Moederbord reviews

Alle categorieën


Lees alle 381 moederborden reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de ASUS RoG Strix X370-I Gaming en de Gigabyte X399 Designare EX. Weet je na het lezen van een review nog niet welke moederbord bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 5.320 moederborden en koop vervolgens een moederbord bij één van de 207 webshops.

Hardware.Info moederbord reviews


1 t/m 10 van 381 resultaten

ASUS ROG Strix X370-I Gaming review: AM4 op ITX wordt steeds leuker

21 november 2017 - 15:00

We hebben er even op moeten wachten, maar ook ASUS heeft nu Ryzen-moederborden van compact formaat. De ROG Strix X370-I Gaming is misschien wel het meest inventief ontworpen AM4-bordje dat we tot nu toe hebben getest.

Gigabyte X399 Designare EX review: Elegant en verfijnd

13 november 2017 - 05:59

Sinds de lancering van Threadripper zijn X399-moederborden geïntroduceerd met een focus op gaming. Maar waar is het moederbord voor wie het platform voor productiviteit kiest? Gigabyte heeft mogelijk een antwoord.

18 X299-moederborden review: strijd om de top

23 oktober 2017 - 05:59

In juni introduceerde Intel in allerijl een nieuwe serie high-end processors onder de codenaam Skylake-X. Inmiddels hebben 18 Intel X299-moederborden ons testlab bereikt; in deze vergelijkingstest lichten we ze door. Welke is de beste?

Intel Z370 moederborden round-up: 17 keer Coffee Lake

5 oktober 2017 - 15:01

In de Core i7-reeks biedt Intel vandaag ineens 50% meer cores: het is lang geleden dat het zo aantrekkelijk was om te upgraden. Daarvoor heb je wel een nieuw moederbord nodig. Er is voldoende te kiezen: wij testten al 17 Z370-moederborden.

ASUS Prime X399-A vs. Gigabyte Aorus X399 Gaming 7 review: betaalbare Threadripper-borden

4 oktober 2017 - 05:59

AMD Ryzen Threadripper biedt héél veel cores voor betrekkelijk weinig geld. Het aantrekkelijkst is dan om de CPU te combineren met een relatief betaalbaar moederbord. Vandaag bekijken we twee opties van ASUS en Gigabyte.

X299-overklokmonsters: ASUS ROG Rampage VI Apex vs. MSI X299 XPower Gaming AC

30 september 2017 - 05:59

Om het maximale uit Intels extreme Skylake-X processors te persen, heb je ook een extreem moederbord nodig. ASUS en MSI doen allebei een gooi naar de titel 'ultiem overklokmoederbord voor X299' - maar wie wint?

26 AMD socket AM4 moederborden review: de beste borden voor Ryzen

28 september 2017 - 05:59

Het heeft even geduurd, maar inmiddels mogen AMD's Ryzen-CPU's niet alleen een succes genoemd worden, er is ook meer dan genoeg te kiezen als je een AM4-moederbord zoekt. We testten niet minder dan 26 exemplaren!

ASUS Rampage VI Extreme review: X299-paradijs

24 september 2017 - 13:00

Hij is er eindelijk: het Intel X299-topmodel van ASUS, de Rampage VI Extreme. Volgeladen met de uitgebreidste features en de nieuwste mogelijkheden kost hij een rib uit je lijf, maar dan heb je wel wat.

ASUS Crosshair VI Extreme review: tot het uiterste gedreven?

24 september 2017 - 05:59

Goed, beter, best. In de productcategorie van moederborden bestaat er al sinds jaar en dag de overtreffende trap in het hoogste segment. In deze review de ASUS Crosshair VI Extreme; doet dit bord zijn naam eer aan?

ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 review: moederbord van Core i9-niveau

16 september 2017 - 05:59

Eerder vergeleken we we al 12 X299-moederborden, maar we hadden nog niet van alle fabrikanten een écht high-end model. ASRock kon die ons innmiddels bezorgen, dus we gingen aan de slag met de Fatal1ty X299 Professional Gaming i9.

1 t/m 10 van 381 resultaten

Moederbord gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 421 resultaten

MSI X299 Gaming Pro Carbon AC 9 sterren

Review door Foritain op 23 november 2017

In deze userreview van Foritain gaat hij aan de slag met de MSI X299 Gaming Pro Carbon AC en de Intel Core i9-7900X, een combinatie waar menig hardware geek slechts van kan dromen. Met de gebruikelijke overdaad aan beeld gaat hij op zoek naar de doelgroep van dit stevig...

Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming 6 sterren

Review door Grotbewoner op 21 november 2017

1 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 10 sterren

Review door Spacewide op 20 november 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

MSI Z370 Gaming Pro Carbon 8 sterren

Review door Xander_74 op 18 november 2017

Een Mooi bord, voldoet aan de verwachtingen, je merkt echter wel dat er voorlopig nog dingen niet kloppen, de mystic light voor dit bord doet het bijvoorbeeld niet of nauwelijks, inmiddels op de 2de bios update dus dat is het ook niet, ik wacht af, dat ik blij ben met d...

Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 9 sterren

Review door hnkpma op 17 november 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming 9 sterren

Review door MustiC op 17 november 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Kortom de z370 Ultra Gaming van Gigabyte is een hele goede mid-range moederbord die voor vele jaren nog met plezier gebruikt kan worden. De led lampen en de nieuwste snufjes die er op zitten maken de moederbord compleet. Van mij krijgt de bord een dikke score van 8,5.

Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 8 sterren

Review door Gilan11 op 16 november 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming 9 sterren

Review door MennoVL op 16 november 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 9 sterren

Review door JMeth op 16 november 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming 9 sterren

Review door Tsjuèn Keijsers op 16 november 2017

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 421 resultaten
*