door guus1980 op 16 maart 2017

0 van de 15 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

MiniX Neo X8-H 10 sterren

Review door mc.dehaas.5 op 23 augustus 2014

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Via MinixStore.nl aangeschaft, super deal kunnen maken ivm met meerdere apparaten voor enkele vrienden. Super service en ondersteuning. XBMC zit er al op en alle instellingen staan al goed! Ook via mail en telefoon extra ondersteuning! Top apparaat, overtreft Apple TV2,...

MiniX Neo X8-H 9 sterren

Review door Willy54 op 14 augustus 2014

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Ik ben heel tevreden over deze Minix. Ik kon hem heel gemakkelijk aansluiten en direct gebruiken. Alles was al geinstalleerd dus dat was echt eenvoudig. Ik kijk vooral veel films en series en daar is het echt ideaal voor met XBMC. Je hoeft niet alles te downloaden maar...

3 resultaten
*